Jak niszczyłem bazę amerykanów to po zniszczeniu fabryki wyszli z niej naukowcy no i oczywiście mechanicy.(błąd czy specjalnie?) Koszary rozbudowują

To jest raczej celowe, Serpent, pewnie specjalnie tak ustawił aby gracz nie niszczył ciągle transporteraEDIT:
5. Dla mnie najważniejsze. Transporter nie zawsze zbiera wszystkie skrzynki, zostawia niektóre na prawo od bazy, ani też nie jedzie dalej niż do środka mapy (nie wiem czy to celowe).
Komora ma ustawioną trasę na której ma zbierać skrzynki, przecież nie wjedzie wszędzie ;pNexGaming27 wrote:To jest raczej celowe, Serpent, pewnie specjalnie tak ustawił aby gracz nie niszczył ciągle transporteraEDIT:
5. Dla mnie najważniejsze. Transporter nie zawsze zbiera wszystkie skrzynki, zostawia niektóre na prawo od bazy, ani też nie jedzie dalej niż do środka mapy (nie wiem czy to celowe).
na moich screenach wygląda na to że nie buduje ich chyba w ogóle, skoro naukowcy są w fabryceSerpent wrote: - Nie wiem czemu czasami zacinają się wieżyczki tzn. komputer pomija montowanie na nich broni.
Pierwszy raz w życiu słyszę żeby "inżynier zamieniał się w gąsienice" heheheheheheSerpent wrote: - Podczas budowy rozbudowy gąsienic jeden eng "wchodzi" w nią i znika
- Brak w zbrojce ludzi oznacza że pewnie wziąłeś 12 ludzi u kompa, licząc 12:4=3 co daje nam 3 żołnierzy którzy siedzą w wieży
$ushiWIR wrote:na moich screenach wygląda na to że nie buduje ich chyba w ogóle, skoro naukowcy są w fabryceSerpent wrote: - Nie wiem czemu czasami zacinają się wieżyczki tzn. komputer pomija montowanie na nich broni.![]()
Albo zrobić 14 ludzi dla bota i 4 mechaników mu dać, i żołnierza do zbrojowniNo tak, 3 mech z czego 1 w komorze a 2 w wieżyczce. Opcja 12 ludzi zostanie skasowana.
Lubi być gąsienicąPierwszy raz w życiu słyszę żeby "inżynier zamieniał się w gąsienice" hehehehehehena mniejszych levelach jest tych 12ludzi, a tu tego jednego brakuje
![]()
Zgadzam sięPrzyszłościowo może właśnie lepiej zwiększyć ten poziom dla bardziej wymagających, albo że po danym czasie będą lepsze rozbudowę i mocniejsze ataki
Dla mnie ogólnie wpadłeś na świetny pomysł z tą modyfikacjąjak wszystkich znudzi sięrobienie RED czy TMF i Arabskiej Kampanii na mistrzu tu będą sobie mogli randomy grać
Strona 1 tematu:NexGaming27 wrote: + Sugestia dla Serpenta:
Może dodać by do moda coś w stylu wyboru mapy na jakiej by się grało, np. Chcę grać na Bękarciej przełęczy to se ją wybieram, chcę se zagrać na innej mapce to sobie ją wybieram. Coś w stylu listy map do wyboru![]()
P.S
To pewnie nie możliwe bez "Stukacza"
$ushiWIR wrote: 8. Razem z wyborem i rozbudową moda, można by dodawać również wybór map o ile da się![]()
Dobre, ale wybór poziomu tutaj i tak na nic nie wpływa więc nie widzę większego sensu aby to robić. Zwiększyłoby to tylko wagę moda.$ushiWIR wrote: a jeszcze przyczepię się do tego poziomu trudności ;P
Serpent, tak jak w Polskiej Kompanii GE zmieniłeś nazwy w menu dla wyboru poziomu, może da się 2 wybory wyrzucić i w jednym napisać coś w stylu "poziom trudności do wybrania w grze" czy coś takiego żeby się nie mieszało ani nie myliło