Hamachi

Wszystko o graniu w OW w sieci.
Tuluk
Soldier level 2
Soldier level 2

Сообщение Tuluk »

GSA jest bardzo zawodne a pozatym to jak by zrobić taką wielką sieć to by mogłobyć jak wiele gier co mają wbudowane multipalyery chociaż autorzy gry albo ktoś mugłby zrobić taki multi i żeby tam byli wszystkie narodowości.
A jeśli chodzi o GSA to niedaje ono pomocy w utrzymaniu połączenia a hamachi daje bo jak gram na GSA to mnie wywala a na hamachi wszystko dobrze działa.
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran
Контактная информация:

temat

Сообщение NaDoL »

Bo musisz skonfigurować dobrze GSA, to chyba proste.
A co do zawodnego GSA to jest to zawodność znikoma w porównaniu do tego jakie są jego zalety.
Изображение
KapustaPL
Soldier level 0
Soldier level 0
Контактная информация:

Сообщение KapustaPL »

podjacie mi do wszystkigo linki to bede heapy :D
Изображение
Lesio
Community Veteran
Community Veteran
Контактная информация:

Сообщение Lesio »

Jesli do gsa to prosze www.gamespyarcade.com a jesli do hamachi to tez prosze http://www.pobieralnia.pl/plik-399-hamachi.html
Изображение
Изображение
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie...
Tuluk
Soldier level 2
Soldier level 2

Сообщение Tuluk »

Założyłem strone na kturych jest dotychczasowy spis sieci hamachi głównie do Orignal War i możecie tam odawać nowe chociaż sama strona zachowuje się jeszcze dość dziko tzn.jakoś niezmienia odrazu wszystkich zmian więc przydałby mi isę jakiś dobry webmaster do uporania się do tego.
www.serwery-hamachi.yoyo.pl
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Сообщение Radzio »

Myślę, że się nadaję xD
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran
Контактная информация:

temat

Сообщение NaDoL »

Do takich stron nie trzeba wielkich webmasterow tylko czasu lol poza tym nie wiem czego ty to nazywasz strona jak to tylko goły dopiero co zainstalowany system xd poczytaj faq na yoyo.pl
Изображение
Tuluk
Soldier level 2
Soldier level 2

Сообщение Tuluk »

Nie no ja sie znam troche webmastingu bo mam juz dwie takie strony ale jak ustawaiłem w panelu admina te rzeczy co trzeba to one się niezmieniły to już niewime najlepiej będzie jak przeinstaluje te strone.
Gruby

Сообщение Gruby »

Nie no ja sie znam troche webmastingu bo mam juz dwie takie strony
O ku**a, do stron robionych na yoyo czy innym takim badziewiu nie są potrzebne zdolności, tylko czas. A Ty nie masz żadnego pojęcia o ''webmastingu''(jak Ty to dziwnie ująłeś) bo zakładam, że nawet z ftp nie umiesz się połączyć(jeśli wiesz co to). W ogóle patrząc na te strony klanów, to coraz bardziej rzygać się chce... Standardowo: yoyo+php fusion=strona jak każda inna lub: jakiś tam darmowy hosting php fusion+ten syfny cms=zjebana do bólu strona. Więc nie psiocz dziecko, że jesteś wielkim webmajsterem, bo zaprzeproszeniem, ch**a się znasz -.-'

NaDoL: Przypominam że to temat o hamachi a nie ''webmastingu'', jednym słowem koniec off topu.
Tuluk
Soldier level 2
Soldier level 2

Сообщение Tuluk »

Niegadaj bzdur bo yoyo.pl jest dobry hosting bo darmowy a itak dobry a jeśli chcesz drogo płacić to prosze bardzo a na ftp umiem wejść i już wiele rzeczy wrzucałem ale już niemaproblemu ze stroną bo założyłem nową z oprogramowaniem JPortal na www.sieci-hamachi.yoyo.pl a znanie się na tym wszystkim nazywa się właśnie Webmasting jak niewiesz coto to wpisz w google i napewno bedzie na wikipedii a tutaj forum webmasterów www.webtips.pl tam pisze u góry Forum Webmasterów.

NaDoL: Tobie również przypominam że to temat o hamachi a nie ''webmastingu'', jednym słowem koniec off topu. (więcej już nie będę przypominał tak delikatnie)
Milkesso
Soldier level 0
Soldier level 0

Сообщение Milkesso »

Ja jestem chetny do gry. Jeslinie masz wlasnej siecy w Hamachi to ja mam. Pisza na GG jak cos: 4699164 :D
Picasso
Soldier level 0
Soldier level 0

Jak polaczyc sie przez hamachi?

Сообщение Picasso »

Gdzie wpisywac ip gracza do ktorego chce dolaczyc? Moge grac z osoba dzielac te same lacze? :roll:
Ответить