Overload
-
- Soldier level 6
Re: Overload
Jakby stu dodał trzeci parametr do tej funkcji, w ktorym wpisywalo by sie np. nazwe obrazka z folderu - dałby rade robic naprawde ciekawe rzeczy
Bo domyslam sie, ze teraz jak "zuzyles" funkcje do tej broni, to juz jej nie uzyjesz do czegos innego :/

Myślę że by to dodał, wystarczy do niego napisać w tej sprawieMasterKiller wrote:Jakby stu dodał trzeci parametr do tej funkcji, w ktorym wpisywalo by sie np. nazwe obrazka z folderu - dałby rade robic naprawde ciekawe rzeczyBo domyslam sie, ze teraz jak "zuzyles" funkcje do tej broni, to juz jej nie uzyjesz do czegos innego :/

Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
-
- Soldier level 6
To piszemy!
- Backero
- Community Veteran
Małe podsumowanie ostatnich... rzeczy.
Po pierwsze:

Kumpel mówi, że mało originalowo-warowo to wygląda, więc pókim skory coś zmienić dawajcie znać.
Po drugie:
Skończyłem trzecią (tak, dopiero trzecią misję). Kampania szybko nie idzie, bo wciąż jest masa ważniejszych rzeczy w modzie do zrobienia i na ten czas ją kończę. Trzy misje kampani na tremierę + jedna niefabularna rozbudowawczo-oblężeniowa dla totalnej obczajki nowej frakcji to coś co będzie wydane wraz z premierą moda (plus tam 3 zwyczajne mapki do multi, a co się będą tekstury marnować). Premiery wciąż nie ogłaszam i prędko nie ogłoszę, natomiast wersję ze wspomnianą misją niefabularną (choć pewnie jeszcze niepełnym drzewkiem technologicznym) zobaczycie być w może w za niedługim czasie na streamie Szymiewa aka Kvantovego, jeśli będzie chciał
I nie będzie żadnych nagrań ani screenshotów (przynajmniej tych istotnych) z kampanii, a tym bardziej zrzutów całych mapek, bo wolę, żeby każdy sam powoli i po swojemu odkrywał fabułę. Spojlerów z mojej strony nie będzie.
Po trzecie:
Pracuję nad swoją stroną internetową, gdzie będzie zestawione pełne info o mnie, moich zainteresowaniach i o moich projektach, z racji tego, że trochę ich już jest. Główną motywacją do realizacji tego jest wzbogacenie mojego CV o takową stronę, a staram się o stanowisko programisty PHP. Na dniach strona będzie na serwerze, na razie wygląda tak:

I w tej kwestii również proszę o sugestie i porady, bo wiem, że na forum mamy akurat wiele osób zaznajomionych w tej dziedzinie
Po pierwsze:

Kumpel mówi, że mało originalowo-warowo to wygląda, więc pókim skory coś zmienić dawajcie znać.
Po drugie:
Skończyłem trzecią (tak, dopiero trzecią misję). Kampania szybko nie idzie, bo wciąż jest masa ważniejszych rzeczy w modzie do zrobienia i na ten czas ją kończę. Trzy misje kampani na tremierę + jedna niefabularna rozbudowawczo-oblężeniowa dla totalnej obczajki nowej frakcji to coś co będzie wydane wraz z premierą moda (plus tam 3 zwyczajne mapki do multi, a co się będą tekstury marnować). Premiery wciąż nie ogłaszam i prędko nie ogłoszę, natomiast wersję ze wspomnianą misją niefabularną (choć pewnie jeszcze niepełnym drzewkiem technologicznym) zobaczycie być w może w za niedługim czasie na streamie Szymiewa aka Kvantovego, jeśli będzie chciał

Po trzecie:
Pracuję nad swoją stroną internetową, gdzie będzie zestawione pełne info o mnie, moich zainteresowaniach i o moich projektach, z racji tego, że trochę ich już jest. Główną motywacją do realizacji tego jest wzbogacenie mojego CV o takową stronę, a staram się o stanowisko programisty PHP. Na dniach strona będzie na serwerze, na razie wygląda tak:

I w tej kwestii również proszę o sugestie i porady, bo wiem, że na forum mamy akurat wiele osób zaznajomionych w tej dziedzinie

- Serpent
- Soldier level 10
Ładna grafika 

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Jasne, że będzie chciał!
Menu główne bardzo ładne, chyba najbardziej wyróżniające się ze wszystkich jakie do tej pory modderzy zrobili. Klimatycznie nasuwa skojarzenia bardziej ze Stalkerem niż z OW, ale może jest to fabularnie uzasadnione, może jest jakaś 3 Wojna Światowa w Kampanii czy inna destrukcja na wielka skalę.
Menu główne bardzo ładne, chyba najbardziej wyróżniające się ze wszystkich jakie do tej pory modderzy zrobili. Klimatycznie nasuwa skojarzenia bardziej ze Stalkerem niż z OW, ale może jest to fabularnie uzasadnione, może jest jakaś 3 Wojna Światowa w Kampanii czy inna destrukcja na wielka skalę.
https://www.youtube.com/kvantovy --- mój kanał youtube.
https://www.facebook.com/Kvantovy --- strona u cukierberga.

https://www.facebook.com/Kvantovy --- strona u cukierberga.

- Backero
- Community Veteran
Chcę nadrobić niedużą ilość contentu starannością i dokładnością. Założyłem, że w nowej nacji istotny jest nie tylko gamepley i nazwa, ale i klimat, który ma oddawać charakter nowej nacji, na co składa się także interfejs i muzyka. Czujemy go grając Amerykanami, czujemy inaczej grając Rosjanami, i jeszcze inaczej Arabami. Klimat Nazistów ma być z założenia, ciężki, mroczny i jednocześnie pełen elegancji, stąd trochę odmienny klimat 

Pracuj, pracuj, wszyscy z upragnieniem czekają. 

Kiedy stronka?
Mam taki problem z wczytaniem gry
Spoiler:
- Backero
- Community Veteran
Chyba nie ten temat kolegofilazaf wrote:Kiedy stronka?Mam taki problem z wczytaniem grySpoiler:

Nie można, jeszcze nie wyszedł.Creative wrote:Gdzie można pobrać tego moda?
Fakt, pare zakładek było otwartych
Sorki
Sorki
Jakieś wieści o modzie czy już nic nie będzie?
-
- Soldier level 6
I miałeś kiedyś zrobić miniporadnik jak te modele sie wgrywa do GM Editora!
przypominam o tym już chyba 2-gi raz 

- Serpent
- Soldier level 10
Jakie modele? xD
Epickie teksty: