[Ankieta]Old CW - zastąpienie obecnych zasad CW

Wszystko o graniu w OW w sieci.

Czy chcesz zmiany zasad CW? (Uzasadnij)

Le sondage est terminé depuis le lun. juil. 19, 2010 6:50 pm

Tak
9
50%
Nie
9
50%

Nombre total de votes : 18

KiLeR
Soldier level 2
Soldier level 2

Re: [Ankieta]Old CW - zastąpienie obecnych zasad CW

Message par KiLeR »

Ja jestem na tak zasada Old CW jako nowym/ starym zasada OW była by to jakas nowa zabawa przy ciągłej grze cb ktora juz jest poprostu nudna ale jestem tez na nie zastepowaniu zasad CW ktore sluża gracza od kiedy gram w ow przez neta i są dosc popularne.
Incantatoris
Soldier level 6
Soldier level 6

Message par Incantatoris »

A ja nie widzę najmniejszegoo.. sensu tego wątku. No bo po co to? Czy komuś to przeszkadza, że w spisie jest Clan War? Czy aż tak Wam się nudzi, aby wymyślać niewiadomo co? ku**a ludzie.. grajcie swoje, a innym nie zabraniajcie grać jak chcą. Ja od zawsze uważałem zasady CW za jakiś błąd, ale mi one nie przeszkadzają w grze na innych zasadach. Po prostu można ogłosić "nowe" zasady.
You're mom is hot. Ok. frack it. I lied. What you gonna do?!
Image
Czerpię wiedzę z Internetu. Krzywdzę sam siebie.
pijanymis
Soldier level 6
Soldier level 6

Message par pijanymis »

Właśnie to staram się tłumaczyć nie lepiej wprowadzić zasady OCW zamiast zamieniać CW w które grają nowi gracze ?? to będzie wyglądało jak CB teraz no porażka kto chce grać CW niech gra ja nie widzę sensu zamieniania nowe zasady OCW Old Clan War zróbcie zamiast pie****ić i utrudniać życie graczom.
Mart
Soldier level 6
Soldier level 6
Peru

Message par Mart »

W sumie powinniśmy się cieszyć że powstały takie zasady jak CW dzięki nim można szybko opanować podstawy gry w MP a po za tym noobki przeniosły się już chyba w większości z FS na CW (tudzież HC) i myślę że głupotą było by zmienianie obecnego CW na old CW. Lepiej utworzyć nowe zasady OCW.

Grałem w nie paro krotnie i bardzo mi się spodobały.
Zasady te mogą ożywić mapę 4 Chętnych :twisted:
Apocalyptic War Episode One Wydany: link

Epizod drugi zostanie wydany kiedy będzie gotowy :)
Lesio
Community Veteran
Community Veteran

Message par Lesio »

Phantom a écrit :Nitek. To o czym piszesz to własnie jest Old CW. Tam był patch 1.02 i nie bylo build time`a i zrzuty byly duze - które teraz odpowiadają średnim. Więc to jest prawdziwe CW.
Przyznaje Phantomowi rację, akurat średnie zrzuty w OCW to jest mój pomysł, żeby jak najbardziej upodobnić te zasady, do tych na których my kiedyś graliśmy.
Nitek a écrit :Ja wiem o czym piszę. Wiem też, że ciężko było zrobić 10HG,a teraz bez środka noob robi 11HG.
Prawda jest taka, że jak jeszcze graliśmy na 1.02 do 10 min przeciętnie miało się po 8-10 hg. No tam nie mówię czasami ktoś miał z 11 albo i 12 ale to w grach z noobami zazwyczaj.
Philly a écrit :Zasady CW przy buildzie wg. mnie od poczatku byly chybionym pomyslem.
Dokładnie build został wprowadzony tylko na potrzeby CB, żeby zapobiec tzw. "HG rushowi". Jak powstały zasady CB dalej grywaliśmy CW bez builda potem przestałem grać, a jak już wróciłem wszystko ch*j strzelił.

A co do samych zasad przed jakimkolwiek głosowaniem czy je przyjąć, czy też nie najpierw sami w nie zagrajcie i oceńcie ich potencjał. Jeżeli chcecie dalej siedzieć w bazie do 10 min i nagle wyjechać 11 hg na siebie to ok, nikt wam przecież tego nie zabroni.
Image
Image
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie...
DrShadowrun
Soldier level 4
Soldier level 4

Message par DrShadowrun »

Za zmianą nie jestem, ale za wprowadzeniem do spisu zasad jak najbardziej. Tak jak Mart napisał, CW to chyba najłatwiejsze do opanowania zasady zwłaszcza dla nowych. Chcą grać niech grają, z czasem przejdą na inne zasady, bo jedne zasady im się znudzą. Tak było w moim przypadku. A starsi gracze, jak chcą niech grają OCW.

Po za tym, CW można grać całkiem inaczej niż rush'em HG w 11 minucie.
Lesio
Community Veteran
Community Veteran

Message par Lesio »

DrShadowrun a écrit : Po za tym, CW można grać całkiem inaczej niż rush'em HG w 11 minucie.
Ameryki nie odkryłeś -.-
Image
Image
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie...
Qaz
Veteran

Message par Qaz »

Bezsensowna ankieta.
Osobiście jestem za zostawieniem CW tak jak jest - po coś OCW zostalo zamienione na CW prawda?
Pozatym Jeśli dawniej kompy ciągły po 30 HG na 2 graczy to czemu teraz mają nie dać rady?
<<QAZ>>
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Message par Antitheus »

Powrót do old CW wzbogaci biedną i nonskillową rozgrywkę. Tyle ode mnie.
Lesio
Community Veteran
Community Veteran

Message par Lesio »

Legiero a écrit :Bezsensowna ankieta.
Osobiście jestem za zostawieniem CW tak jak jest - po coś OCW zostalo zamienione na CW prawda?
Pozatym Jeśli dawniej kompy ciągły po 30 HG na 2 graczy to czemu teraz mają nie dać rady?
Właśnie i to jest dobre pytanie, po jakiego ch**a ktoś w ogóle wprowadzil build do CW i bez obrazy Qaz, ale ty nie masz praktycznie żadnego pojęcia o grze. Bynajmniej w obecnym czasie.
Image
Image
Witcher
Soldier level 7
Soldier level 7

Message par Witcher »

Panowie zamiast się kłócić może wprowadźmy OCW w życie, a nie zmieniać CW na OCW.
Skoro CW zostało wymyślone z Buildem to wcześniej chyba musieliście to uchwalić ale zamiast znowu zmieniać te zasady, które wcale nie są takie złe lepiej zrobić/odnowić oddzielną zasade: Old Clan War.
Image
___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
Lesio
Community Veteran
Community Veteran

Message par Lesio »

Nie pi**dol jak na razie większość osób chce zmiany ja proponuje ustalić termin końcowy ankiety i niech ona pokaże, co tak na prawdę chcą ludzie.
Image
Image
Nitek
Community Veteran
Community Veteran

Message par Nitek »

Ankietę dałem na 2 tygodnie.
Witcher
Soldier level 7
Soldier level 7

Message par Witcher »

Lesiu ja nie pier***e chodzi mi o to, że zasady CW nie są złe i są gracze, którzy te zasady wręcz kochają. Zamiast zabierać im tę przyjemność zróbmy oddzielne zasady i każdy będzie grał co chce i jak chce-,-
Image
___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
pijanymis
Soldier level 6
Soldier level 6

Message par pijanymis »

W sumie ja sam już nie wiem każdy i tak by się przyzwyczaił do nowych zasad i też by były grywalne ale jednak pozostaje kwestia że nowi gracze zaczynają przygodę z OW od zasad CW właśnie a że nie korzystają np z OWN czy AOW to nie znają zasad i nie wiedzą czy się zmieniły czy jakieś nowe są itp. dlatego lepiej by było zrobić oddzielne zasady może to tylko pier****nie ale coś z sensem w tym jest.
Répondre