Mój mod "Rosyjska Ruletka" (co za deb**na nazwa patrząc z perspektywy czasu) w "najnowszej" wersji ma 4 misje.
W stosunku do poprzedniej wersji (z 3 misjami) zmieniło się bardzo dużo - połączenie 2. i 3. misji w całość (w praktyce doszły 2 nowe misje). Całkowicie wywaliłem misję zimową, miałem zamiar ją wykorzystać później - całą kampanię i plan nadal gdzieś mi się wala na kompie. W sumie bardzo fajnie wyszedł mi pomysł z zimą, walką z ekstremalnie niską temperaturą, ale z drugiej strony dużo osób nie zrozumiało tego, że wszystko dzieje się w głowie rannego głównego bohatera walczącego o życie

).
Każda misja jest inna, nie tak jak w wielu modach 293810923 misji pod rząd typu "zbuduj bazę, wyprodukuj milion HG i zniszcz bazę wroga. Bardzo ciekawy pomysł z sabotażem bazy wroga.
Gdy ostatnio wrzucałem ostatnią wersję (która de facto wtedy już od kilku miesięcy nie była całkowicie ruszana) pisząc o błędach raczej zniechęciłem do gry, ale prawda jest taka, że jest kilka błędów, które nie przeszkadzają w tym, żeby cieszyć się modem

Mod chyba jako jedyny (przynajmniej jeszcze wtedy gdy został wydany) był tak bardzo zbliżony do oryginalnych kampanii (fabuła uzupełnia to, co podczas oryginalnych kampanii nie zostało poruszone, ekrany ładowania takie jak w pierwowzorach), nie licząc arabskiej kampanii ofc.
Niedługo napiszę do Gothsona, to wrzuci moda do downloadu. Jeżeli zdarzy się cud, to naprawię kilka mniejszych błędów, ale ogólnie na to bym nie liczył.