Rozwój Original War
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozwój Original War
To piszcie do Altara jeden mail dziennie tak srednio az cos sie ruszy. Czasami odpowiadaja, wiec jedzmy z tym fantem.
To już lepiej truć tak dupę stu, żeby dał to, co on zrobił..
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Wiesz to sie nie uda bo juz probowalismy. On sie bedzie klocil ze wszystko sam zrobi itd. i ze bedzie tak jak on chce albo wogole. A mnie np. wku**ia taka postawa bo dla siebie tych patchy podobno nie pisze.
-
- Site Administrator
To weź i ty ich pospamuj. Ja chyba ponownie napiszę z ich strony, bo mam wrażenie, że z GMaila coś nie halo.. Już trzy maile zignorowali..
Ja od siebie dodam że nowy patch to jedno, ale z niecierpliwością czekam na CB. Tak więc nie żebym cię popędzał Juri ale: "Do roboty! Do roboty!" ;]
Myślę że podniosło by to aktywność sceny oraz sporo starszych graczy wróciło by do gry.
Myślę że podniosło by to aktywność sceny oraz sporo starszych graczy wróciło by do gry.
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Wiesz ja ci powiem tak: Do CB przydalaby sie pomoc stucuka zeby ulepszyc pare funkcji. No ale on po swojemu, wiec mimo ze system jest na ukonczeniu to az mi sie po prostu nie chce nic z tym robic jak o tym mysle. Nowych opcji mam gotowych cala mase, system przerobiony na porzadnie, ale polowa nie dziala bo mam wyliczanie "co mu sie chce zrobic a co nie" wiec lol
- Serpent
- Soldier level 10
- Kontaktovat uživatele:
Stu przypomina trochę stare powiedzenie:
"Sam nie zje i nikomu nie da"
W sumie to on i ta firma IDEA Games mają jakąś umowę czy co?
Bo jeśli tak to ciekawe czego dotyczy ta umowa
"Sam nie zje i nikomu nie da"
W sumie to on i ta firma IDEA Games mają jakąś umowę czy co?
Bo jeśli tak to ciekawe czego dotyczy ta umowa

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
- Gothuk
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Na początku Stu podpisał umowę z Altarem.
Dotyczy ona tego, że Stu nie może rozpowszechniać kodu źródłowego, ale może go modyfikować i wydawać patche.
Dotyczy ona tego, że Stu nie może rozpowszechniać kodu źródłowego, ale może go modyfikować i wydawać patche.
Jeżeli chodzi o postępy prac to jak mówicie nie jest zbyt dobrze ale nie ma co się załamywać bo można jeszcze próbować pisać na ows,żeby np.pomóc mu albo podejść do tego jakoś podchwytliwie,tzn.tak go zmusić do pracy,żeby nie odczuł tego,że go zmuszamy(sztuka manipulacji).Poza tym jeżeli chodzi o te maile do Altaru to może jest jakaś inna droga spotkania się z nimi.Może można się do nich przejechać do ich siedziby chociaż nie wiem czy nie została wykupiona ta firma bo ktoś coś mówił,że inna firma ich przejęła.
Na początek proponuje pisać ile wlezie na tym forum ows i próbować się czegoś dowiedzieć.
Powiedzcie mi jeszcze co do Stucuka ile razy mniej więcej w tygodniu lub ile na dzień wchodzi on sprawdzać forum ows czy coś.
Na początek proponuje pisać ile wlezie na tym forum ows i próbować się czegoś dowiedzieć.
Powiedzcie mi jeszcze co do Stucuka ile razy mniej więcej w tygodniu lub ile na dzień wchodzi on sprawdzać forum ows czy coś.
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23
Mari, wątpię, żeby Stucuk dał się nabrać na coś takiego...
Jeśli Gothuk ma rację, tym bardziej wątpię, żeby chciał współpracować.

Jeśli Gothuk ma rację, tym bardziej wątpię, żeby chciał współpracować.

-
- Site Administrator
Tyle że ta umowa wygasła po przejęciu Altaru przez IDEA Games.
-
- Site Administrator
Raczej ośli upór.
To jedź do niego, na frytki w czekoladzie (czy co tam było) i mu podpierdol dysk;PYuriStriatov píše:Wiesz to sie nie uda bo juz probowalismy. On sie bedzie klocil ze wszystko sam zrobi itd. i ze bedzie tak jak on chce albo wogole. A mnie np. wku**ia taka postawa bo dla siebie tych patchy podobno nie pisze.
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Wez LOL
W sumie to chcialem go sciagnac do siebie pare miesiecy temu ale on nie ma kasy zeby nigdzie jezdzic itd. jakies kretynskie wymowki. Wez cos wymysl na serio tak swoja droga
Reszty tez sie to tyczy, chyba ze wy chcecie jakims cudem do czeskiej republiki zajechac i porozmawiac z czechami po czesku LOL
W sumie to chcialem go sciagnac do siebie pare miesiecy temu ale on nie ma kasy zeby nigdzie jezdzic itd. jakies kretynskie wymowki. Wez cos wymysl na serio tak swoja droga

Reszty tez sie to tyczy, chyba ze wy chcecie jakims cudem do czeskiej republiki zajechac i porozmawiac z czechami po czesku LOL