Mod 1 misja, wolni strzelcy, opowiada o losach w stylu arabskim.
Intro rozpoczyna się od napadu na bazę amerykańską, gdzie inżynier Leszcz melduje się przy Eonie widząc wcześniej rozbitą jankeską bazę, gdzie tłumaczy swoją nieobecność tekstem: "sorry za spóźnienie bo zostawiłem mleko na gazie", dawno nie widziałem tak głupawego tekstu. Być może autor specjalnie chciał nas poirytować, nie widzę innego powodu, aby nie wymyślić czegokolwiek innego.
Dalsza część intra też jest nie mrawa, od tak gość sobie wchodzi (leszcz) i akurat spotyka Fergusson, po czym "niby uprawiają seks", trochę mi tu zajeżdża jakimiś niespełnionymi fantazjami seksualnymi wobec wirtualnej postaci jaką jest medyk amerykanów Joan Fergusson, można by było pominąć ten moment, który nie wnosi nic do historii niby tego klanu?
1 misja.
Taka krótkawa trochę przejmujemy małpy zbieramy skrzynki i budujemy laba arabskiego po czym robimy małpoludów-żołnierzy i walimy od lewej strony jak leci wszystko i to było na tyle.
Oprócz durnego intra, to 1 misja na rozgrzewkę jest okej, fajna mapka, wygląda na nie zerżniętą więc to jest duży plus. Nie ma kontynuacji, i chyba nie będzie hehe, czemu mnie to nie dziwi. Aha ! Za dużo tych "smajlów" W połowie co najmniej dialogów są jakieś uśmieszki, to jest gra, a nie chat. To było na tyle.
Aha zapomniałem dodać, że jak klikam następną misje to wyskakuje error. Tak tylko chciałem się upewnić czy nie ma przypadkiem kolejnej misji.
Spoiler:
General Info
------------
Application : Owarfull
Version : 1.12.10.15