omg mógłby ktoś zamknąć ten topic?? bo nie moge patrzeć na to co tu opisujecie LOL jeden lepszy od drugiego:|
btw
2) Klany są, choć niezbyt wiele tych polskich. Wiem że przyjmuje CBN, ViP też pewnie przyjmuje, nie wiem jakie tam jeszcze są. AW i NSW dosyć niedawno zostały zamknięte. Innych większych polskich klanów nie znam Wink
*ViP* nobów nie przyjmuje, CBN nie istnieje a AW i NsW zostały zamknięte bardzo dawno temu do tego NsW było klanem najemniczym>.>
powiem tak:
Skoro nie wiesz, to nie pisz-.-
Sam aż tak bardzo obeznany nie jesteś... CBN instnieje, choć ma kłopoty ostatnio, zresztą zajrzyj na stronę klanu a zobaczysz że nie został zawieszony i wciąż istnieje. A co do ViP to nie chodziło mi czy przyjmuje noobów czy nie, tylko oto że wogóle przyjmuje.
www.nr.ir.pl również strona istniej a kalnu nie ma w CB również nie ma CBN wiec mi tu nie mów że istnieje, bo później przyjdzie jakiemuś k***ynowi do głowy żeby zrobić CBN i szczycić sie że iles tam juz istnieje - nie ma klanowiczy, nie ma klanu proste, a co do VIP to akurat w tym temacie nie powinieneś pisać że przyjmuje bo tu akurat jest temat noba wiec wiesz>.> a co do tego czy ja wiem co się dzieje na GSA to akurat moge ci powiedzieć jedno - wiem, bo jestem codziennie(co prawda na away i zaglądam tylko czasem) ale wiem kto w chodzi a kto nie>.>
NaDoL wrote:ja potrafie rozpoznać noba po jego tekstach>.> a w grze to moge cie zjechać jak będę mial czas, nawet buldożerami;o
hehe to że ktos miło pisze, to juz noob, super
dla mnie noob to totalny frajer, łamiący zasady gry i w ogole nie umiejacy budować bazy, ja dopiero i tak co zaczynam grać ale nie powiem ze nie umie zbudowac bazy
se7en wrote:
dla mnie noob to totalny frajer, łamiący zasady gry i w ogole nie umiejacy budować bazy, ja dopiero i tak co zaczynam grać ale nie powiem ze nie umie zbudowac bazy
Ej koles nie rozbrajaj mnie dla czego jak kazdy nowy noob zaczyna grac to mysli ze jest cool ??
se7en wrote:
Ej koles nie rozbrajaj mnie dla czego jak kazdy nowy noob zaczyna grac to mysli ze jest cool ??
ja nie powiedzialem ze mysle lub jestem cool, po prostu nie chciałbym by mówiono "noob"