Co zrobić?
Re: Co zrobić?
Poszperalem na google i znalazlem na http://owar.prv.pl/download.htm, dzieki wszystkim za pomoc 

Last edited by Kiba on Sat Jan 02, 2010 9:08 pm, edited 2 times in total.
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
Hmm... od kiedy jest map edytor do OW i PakView??
Bo pamiętam właśnie jak grałem także w 1. misję AM jak miałem tylko kilkunastu ludzi na pół mapy jednostek wroga(same wyrzutnie rakiet w pojazdach) i kilka wieżyczek z broniami od behemotha
Bo pamiętam właśnie jak grałem także w 1. misję AM jak miałem tylko kilkunastu ludzi na pół mapy jednostek wroga(same wyrzutnie rakiet w pojazdach) i kilka wieżyczek z broniami od behemotha

Pamietam mulilo cholernie jak byla walka ale dalem rade.Xero Rozbójca wrote:Hmm... od kiedy jest map edytor do OW i PakView??
Zamiast isc do eona to od razu walka, armia czerwonych porozstawiana wszedzie i rozowi atakujacy {Masakra

PS. 16-tego mam urodziny to mi kupia do plyt naprawiarke

- Community Veteran
Ja tam nie widze żadnego problemu.
Edytor wyszedł CHYBA w 1.04, a patche z tamtej strony to jeszcze Altar robił. Tamte misje/dodatki to w sumie były mody, tyle, że zastępowały pliki w folderze disc2 z misjami OWP. Aby odzyskać te standardowe, trzeba było najczęściej przeinstalować grę. Strona bardzo stara, więc ma prawo być nieaktualna. Sam na nią trafiłem jeszcze zanim zacząłem grać na GSA.
Edytor wyszedł CHYBA w 1.04, a patche z tamtej strony to jeszcze Altar robił. Tamte misje/dodatki to w sumie były mody, tyle, że zastępowały pliki w folderze disc2 z misjami OWP. Aby odzyskać te standardowe, trzeba było najczęściej przeinstalować grę. Strona bardzo stara, więc ma prawo być nieaktualna. Sam na nią trafiłem jeszcze zanim zacząłem grać na GSA.
pobrałem jeszcze raz te dodatkowe misje i musze się wypowiedzieć(choć to chyba nie ten temat) że misja am jest do niczego(choć da się skończyć
a z misji ar można zrobić moda xD zajmuje się ktoś tym? jak nie to jak skończę MBN to być może się tym zajmę ;p

Równiez mozna po prostu skopiowac 'Data1' przed instalacja, i jak sie chce stare misje to zamienia sie te pliki.Backero wrote:Aby odzyskać te standardowe, trzeba było najczęściej przeinstalować grę.
Ta misja ar to jest dobra bo mozna ja zamienic i nie ma sie tych trudnych poczatkowych misji (TZN. Jak cie Arabowie atakuja albo musisz sie przedrzec przez ich baze)

Zeby o tym rozmawiac tworze nowe forum na http://forum.original-war.net/viewtopic.php?f=6&t=1676

Export Function prepare_Kiba;
begin
uc_side=2;
uc_nation=nation_arabian;
uc_direction=0;
hc_name='Kiba';
hc_sex=sex_male;
hc_class=class_soldier;
hc_attr=[12,11];
hc_basic_skills=[1, 0, 3, 0];
hc_skills=[8, 0, 1, 2];
hc_importance=110;
Kiba=CreateHuman;
PlaceUnitArea(Kiba,Eon, false);
End;
Wszystko poszło w pośladek jak tak powiem

Link
Rapidshare
http://rapidshare.com/files/351041265/A ... _.rar.html
Speedyshare
http://www.speedyshare.com/files/209538 ... _mier_.rar
Jeśli znajdzie ktoś błąd to proszę o odpowiedź
@Antitheus. A mógłbyś jeszcze poszukać błędu w moim modzie? ( dałem już link)
Last edited by Kiba on Fri Feb 19, 2010 1:01 pm, edited 2 times in total.
Marked to oznaczenie. Innymi słowy blok uruchamia się wtedy, kiedy ty mu na to pozwolisz.
Np aby odliczanie zaczeło się po zbudowaniu bomby to w bloku gdzie sprawdzasz że bomba jest zbudowana dajesz Enable <liczba>; i wtedy blok 'marked<liczba> zostanie uruchomiony.
Np aby odliczanie zaczeło się po zbudowaniu bomby to w bloku gdzie sprawdzasz że bomba jest zbudowana dajesz Enable <liczba>; i wtedy blok 'marked<liczba> zostanie uruchomiony.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --