Original - War - ogólnie
- Sebek
- Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Re: Original - War - ogólnie
Mam komisa z przyrody i już w marcu było wiadomo, że nie da rady z tego wybrnąć.

Tak jak mówiłem zero nowych postów , userów , tematów , płacz i rozpacz ...

- Nitek
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Bo przez kilka dni OWN nie działał...kamilkom píše:Tak jak mówiłem zero nowych postów , userów , tematów , płacz i rozpacz ...
- Gothuk
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Jakie tam kilka dni, jedynie 2Nitek píše:Bo przez kilka dni OWN nie działał...

// Nie chce mi się pisać nowego postu:
kamilkom píše:Tak jak mówiłem zero nowych postów , userów , tematów , płacz i rozpacz ...

Co do aktywności forum: userzy nie zakładają tysiąca tematów na temat wszystkiego, bo po co są poradniki? (I tak czasami jakiś mniej ogarnięty się spyta). Trzeba także zauważyć, że nie wszyscy gracze mają konto na forum.
A jeśli ktoś twierdzi, że OWar się nie rozwija, to niech posiedzi na MS z tydzień i zagra parę razy. Przekona się taki , ile jest nowych graczy w OW, którym się OWN tylko obiło o uszy, a o takim czymś jak DSW nie mają zielonego pojęcia.
DSW = Dynamic Soldier War
A jeśli ktoś twierdzi, że OWar się nie rozwija, to niech posiedzi na MS z tydzień i zagra parę razy. Przekona się taki , ile jest nowych graczy w OW, którym się OWN tylko obiło o uszy, a o takim czymś jak DSW nie mają zielonego pojęcia.
DSW = Dynamic Soldier War
*Matrix* píše:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
Owar sie nie rozwija. Siedzie tydzien w tydzien na ms, gram parenascie razy. Nie przekonalem sie ile jest nowych graczy w OW, ktorym sie OWN tylko obilo o uszy, a o takim czyms jak DSW nie maja zielonego pojecia.
// No to zrobimy akcję: "albo rejestrujesz się na own albo ban" xD
// No to zrobimy akcję: "albo rejestrujesz się na own albo ban" xD
...
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
Chętnie wezmę udział w tej akcji