Poziom forum spada, spada...
Re: Poziom forum spada, spada...
Ja bym był za usunięciem tego działu, pytania w nim zadają ludzie, których nigdy bym nie podejrzewał, że kiedykolwiek mogliby się czegoś nauczyć, a tym bardziej stworzyć coś własnego. Od dłuższego czasu to jest jedyny temat, który czytam w tym dziale..
hah Anarchy popieram ja jak wchodzę biorę na nieprzeczytane to modingi omijam szerokim łukiem.Są poradniki do tego i ludzie znający się do których wystarczy na gg napisać zapytać co jest nie tak.Jedyny dział w którym coś się rusza ale zarazem stojący w miejscu.
- Serpent
- Soldier level 10
Jakby tak do ciebie codziennie spamowało 10 osób z pytaniami to byś zmienił zdanie -.-pijanymis wrote: wystarczy na gg napisać zapytać co jest nie tak.
Każdy dział jest potrzebny, nie wiem co wy chcecie, tu się powoli zmienia temat dyskusji na to "kto co czyta ,a czego nie czyta na forum".
PS:
Swego czasu Anarch ty też zadawałeś tu pytania

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
I wtedy to forum trzymało forum, nikt się nie pytał, jak się 'starting' pisze..
- NNPlaya
- Community Veteran
Że tak sobie pozwolę wtrącić dwa grosze dwa tygodnie od ostatniego postu w temacie...
Jaki jest na przykład sens tłumaczenia kolejnym osobom jak krowie na rowie wszystkiego od zera?
'Za moich czasów' (że pozwolę sobie takiej archaicznej metafory użyć) Radzio i ja prowadziliśmy kilku delikwentów za rączkę, kroczek po kroczku. Były tematy kilkudziesięciopostowe, nazwane 'Mój mod', albo 'Problem bla bla', a tak naprawdę były przewodnikami krok po kroku, jak zrobić modyfikację wedle czyjegoś pomysłu.
Ile z tych osób potem coś stworzyło?
Na palcach jednej ręki policzę. A nawet będzie ich za dużo do tego zadania.
Z moddingiem jest tak, że trzeba do tego własnego zapału. Hej, sam pamiętam swoje początku, gdy po pięćdziesiąt razy czytałem lakoniczne wprowadzenie do SAILa, nie mając żadnego pojęcia o jakimkolwiek programowaniu, a potem byłem w stanie nawet pisać nierozlatujący się kod.
Moje zdanie jest następujące: jeśli ktoś nie ma dość chęci by samemu się zagłębić i poszukać odpowiedzi na forum na swoje pytanie, które było już poruszane, to tępić bezwzględnie. A jeśli czegoś jeszcze nie było, to odpowiedzieć... ale nie karmić trolli.
Jaki jest na przykład sens tłumaczenia kolejnym osobom jak krowie na rowie wszystkiego od zera?
'Za moich czasów' (że pozwolę sobie takiej archaicznej metafory użyć) Radzio i ja prowadziliśmy kilku delikwentów za rączkę, kroczek po kroczku. Były tematy kilkudziesięciopostowe, nazwane 'Mój mod', albo 'Problem bla bla', a tak naprawdę były przewodnikami krok po kroku, jak zrobić modyfikację wedle czyjegoś pomysłu.
Ile z tych osób potem coś stworzyło?
Na palcach jednej ręki policzę. A nawet będzie ich za dużo do tego zadania.
Z moddingiem jest tak, że trzeba do tego własnego zapału. Hej, sam pamiętam swoje początku, gdy po pięćdziesiąt razy czytałem lakoniczne wprowadzenie do SAILa, nie mając żadnego pojęcia o jakimkolwiek programowaniu, a potem byłem w stanie nawet pisać nierozlatujący się kod.
Moje zdanie jest następujące: jeśli ktoś nie ma dość chęci by samemu się zagłębić i poszukać odpowiedzi na forum na swoje pytanie, które było już poruszane, to tępić bezwzględnie. A jeśli czegoś jeszcze nie było, to odpowiedzieć... ale nie karmić trolli.

Serce się raduje na szczere słowa poparcia 

Nazwa tematu jest bardzo dobra , bowiem faktycznie niektórzy są naprawdę dziwni , co nie zmienia faktu ze Forum te zaczyna robić się nudne nic się nie dzieję tutaj a szkoda
<dzieje sie teraz duzo> I jak z tym sie czujesz?
Nie rozumiem co tu ma sie wielkiego dziac? No napisz..
Jeżeli Cie to kręci to zawsze można zrobic temat w którym będziesz liczył do miliona - tak jak to było na akademii original-war.
" Jak pies się nudzi to jajca liże " podobnie jest z tobą.
Nie rozumiem co tu ma sie wielkiego dziac? No napisz..
Jeżeli Cie to kręci to zawsze można zrobic temat w którym będziesz liczył do miliona - tak jak to było na akademii original-war.
" Jak pies się nudzi to jajca liże " podobnie jest z tobą.
" Przetrwa tylko ten, o nerwach stalowych "
Jeśli lubisz sobie lizać jajca to rób to a nie obrażaj
// Od razu zamykam wasz temat o obrażaniu i odradzam jego dalszego drążenia ze względu tego że jestem legendarnym banhammerem i rozdam "warny i bany za nic"
Co do Twojego przedmówcy nie obraził Cię a poetycko użył wypowiedzi metaforycznej. Nie mówi, że liżesz sobie jajca czy cokolwiek innego, tylko wskazuje na to, że nie mając co robić często zajmujesz się rzeczami bezsensownymi i zbędnymi.
Tyle z mojej strony co do interpretacji i powtórki z j. polskiego.
// Od razu zamykam wasz temat o obrażaniu i odradzam jego dalszego drążenia ze względu tego że jestem legendarnym banhammerem i rozdam "warny i bany za nic"
Co do Twojego przedmówcy nie obraził Cię a poetycko użył wypowiedzi metaforycznej. Nie mówi, że liżesz sobie jajca czy cokolwiek innego, tylko wskazuje na to, że nie mając co robić często zajmujesz się rzeczami bezsensownymi i zbędnymi.
Tyle z mojej strony co do interpretacji i powtórki z j. polskiego.