Jeżeli rozbierzesz wieżę kontrolną, to wyjdzie inżynier i zbuduje nową. Jeżeli rozbierzesz dobudowy, to mechanicy zaczną budować pojazdy ręcznie sterowane.
Tak czy owak, wg. mnie najlepszą strategią jest po prostu zwykłe planowanie (z użyciem spacji) i powolne, lecz efektywne niszczenie bazy (poczynając od wieżyczek).
hah przeszlem ale zabilem nie wiem z 18 ludzi i 3 medale mam dobra rade grajcie jak na sw koszarami jak zniszczycie pojazdy tym bosem podchodzicie i 1 fabryke niszczycie to laserkow nie bedzie pozniej wlaczacie urzadzonko idziecie na polnoc za sklad i walicie gatlingi nie siegna zniszczycie idziecie odrazu na prawy dolny sklad tak samo za sklad na lewo niszcycie przejmujecie sklad koszarki i snajperow nie ma a3sklad to juz latwo zniszczyc;]nic trudnego pobawilem sie dlugo ale udalo sie
Naposledy upravil(a) pijanymis dne pon srp 02, 2010 10:56 pm, celkem upraveno 1 x.
w3misji na poczatku mi sie zacielo musialem3razy od poczatku brac jak do bazy dochodzilem tej co atakowali sie scinalo czekam na pelna wersje:)zapowiada sie obiecujaco:D ale w2misji mogllbys dac wiecej skrzyn albo mozliwosc budowania pojazdow bo naprawde ciezko bez tego i to na najlatwiejszym poziomie i nie da sie nie zabic tych iluśtam ludzi sami podchodza i snajperzy...masakra;/
Black-Men, odpowiedziałem już na pytania odnośnie zwiększenia ilości ładowań, bądź wydłużenia czasu Defendera. Nie wiem, czego jeszcze nie rozumiesz...
nie ma po co przedluzac wystarczy rozwalic pierwsze wierzyczki na środku sklad po prawej tez sie da bez defendera rozwalic lub przejac pozniej tylko zalaczasz defendera i 2 sklady z palcem w d... rozwalasz może na początku jest skomplikowane ale to banał
Trzecia misja została w połowie zablokowana, żeby nie zdradzać dalszej części fabuły. Następne wersje alpha/beta będą zamknięte i dopiero pełna wersja zostanie udostępniona wszystkim graczom. Dodam, że im dalsza kampania, tym więcej pojawi się wątków z kosmitami i paranormalnymi zjawiskami.
Nie mam pojęcia o jakiś błędach ortograficznych mówisz. Przepuściłem dialogi z misji drugiej i trzeciej przez moduł sprawdzania pisowni i niczego nie znalazł.
Jedyne co trzeba poprawić, to dwa błędy literowe pod koniec trzeciej misji.
No to trudno rozwaliłem skład moździerzami i mnie ganiały pojazdy z żołnierzami jak wkroczyłem na ich teren , no trudno bez defendera sobie dam rade.
No ph3nom usuń błędy u bugi i będzie git.