Prima aprilis: Original War 2
Moderator: Newswriters
Re: Original War 2
Dobry zart dalem sie nabrac hehe ale bylo by fajnie jakby to byla prawda 

Nothing is impossible!
-
- Soldier level 6
Nie lubie takich żartów..
Fejs de realiti.
Pomysł integracji systemu CB z Fejsem jest trafiony i z całą odpowiedzialnością, dostałbym orgazmu, gdyby nasi programiści znaleźli czas na stworzenie czegoś takiego.
Co do wydania kampanii arabskiej: czekać i być dobrej nadziei
Na dniach postaramy się Was jakoś mile zaskoczyć - o ile mnie promotor znów nie dopadnie
Pomysł integracji systemu CB z Fejsem jest trafiony i z całą odpowiedzialnością, dostałbym orgazmu, gdyby nasi programiści znaleźli czas na stworzenie czegoś takiego.
Co do wydania kampanii arabskiej: czekać i być dobrej nadziei

Na dniach postaramy się Was jakoś mile zaskoczyć - o ile mnie promotor znów nie dopadnie

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Prima aprilis , to znaczy , że to nigdy nie powstanie co było pisane 1 kwietnia o 2 wersji gry. Nigdy się nie doczekamy drugiej wersji gry , może za 2/3 lata , może nigdy , kto wie co nas czeka w przyszłości.

No, to tak samo jak z Patchen 1.11. Tez troszeczke za dlugo czekalismy xdkamilkom wrote:Prima aprilis , to znaczy , że to nigdy nie powstanie co było pisane 1 kwietnia o 2 wersji gry. Nigdy się nie doczekamy drugiej wersji gry , może za 2/3 lata , może nigdy , kto wie co nas czeka w przyszłości.
Ar, Goth, specjalnie w tym roku nie robiłem wkręty żadnej, żeby w przyszłym więcej osób uwierzyło:P
Przydało by się to teraz usunąć ze strony głównej albo przynajmniej napisać że to prima aprilis.
Re: Prima aprilis: Original War 2
Mój żart z adminem na GSA był bardziej wiarygodny
Ale to po części dlatego, że nie było to na prima aprilis.

Przydałyby się takie zmiany
, ale bez wsparcia Budżetowego to nie możliwe , hehe : >

Raz się gra , raz się nie gra 

Very well written.
ehhh szkoda że to nieprawda ;( pograło by się nowymi nacjami i zasadami
Ale głowa do góry ! kto wie co będzie za kilka miesięcy

Ale głowa do góry ! kto wie co będzie za kilka miesięcy

ZSRR Górą a nie amerykańskie ja świnie
Wszyscy to weiedza. To samo co teraz, czyli nicAle głowa do góry ! kto wie co będzie za kilka miesięcy

Coś Ty .. na pewno coś wymyślą
Wymyślić łatwo - wykonać trudniej.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --