pijanymis wrote:Dla mnie brakuje w kampanii paru rzeczy np. odkrycie moździerzy u ruskich i amerykanów jest wcześniej niż10misja
Trzymanie się sztywnego schematu to głupota.
pijanymis wrote:Araby są głównie nastawieni na żołnierzy i małpy mają słabe pojazdy wieżyczki jedynie na ludzi a że rakiety są szybciej udostepnione od moździerzy to tego też nie widziałem ani u amerykanów ani u ruskich właśnie badania w misjach nieco są źle dobrane.
Moździerze zostały wycofane żeby nie rozwalać ruskiej bazy w 8. misji. Reszta jak wyżej.
Nitek wrote:
Moździerze zostały wycofane żeby nie rozwalać ruskiej bazy w 8. misji. Reszta jak wyżej.
Ale z tego co pamiętam w kampani rosyjskiej w ataku na new kabul araby miały moździerz więc trochę to mija się z ogólną fabułą można dać jakąś blokade że nie wiem 2-3 osoby tylko mają w 8 misji bo brak amunicji jest czy coś takiego jak na multi jest blokada z poziomami uzbrojenia to i tu można dać do 8 misji chyba 2 bazy ruskich nie rozwalisz w takim czasie plus z atakami na baze.
ogólnie 8misje można inaczej rozegrać że hakie wraca z frontu i ruskie ją chwytają a obrone gra się bez niej podobnie jak obrona gammy u amerykanów że jakiś czas mc milana nie ma.Gdy ją złapią araby zaczynają uciekać kilku ginie a baza zostaje zniszczona.
Last edited by pijanymis on Mon Jul 09, 2012 10:27 pm, edited 1 time in total.
Moździerze w 10 misji mozna bylo by dodac juz do opracowania, jakąś zasadzke utworzyc na ruskich czy cos - tak jak bylo w ruskiej misji, na skarpach byli moździerzowcy w bunkrach. Może dac dodatkowe zadanie, okop sie na wzgórzach i odeprzyj atak
Ayman wrote:Moździerze w 10 misji mozna bylo by dodac juz do opracowania, jakąś zasadzke utworzyc na ruskich czy cos - tak jak bylo w ruskiej misji, na skarpach byli moździerzowcy w bunkrach. Może dac dodatkowe zadanie, okop sie na wzgórzach i odeprzyj atak
@Creative
Niezły jesteś
Nie widzę sensu dawać moździerzy skoro atak można odeprzeć za pomocą tego czym dysponujemy + 1 dźwig i kilka min. Moim zdaniem jest już tam za dużo arsenału.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Creative wrote:Tę kampanię powinni dać w podstawowej wersji gry.
Kiedyś mówiono że ta kampania będzie razem z nowym patchem który ma wyjść niedługo to prawda ?
BlackMen to nie nick, to stan umysłu. Już DAWNO TEMU było powiedziane, że JAK UKOŃCZĄ TĄ KAMPANIĘ (podpowiem: jeszcze nie jest ukończona) to BĘDZIE DODANA DO PATCHA. Ciężko dodać coś do patcha, co nie jest ukończone, nie?
Creative wrote:Jeszcze nie ukończono ? To dobrze myślałem że zostanie 9 misji a ile maksymalnie będzie misji w kampanii ?
1456910 misji i 3 mapy.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
Wykonałem spolszczenie do 10. misji. Nie jest to idealne tłumaczenie, bo w końcu nie da rady "słowo w słowo" tłumaczyć angielskiego. Starałem się zachować interpunkcje, ortografię i ograniczyłem wulgaryzmy. Czy jest ktoś chętny aby sprawdzić, ew. poprawić to?
waz wrote:Wykonałem spolszczenie do 10. misji. Nie jest to idealne tłumaczenie, bo w końcu nie da rady "słowo w słowo" tłumaczyć angielskiego. Starałem się zachować interpunkcje, ortografię i ograniczyłem wulgaryzmy. Czy jest ktoś chętny aby sprawdzić, ew. poprawić to?
Zarzuć tu linka.