Atak numer 6 (tzn jak ta cyferka na dole wynosi sześć) nie działa :/
Maliu wrote:Że tak powiem ... "cierpliwości"
Robiłem tą misję dokładnie rok temu więc mogłem coś przeoczyć, później to sprawdzę.Kowass wrote: kliknięcie na przycisk odpowiadający za to że nie chcę "zdarzeń losowych" powoduje u mnie albo wybuch kopalni syberytu albo "czyjeś testy" syberytówki
To ciekaweKowass wrote:Na najniższym poziomie trudności zauważyłem że przy falach z bombami samobieżnymi trzeba iść ich poszukać na północnym wschodzie (połowa przyjedzie połowa stoi gdzieś...) i (muszę jeszcze raz sprawdzić) nie wiem czy tak ma być ale nie nabija mi pkt. Na niemożliwym wysiadam, jak dotrwam do 10 fali, otwieram szampana ;p
11h?! Mi po 3h się już nudziłoKowass wrote:Powiem tak, ściągnąłem i... Serpent jesteś genialny! 11h przy obronie, hektolitry kawy, generalnie jak usiadłem to ocknąłem się o 9 rano![]()
Od paru dni mam OW na steamie (kłopoty z instalką z płyt) a że do gry wracam co jakiś czas od paru lat kampanie znam już na pamięć ;p a ten mod to jest to czego mi brakowałoSerpent wrote:11h?! Mi po 3h się już nudziłoKowass wrote:Powiem tak, ściągnąłem i... Serpent jesteś genialny! 11h przy obronie, hektolitry kawy, generalnie jak usiadłem to ocknąłem się o 9 rano![]()
![]()
Czekam z niecierpliwościąSerpent wrote: Ogólnie miło mi że ludzie wciąż grają w takie małe modziki, zawsze to jeden powód więcej aby pracę nad nimi kontynuować.
Na dniach ukaże się przez rok zapowiadany tryb 2vs2.
Maliu wrote:11h matko święta :O aż mnie podbrzusze zaswędziało :C
Pomek to ty? Tylko ty walniesz takie slowa.Kowass wrote:Maliu wrote:11h matko święta :O aż mnie podbrzusze zaswędziało :C
Trzeba być trochę walniętym, co nie? ;p