Toż pierwsza misja jest już przetłumaczona na polski xD Fakt, że kilka niedoróbek jest, ale kilka minut i będzie dobrze.Dziś będę miał już misje 01 i 01_cont w wersji ang i pol.
Toż pierwsza misja jest już przetłumaczona na polski xD Fakt, że kilka niedoróbek jest, ale kilka minut i będzie dobrze.Dziś będę miał już misje 01 i 01_cont w wersji ang i pol.
Kurde, ale jestem zaszczyconyNitek wrote:Tak samo jak w teksturce co ostatnio mi pokazywałeś: Płasko jak u mnie, a trawa wszędzie wymaxowana. Namówcie Mańka, a będziecie mieli tekstury lepsze niż Altarowskie ^^
LOL. Sierp Ty się bawisz w jakiegoś lidera-boga... Ogólnie jest jeszcze kilka osób, które by dołączyły, gdybyś Ty nie "prowadził" tego projektu ;sSerpent wrote:zobaczę czy się nadajesz.
Serpent wrote:Tak bawię się i tobie nic do tego. Wiem jak działało PMT (chęci były ale nikomu się nie chciało robić).
Chce zobaczyć co Maniek potrafi, a ciebie wcale w tym teamie nie potrzebuje, proszę więc nie spamuj ot.
Fajnie by było jakbym miał dostęp do OWP. Fajnie by też było jakby mi nie wypieprzało błędu przy ładowaniu pierwszej misji.Serpent wrote:Zrobisz teksturki do mapy z misji 3 i wtedy zobaczę czy się nadajesz.
Primo, złamałeś zasadę OpenSource.Serpent wrote:Pierwsze i jedyne demko udostępnione ogółowi:
http://www.speedyshare.com/files/26260496/ACMP_0.01.rar
Changelog:
- Naprawa dwóch pierwszych map
- Poprawa kodu
- Kilka poprawek
Dział na OWS, tam masz dokumentacje.Maniek wrote: Fajnie by było jakbym miał dostęp do OWP.
?Maniek wrote:Fajnie by też było jakby mi nie wypieprzało błędu przy ładowaniu pierwszej misji.
Być może, ale jestem głupi i nie wiedziałem.Radzio wrote:Primo, złamałeś zasadę OpenSource.
Nie rozumiem.Radzio wrote:Secundo, kod jest do bani.
Tercio, chyba żartujesz, że to jest poprawione...
To co Maniek + brzydka estetyka kodu.Serpent wrote:Nie rozumiem.Radzio wrote:Secundo, kod jest do bani.
Tercio, chyba żartujesz, że to jest poprawione...