Oficjalna Kampania Arabska
Moderator: Newswriters
- Krol_Sedesow
- Soldier level 1
Re: Oficjalna Kampania Arabska
To złamanie sojuszu z jankesami, po rozwalniu kacapów, trzeba przeprowadzić w jakiś specjalny sposób czy po prostu wepchnąć im penisa do oka z zaskoczenia?
Wpychanie penisa gdziekolwiek raczej nic ci nie da.
Sojusz możesz zerwać na różne sposoby - albo zrobić to oficjalnie, albo zwyczajnie ich zaatakować.
Sojusz możesz zerwać na różne sposoby - albo zrobić to oficjalnie, albo zwyczajnie ich zaatakować.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Czy na naszej stronie jest ta owa kampania po polsku ? Czy trzeba doinstalować spolszczenie ze strony ow support?

przecież masz przekierowanie do bety na OWS...
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Serpent
- Soldier level 10
Trzeba se doinstalować mózgCreative wrote:Czy na naszej stronie jest ta owa kampania po polsku ? Czy trzeba doinstalować spolszczenie ze strony ow support?

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Co ty nie powiesz...Serpent wrote:Trzeba se doinstalować mózgCreative wrote:Czy na naszej stronie jest ta owa kampania po polsku ? Czy trzeba doinstalować spolszczenie ze strony ow support?

- Krol_Sedesow
- Soldier level 1
W misji 5 mam takie dziwnego buga. Gdy zaczaje się czołgami niedaleko bazy kacapów na rozkaz Szejka do ataku to zaraz po nim dziwi się, że jeszcze baza niezniszczona. No i mission failed...
- golab19952
- Soldier level 2
Gdybyś poczytał wstecz, to byś wiedział, że to jest bug, który chyba wszyscy znają tutaj ;p
Ja nie znamgolab19952 wrote:Gdybyś poczytał wstecz, to byś wiedział, że to jest bug, który chyba wszyscy znają tutaj ;p

http://imageshack.us/f/829/screenshot001znu.png/
Dobre, lekkie dzialo w Arabskiej Wierzy. xDKaRzYe wrote:Ja nie znamgolab19952 wrote:Gdybyś poczytał wstecz, to byś wiedział, że to jest bug, który chyba wszyscy znają tutaj ;p(bugów prawie nie doświadczałem) za to miałem taki fajny :
http://imageshack.us/f/829/screenshot001znu.png/
Pytanie do anarchego.
Kiedy skonczysz spolszczenie misji 9? Praca trwa? Czy zaraz mi wyjedziesz ze nie masz czasu :d. Moze czas przekazac spolszczenie w inne rece?
Kiedy skonczysz spolszczenie misji 9? Praca trwa? Czy zaraz mi wyjedziesz ze nie masz czasu :d. Moze czas przekazac spolszczenie w inne rece?
" Przetrwa tylko ten, o nerwach stalowych "
Już zacząłem tłumaczenie misji 9. Jutro lub we wtorek powinno być dostępne. Póki co zgłaszać błędy w tłumaczeniu poprzednich misji - w odpowiednim do tego temacie.
- Krol_Sedesow
- Soldier level 1
Wie ktoś jak w misji 7 poprawnie wykonać to badanie elektrowni?
Normalnie bierzesz naukowców obok elektrowni i oni zbierają dane jak widzisz, że rdzeń zaraz walnie to ewakuujesz ludzi poza bazę i powtarzasz czynność (budujesz nową elektrownie).Krol_Sedesow wrote:Wie ktoś jak w misji 7 poprawnie wykonać to badanie elektrowni?
Najlepiej elektrownie budować jak najdalej od skupisk jednostek gdyż po przeciążeniu elektrownia wybucha i pojawia sie skażenie (jak po skażeniu złoża naukowcem lub wybuchu bomby syberytowej) na dość sporym obszarze. Mi za pierwszym razem połowe oddziału zabiło bo wybudowałem elektrownie w środku bazy przy fabryce, koszarach itp