Ograniczenie behemotów w CW.

Wszystko o graniu w OW w sieci.

Ograniczenie behemotów na CW?

Anketa končí za úte zář 15, 2009 7:05 pm

Nie
13
59%
Tak
9
41%

Celkem hlasů: 22

Gryzli
Soldier level 0
Soldier level 0

Re: Ograniczenie behemotów w CW.

Příspěvek od Gryzli »

Jestem za ograniczeniem do 2 behów. Nie uważacie, że to lekkie przegięcie? Toć to ruscy są nie do pokonania jeżeli gra nimi jakiś pro gracz, któremu wystarczy dać 15 minut aby spokojnie wygrać spotkanie do tego może nasrać w ch*j behów ?! Przemyślcie to ...
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Příspěvek od Radzio »

Kolejny pr0 gracz? xD
Przypominam: są zasady CB, które będą później używane w rankingu CB. One mają to ograniczenie, IMO CW jest do rushów.
KiLeR
Soldier level 2
Soldier level 2

Příspěvek od KiLeR »

Mam pytanie, pytalem sie juz o to na AoW ale zapytam sie i tu dlaczego przez ponad rok nikt tego nie zauwazyl ze sa takie ograniczenia i nikomu to nie przeszkadzalo.Wiekszosc graczy jakich spotkalem w ow grali z tymi ograniczeniami na bechy :shock: a teraz nagle wszytkim sie przypomnialo ze nie ma takich ograniczen np. Pawelec gral z tymi ograniczeniami i ngdy nie mowil ze ich nie bylo czy cos takiego tak samo Immortal i wielu mniej lub wiecej znanych tu graczy wiec pytam jak to jest mozliwe ze wszytkim sie teraz przypomnialo ze sa takie ograiczenia? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Příspěvek od Radzio »

Może dlatego, że takowe były?
Zawsze można się umówić, jak chce się ograniczenie, więc looz.
Tu bardziej chodzi o to, jakie mam zostawić w modzie, który wejdzie do gry w kolejnym patchu..
SonGoku
Soldier level 0
Soldier level 0

Příspěvek od SonGoku »

Jestem za ograniczeniem bechow na cw.
20Michael04
Soldier level 2
Soldier level 2

Příspěvek od 20Michael04 »

Zagłosowałem wcześniej na tak, choć teraz sądze, że z drugiej strony behemot to normalna broń - amerykanie mają podwójne lasery i zaaw. podwozie - to tak samo ograniczenie by mogło być - albo u arabów bomby latające np. - każda rasa jest siłowo wyrównana... :)
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antitheus »

20Michael04 píše:każda rasa jest siłowo wyrównana... :)
o dlaczego nikt nie gra CW arabami? :P
Phantom
Veteran
Poland

Příspěvek od Phantom »

W tym problem, że wcale nie jest wyrównana. AM z RUS są w miarę wyrównane. Ale na tych zasadach od początku nie było ograniczeń, więc nie wiem nad czym tu debatować... 3 x NIE
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej" :)
20Michael04
Soldier level 2
Soldier level 2

Příspěvek od 20Michael04 »

Antitheus píše:
Jak nikt nie umie... :P Sądze, że nikt nie gra arabami na CW bo mają za słabe czołgi :P
Nitek
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitek »

20Michael04 píše:
Antitheus píše:
Jak nikt nie umie... :P Sądze, że nikt nie gra arabami na CW bo mają za słabe czołgi :P
Arabami gra się praktycznie tylko na AW (bo innego wyboru nie ma xD) i (żadko kiedy i mało kto - głównie newbie) na CW i CB. Arabów można wziąć na CB lub CW 3v3, bo w bezpośrednim starciu przeciwko ruskim lub amerykańskim HG nie mają szans, ale za to bardzo dobrze radzą sobie z ludzmi - wpadasz jednym poduszkowcem między kilku ludzi, bum i wszyscy na czerwonym :D Do tego mają latające bomby, które są świetne na budynki. Nie zapominajmy o minach, biodetekcji, małpkach kamikaze i małpich kierowcach. Araby mają wiele zalet, ale wielką wadą jest to, że ich wozy (swoją drogą dosyć mobilne) są mało wytrzymałem. Do tego nie mają HG, co jeszcze bardziej osłabia ich w bezpośredniej walce.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antitheus »

Arabami kedyś kosiłem wszystkich na CW i CB. Ale wtedy jeszcze mieli swój za*****cie duży dmg od autodestrukcji. Teraz Stu zmniejszył to tak, że nawet nie zabije to przelatującego obok komara. Jak juz było powiedziane 'innowacyjne' rozwiazania technologiczne nie dadzą wygrać CB lub CW. Chyba że opieralibyśmy się na wielkim rushu, czego nie polecam. Arabskie czołgi są niszczone jak domki z kart przy powiewie wiatru nawet przy najslabszej obronie.
Philly
Community Veteran
Community Veteran

Příspěvek od Philly »

he anti chcialbym zauwazyc ze zasady cb zostaly wprowadzone dlugo po patchu 1.3(o ile sie nie myle), ktory eliminowal extra dmg od autodestrukcji ;),wiec jak juz to kosiles tylko i wylacznie na cw. Zreszta jak wiekszosc lobby, ktore z czasem masowo wybuchalo radarkami, ale mniejsza. Niewyrownane sily poszczegolnych nacji wychodza z tego ze wiekszosc pojedynkow odbywa sie na ab, gdzie wykorzytsanie techow arabow jest prawie niemozliwe. Sposobem na rus czy tam am na ab dla araba jest tylko umiejetny atak po 10 min, ale z tego co widze poki co nie ma narazie graczy co by takie praktyki stosowali. Wracajac do tematu ograniczen i co za tym idzie do walk na ab. USA aby mial jakiekolwiek szanse w pozniejszej grze musi z samego poczatku ruska mocno oslabic, aby miec jakies szanse w pozniejszej grze i nie ma sily aby zdzialal cos gdy rusek sie juz rozbuduje (ofc mowie o graczach na jakims tam poziomie co rusem grac potrafia). Moim zdaniem problem wynikl z tego ze gryzliemu poprostu sie nie udalo i zaczal szukac haka aby walke uniewaznic i ofc powolal sie na AOW, gdzie chcac nie chcac ograniczenia na behemoty zostaly wziete z kosmosu. tyle ode mnie

philly.

// Nie chce już mi się pisać kolejnego posta więc napiszę tutaj: z Tego co pamiętam bug ten jeszcze istniał na 1.07 i jeśli dobrze myślę to właśnie wtedy ustalano zasady CB ;] // Antitheus
Obrázek
Lesio
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesio »

Oczywiście jestem na nie, a co zrobić żeby cw nie zamieniło się w fs? Przywrócić stare zrzuty, które zmienil stu od patcha bodajże 1.05 nie pamiętam już dokładnie. Ponieważ gra na cw stracila teraz sens skrzynek spada tyle w bazie, że środek stracił prawie całkowicie strategiczne znaczenie. Każdy "OP"(wku**ia mnie to określenie) pamięta, że kiedyś wszystko zależało od dominacji nad środkiem, która teraz nie jest potrzebna na cw.
Obrázek
Obrázek
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie...
Serpent
Soldier level 10
Soldier level 10
Estonia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Serpent »

Lesio píše:Oczywiście jestem na nie, a co zrobić żeby cw nie zamieniło się w fs? Przywrócić stare zrzuty, które zmienil stu od patcha bodajże 1.05 nie pamiętam już dokładnie. Ponieważ gra na cw stracila teraz sens skrzynek spada tyle w bazie, że środek stracił prawie całkowicie strategiczne znaczenie. Każdy "OP"(wku**ia mnie to określenie) pamięta, że kiedyś wszystko zależało od dominacji nad środkiem, która teraz nie jest potrzebna na cw.
Popieram Leśka środek miał by duży wpływ na liczbę takowych jednostek :P
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YuriStriatov »

Zapytaj sie go i niech ci powie ze nic nie zmienil w skrzyniach na ab. Tak bylo od zawsze.
Kłamie --> Phant
Obrázek
Zamčeno