Problem

Wszystko o modach, patchach i błędach w OW oraz ogólnym programowaniu.
Kaluran
Soldier level 0
Soldier level 0

Re: Problem

Post by Kaluran »

Tak się składa ze mam na obudowie taka kupę co pokazuje temp. proca i zacina się całkowicie jak wskoczy na 41 stopni. a przy Owarze i podczas robienia formata temp. byłą tylko 34 stopni. Przy owaze jakoś 38. a wiatraczek od obudowy mi nie chodzi w ogóle i nie wiem dlaczego ;o od proca nie wymieniam bo mam zamiar kupić nowego a tam wiatraczek będzie od razu :)
Serpent
Soldier level 10
Soldier level 10
Estonia

Post by Serpent »

No to w 90% jest winny wadliwy sprzęt, musisz zaczekać na nowy komp.
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Kaluran
Soldier level 0
Soldier level 0

Post by Kaluran »

Nowy komp ?? ;o wez mnie nie denerwuj nawet...procek nie wystaczy ?? albo chlodzenie jakies lepsze ??

EDIT:

Nie wytrzymalem i musialem przetestowac kolejny raz. Tym razem wysunelem kompa, sciagnelem "dzwi" i teraz smiga. Przynajmniej narazie. Jak wczesniej moglem grac max 25 minut to dzisiaj bylo 2h bez zwiechy :)

Temat do zamkniecia

Pozdrawiam :)
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Sluchaj jak masz na procku temp. 40 stopni a caly komputer ci sie tnie to znaczy ze cos innego ci sie przegrzewa. Wiec temat nie do zamkniecia, bo w komputerze jest wiecej ukladow scalonych niz tylko procek :P Wez jednak zdobadz tego everesta i popatrz po temperaturach, lub alternatywnie wez zaloz ta obudowe, graj w cos az ci sie przegrzeje i zatnie, potem szybko kompa z pradu i podotykaj co jest gorace.

Mozliwe ze chipset zaleznie od plyty glownej.
Image
Kaluran
Soldier level 0
Soldier level 0

Post by Kaluran »

Facet ale etraz o nie ma mozliwosci dojsca do temp 41 stopni :PP po formacie smiga az milo, komp odpalony jakies 6h a mam 32,2 stopnie wiec troche brakuje. a ciągle jakieś gierki były w ruchu. założyłem obudowę i Owar działał wiec wszystko jest ok :) w razie jakichś nowych problemów się zgłoszę :) DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC

PS

Wiem ze to ni ten temat ale tak przy okazji jakbym mogl rosic ktorego z Adminow o uaktualnienie Polskiej Kampanii i Arabskiej. Nie da sie ich sciagnac. Strony sie nie laduja :P

Dziekuje, pozdrawiam
Post Reply