Hamachi
Nie moge sie zgodzic bo nie raz sie zdazalo ze to czesi graja to wyjebia kazdego to 3/4 roomow na chaslo albo poprostu wszyscy "hosterzy" byli w grze albo ich nie bylo...YuriStriatov wrote:Ale z drugiej strony jest lepsze niz hamachi. Nie trzeba sie z nikim umawiac, poprostu wchodzisz do rooma i grasz.
ale racja ze do gry na hamach itrzeba sie zebrac ;P
najlepszym rozwiazaniem byloby polaczenie jednego z drugim. TZN odpalasz hamachi wchodzisz na siec ktroa ktos tam zalozyl np. Ow lobby :p
potem odpalasz gsa i mozesz normalnie hostowac jak gdyby nigdy nic, jednak dolaczyc sie moga tylko ludzie z sieci. Polaczenie lepsze bo rozwiazuje brak hosterow jednak hamachi tworzy wirtualna seic lokalna co uniemozliwia kozystanie z gsa bo gsa toleruje jedynie globalna siec.
The Best Agent in MiB History!!
- YuriStriatov
- Site Administrator
temat
do tego na ra2 nocami siedzi tez po 20-30 osob;p ale mam gre np. IG2 gdzie tylko czasem sa 2 osoby a tak to zawsze 0 a ta gra ma juz sporo xD

- YuriStriatov
- Site Administrator
:P
Według mnie w original war nikt nie powinien grać na hamachi!
GSA daje dużo mozliwości w przeciwieństwie do hamachi. NATURALNIE hamachi JEST DOBRE ale do takich sytuacji kiedy mamy grę pirata do której jest potrzebny CDKEY NP. Command & Conquer 3 Wojny o Tiberium. (Sam gram bo mam pirata ale GDYBY W GSA BYŁ C&C3 to nigdy bym nie wszedł na hamachi.) C&C3 w GSA to by dawało więcej możliwości nawet czatowania, szukania serwów! Więc dlatego uważam że nie ma sensu siedzieć na Hamachi kiedy mamy orginała OW, jeżeli nie mamy to i tak to niczego nie zmienia bo nie trza CDKEY. Myślę że to tyle odemnie.
GSA daje dużo mozliwości w przeciwieństwie do hamachi. NATURALNIE hamachi JEST DOBRE ale do takich sytuacji kiedy mamy grę pirata do której jest potrzebny CDKEY NP. Command & Conquer 3 Wojny o Tiberium. (Sam gram bo mam pirata ale GDYBY W GSA BYŁ C&C3 to nigdy bym nie wszedł na hamachi.) C&C3 w GSA to by dawało więcej możliwości nawet czatowania, szukania serwów! Więc dlatego uważam że nie ma sensu siedzieć na Hamachi kiedy mamy orginała OW, jeżeli nie mamy to i tak to niczego nie zmienia bo nie trza CDKEY. Myślę że to tyle odemnie.

--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF