Ograniczenie behemotów w CW.
Re: Ograniczenie behemotów w CW.
Jestem za ograniczeniem do 2 behów. Nie uważacie, że to lekkie przegięcie? Toć to ruscy są nie do pokonania jeżeli gra nimi jakiś pro gracz, któremu wystarczy dać 15 minut aby spokojnie wygrać spotkanie do tego może nasrać w ch*j behów ?! Przemyślcie to ...
-
- Site Administrator
Kolejny pr0 gracz? xD
Przypominam: są zasady CB, które będą później używane w rankingu CB. One mają to ograniczenie, IMO CW jest do rushów.
Przypominam: są zasady CB, które będą później używane w rankingu CB. One mają to ograniczenie, IMO CW jest do rushów.
Mam pytanie, pytalem sie juz o to na AoW ale zapytam sie i tu dlaczego przez ponad rok nikt tego nie zauwazyl ze sa takie ograniczenia i nikomu to nie przeszkadzalo.Wiekszosc graczy jakich spotkalem w ow grali z tymi ograniczeniami na bechy
a teraz nagle wszytkim sie przypomnialo ze nie ma takich ograniczen np. Pawelec gral z tymi ograniczeniami i ngdy nie mowil ze ich nie bylo czy cos takiego tak samo Immortal i wielu mniej lub wiecej znanych tu graczy wiec pytam jak to jest mozliwe ze wszytkim sie teraz przypomnialo ze sa takie ograiczenia?

-
- Site Administrator
Może dlatego, że takowe były?
Zawsze można się umówić, jak chce się ograniczenie, więc looz.
Tu bardziej chodzi o to, jakie mam zostawić w modzie, który wejdzie do gry w kolejnym patchu..
Zawsze można się umówić, jak chce się ograniczenie, więc looz.
Tu bardziej chodzi o to, jakie mam zostawić w modzie, który wejdzie do gry w kolejnym patchu..
Jestem za ograniczeniem bechow na cw.
-
- Soldier level 2
Zagłosowałem wcześniej na tak, choć teraz sądze, że z drugiej strony behemot to normalna broń - amerykanie mają podwójne lasery i zaaw. podwozie - to tak samo ograniczenie by mogło być - albo u arabów bomby latające np. - każda rasa jest siłowo wyrównana... 

- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
o dlaczego nikt nie gra CW arabami?20Michael04 píše:każda rasa jest siłowo wyrównana...

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
W tym problem, że wcale nie jest wyrównana. AM z RUS są w miarę wyrównane. Ale na tych zasadach od początku nie było ograniczeń, więc nie wiem nad czym tu debatować... 3 x NIE20Michael04 píše:każda rasa jest siłowo wyrównana...
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej"
"Life is brutal, a admin bardziej"

-
- Soldier level 2
Jak nikt nie umie...Antitheus píše:o dlaczego nikt nie gra CW arabami?20Michael04 píše:każda rasa jest siłowo wyrównana...

- Nitek
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Arabami gra się praktycznie tylko na AW (bo innego wyboru nie ma xD) i (żadko kiedy i mało kto - głównie newbie) na CW i CB. Arabów można wziąć na CB lub CW 3v3, bo w bezpośrednim starciu przeciwko ruskim lub amerykańskim HG nie mają szans, ale za to bardzo dobrze radzą sobie z ludzmi - wpadasz jednym poduszkowcem między kilku ludzi, bum i wszyscy na czerwonym20Michael04 píše:Jak nikt nie umie...Antitheus píše:o dlaczego nikt nie gra CW arabami?20Michael04 píše:każda rasa jest siłowo wyrównana...Sądze, że nikt nie gra arabami na CW bo mają za słabe czołgi

- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
Arabami kedyś kosiłem wszystkich na CW i CB. Ale wtedy jeszcze mieli swój za*****cie duży dmg od autodestrukcji. Teraz Stu zmniejszył to tak, że nawet nie zabije to przelatującego obok komara. Jak juz było powiedziane 'innowacyjne' rozwiazania technologiczne nie dadzą wygrać CB lub CW. Chyba że opieralibyśmy się na wielkim rushu, czego nie polecam. Arabskie czołgi są niszczone jak domki z kart przy powiewie wiatru nawet przy najslabszej obronie.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
he anti chcialbym zauwazyc ze zasady cb zostaly wprowadzone dlugo po patchu 1.3(o ile sie nie myle), ktory eliminowal extra dmg od autodestrukcji
,wiec jak juz to kosiles tylko i wylacznie na cw. Zreszta jak wiekszosc lobby, ktore z czasem masowo wybuchalo radarkami, ale mniejsza. Niewyrownane sily poszczegolnych nacji wychodza z tego ze wiekszosc pojedynkow odbywa sie na ab, gdzie wykorzytsanie techow arabow jest prawie niemozliwe. Sposobem na rus czy tam am na ab dla araba jest tylko umiejetny atak po 10 min, ale z tego co widze poki co nie ma narazie graczy co by takie praktyki stosowali. Wracajac do tematu ograniczen i co za tym idzie do walk na ab. USA aby mial jakiekolwiek szanse w pozniejszej grze musi z samego poczatku ruska mocno oslabic, aby miec jakies szanse w pozniejszej grze i nie ma sily aby zdzialal cos gdy rusek sie juz rozbuduje (ofc mowie o graczach na jakims tam poziomie co rusem grac potrafia). Moim zdaniem problem wynikl z tego ze gryzliemu poprostu sie nie udalo i zaczal szukac haka aby walke uniewaznic i ofc powolal sie na AOW, gdzie chcac nie chcac ograniczenia na behemoty zostaly wziete z kosmosu. tyle ode mnie
philly.
// Nie chce już mi się pisać kolejnego posta więc napiszę tutaj: z Tego co pamiętam bug ten jeszcze istniał na 1.07 i jeśli dobrze myślę to właśnie wtedy ustalano zasady CB ;] // Antitheus

philly.
// Nie chce już mi się pisać kolejnego posta więc napiszę tutaj: z Tego co pamiętam bug ten jeszcze istniał na 1.07 i jeśli dobrze myślę to właśnie wtedy ustalano zasady CB ;] // Antitheus
- Lesio
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Oczywiście jestem na nie, a co zrobić żeby cw nie zamieniło się w fs? Przywrócić stare zrzuty, które zmienil stu od patcha bodajże 1.05 nie pamiętam już dokładnie. Ponieważ gra na cw stracila teraz sens skrzynek spada tyle w bazie, że środek stracił prawie całkowicie strategiczne znaczenie. Każdy "OP"(wku**ia mnie to określenie) pamięta, że kiedyś wszystko zależało od dominacji nad środkiem, która teraz nie jest potrzebna na cw.
- Serpent
- Soldier level 10
- Kontaktovat uživatele:
Popieram Leśka środek miał by duży wpływ na liczbę takowych jednostekLesio píše:Oczywiście jestem na nie, a co zrobić żeby cw nie zamieniło się w fs? Przywrócić stare zrzuty, które zmienil stu od patcha bodajże 1.05 nie pamiętam już dokładnie. Ponieważ gra na cw stracila teraz sens skrzynek spada tyle w bazie, że środek stracił prawie całkowicie strategiczne znaczenie. Każdy "OP"(wku**ia mnie to określenie) pamięta, że kiedyś wszystko zależało od dominacji nad środkiem, która teraz nie jest potrzebna na cw.

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Zapytaj sie go i niech ci powie ze nic nie zmienil w skrzyniach na ab. Tak bylo od zawsze.
Kłamie --> Phant
Kłamie --> Phant