Zjazd ow 2
- YuriStriatov
- Site Administrator
Nikt nikomu nic nie usunie
A ty Polka uważaj bo ci się dynamit pod szyja wysadzi jak będziesz propagande piłkarską urządzał
A tak do tematu to myślę, że z tego zjazdu wyjdzie to samo co za pierwszym razem, czyli nic
Bo niby kto sie na niego wybierze skoro nazz połowe by odstrzelił jakby się pokazała
Druga połowa zarzygała by pół pola namiotowego etc. Chodz z chęcią bym wyjebał pare strzał dla nazza za jego głupi wyraz twarzy 

A tak do tematu to myślę, że z tego zjazdu wyjdzie to samo co za pierwszym razem, czyli nic

Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej"
"Life is brutal, a admin bardziej"

temat
Z tego co ja widze to se tutaj czat tylko zrobiliście za sprawa kretyna polki co chce być fajny, i nikt poza Phantomem i Yurim nie wniósł normalnego pomysłu, i to racja że nie wyjdzie, bo nawet jeśli już się ktoś zadeklaruje to przyjedzie i tak tylko kilka osób bo wielu zrezygnuje albo ''coś im wypadnie'' no ale powodzenia w ustalaniu miejsca, to coś jakby ustalać zasady an turniej OW lol, każdy swoje...

- YuriStriatov
- Site Administrator
O spec by chcial przyjsc ale nad morze to dla sku***syna za daleko 
Z ajdemem i gizoldem byl temat niedawno zeby sie zebrac na heineken festival ktory sie odbywa w gdyni. Za wjazd sie placi 250zl (chyba). Niby sie mowi ze to duzo jest ale prawda jest taka ze jak bysta chcieli jechac to byscie kase skombinowali. Ja to moglbym pewnie z tysiacza zwalowac od starej jakbym sie postaral ale nie wiem czy jest sens kombinowac.

Z ajdemem i gizoldem byl temat niedawno zeby sie zebrac na heineken festival ktory sie odbywa w gdyni. Za wjazd sie placi 250zl (chyba). Niby sie mowi ze to duzo jest ale prawda jest taka ze jak bysta chcieli jechac to byscie kase skombinowali. Ja to moglbym pewnie z tysiacza zwalowac od starej jakbym sie postaral ale nie wiem czy jest sens kombinowac.