1.11.0 Beta Test - 3 stycznia 2011
Modérateur : Newswriters
- Antitheus
- Kung Führer
Re: 1.11.0 Beta Test - 3 Stycznia 2011
Błędów w kampanii jest od licha - juz nie licząc tych z dialogami tj osobami które je wypowiadają i głosami. Większość poważnych jednak została załatana na przestrzeni patchowania OW.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Hmm do najnowszej bety ciągle nie ma dołączonego zegarka do innych map. Mam tu namyśli mapę Góry bo w tą przyszło mi grać. Nie wiem jak z innymi(tj. 4 chętnych etc.)
-
- Site Administrator
Tak, tak, wiem. Nie miałem czasu zająć się all.
- Woozi
- Soldier level 5
Gra obciąża jeszcze mocnej procesor....
Grając 2v2 przy sporym ataku zlagowalo tak ze musiałem grę wyłączyć managerem...
Grając 2v2 przy sporym ataku zlagowalo tak ze musiałem grę wyłączyć managerem...
"Nie wierzcie ludziom, którzy nie piją! Abstynenci nie piją, bo się boją, że po pijaku powiedzą o sobie coś, czego inni mają nie wiedzieć."
Józef Stalin
Józef Stalin
Nitek a écrit :Z Woozim lepiej uważaj - jest jak bazyliszek: spojrzysz mu prosto w oczy i dostaniesz z glana w twarz
- Antitheus
- Kung Führer
1. Na CB spada w cho**rę skrzyń
2. Logując się w grze do systemu CB zwiesza ją na parenaście sekund
3. W grze kursor myszy nie chodzi płynnie a "lata" jakby grało sie na niskich fps
4. W grze przy stawianiu budynków czy ataków ow przycina się. Identycznie jak podczas ruszenia sporej ilości jednostek na bardzo kiepskim kompie.
2. Logując się w grze do systemu CB zwiesza ją na parenaście sekund
3. W grze kursor myszy nie chodzi płynnie a "lata" jakby grało sie na niskich fps
4. W grze przy stawianiu budynków czy ataków ow przycina się. Identycznie jak podczas ruszenia sporej ilości jednostek na bardzo kiepskim kompie.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Mi przeszkadza tylko i wylacznie przycinanie myszki 
Gra dziala plynnie jak i dzialala, skrzynie sa takze normalne - fakt zrzutow jest wiecej, z tym ze po mniejszych ilosciach.
Co do "przycinek w grze" - nie rozumiem, z tym sie nie spotkalem, gra chodzi plynnie nie ma errorow, przy logowaniu do cb tez jest wszystko ok.

Gra dziala plynnie jak i dzialala, skrzynie sa takze normalne - fakt zrzutow jest wiecej, z tym ze po mniejszych ilosciach.
Co do "przycinek w grze" - nie rozumiem, z tym sie nie spotkalem, gra chodzi plynnie nie ma errorow, przy logowaniu do cb tez jest wszystko ok.
" Przetrwa tylko ten, o nerwach stalowych "
panowie wiadomo moze kiedy zostana wyzerowane staty cb?
Proszę o szacunek w stosunku do mojej osoby 
Pozdrawiam wszystkich

Pozdrawiam wszystkich
- Nitek
- Community Veteran
Jak się skończą testy.
Witam nie wiedzialem gdzie to wkleic czy w nowym temacie czy tu, ale skoro beta testy a ze gralem na 1.11 z 3 stycznia to przedstawie maniowicie blad z jakim sie spotkalem (troche zabawny)
Wiec tak odpalilem gre z Immortalem na pkt 1 vs 1 cb

Wiec tak odpalilem gre z Immortalem na pkt 1 vs 1 cb

Proszę o szacunek w stosunku do mojej osoby 
Pozdrawiam wszystkich

Pozdrawiam wszystkich