Zasady BSW
- Incantatoris
- Soldier level 6
Re: Zasady BSW
a teraz pytanie czysto-teoretyczne: jaka to różnica czy oficjalne czy też nieoficjalne? Jak gówno nazwiesz różą to przestanie cuchnąc?
Kiedyś jak jeszcze były wojny klanowe. Odbywały się one tylko na "oficjalnych" zasadach, a teraz sam szczerze mówiąc nie wiem jaka jest różnica. Bo turnieje generalnie można organizować na jakich zasadach się chce.PM.Who wrote:a teraz pytanie czysto-teoretyczne: jaka to różnica czy oficjalne czy też nieoficjalne? Jak gówno nazwiesz różą to przestanie cuchnąc?
- Maniek
- Community Veteran
Lepiej dla Rusków by było, jakby przynajmniej jeden syb był w bazie. Do tego zbanować elektrownie na ropę i dać przywilej ruskom pobudowania jednej ropnej(jako że nie mają solary - żeby wszyscy skumali). Wtedy szanse by się wyrównały, IMO.
Edit, ale nie uważam że powinny w jakiś sposób być oficjalne. Wg mnie, jak zyskają popularność wśród graczy, to wtedy staną się "oficjalne".
A i drugi edit. Nazwa jest tak trochę od dupy strony. Idę chyba spać bo już ciężko jest.
Edit, ale nie uważam że powinny w jakiś sposób być oficjalne. Wg mnie, jak zyskają popularność wśród graczy, to wtedy staną się "oficjalne".
A i drugi edit. Nazwa jest tak trochę od dupy strony. Idę chyba spać bo już ciężko jest.
- Serpent
- Soldier level 10
IMO te zasady nie były wymyślone pod rusków, wgl miało ich nie być więc twoja propozycja mija się z celem.manieq wrote:Lepiej dla Rusków by było, jakby przynajmniej jeden syb był w bazie. Do tego zbanować elektrownie na ropę i dać przywilej ruskom pobudowania jednej ropnej(jako że nie mają solary - żeby wszyscy skumali). Wtedy szanse by się wyrównały, IMO.
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
- Witcher
- Soldier level 7
Jak już ktoś pisał to po kiego wacka te zasady mają być oficjalne? Tylko po to żeby były napisane na OWNecie? Przecież na wojnach można grać na tych zasadach, nie pozwą was za to do sądu, lol.

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
- Incantatoris
- Soldier level 6
A później krzyk, że wojna nieważna, bo na nieoficjalnych zasadach?spokomajonez wrote:Jak już ktoś pisał to po kiego wacka te zasady mają być oficjalne? Tylko po to żeby były napisane na OWNecie? Przecież na wojnach można grać na tych zasadach, nie pozwą was za to do sądu, lol.
- Witcher
- Soldier level 7
Jeżeli ktoś gra nie honorowo i ma z tym jakiś problem to co poradzisz? Winno się z takimi klanami nie prowadzić wojen.

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
- torba12345
- Soldier level 4
te zasady sągównowałe LOL ogolnie to o kant dupy potłuc bo:
1) Nie macie mózgu i chcecie cos wprowadzic ten config jest z dupy wyjety wogole nie przemyslany byle by byl orginalny
2) EWeszło HC po ostrych debatach na najwyzszych szczeblach i tak 90% graczy gra CB,SW,CW wiec nikt i tak by tego nei gral i dalej nie widze sensu staran noobow by cos wymyslec i zeby to sie przyjeło
3) Zeby cos wprowadzac trzeba miec jakis starz na ow
4) Twoje zasady ruchają rosjan i sa uposledzone bo wiele zeczy jest an niekozysc wlasnie rosjan
a to dlaczego to jest nieprzemyslane:
Poziom bazy:
1)tylko skład ,Czas na rozbudowę: 10 minut <= rowniedobrze moglby byc sklad i 5 bt (wogole co to da ze skladu nie ma na poczatek ,czemu to ma sluzyc ? taktycznemu zwiadowi gdy wrog jest zajety budowaniem ?jesli jest bt ...)
2)Liczba postaci: 15 Poziom umiejętności: bardziej doświadczeni <= kolejne wykluczenia razem z tym bt po 10 min idze zrobic 15 manuali i skutkuje to czym >? otoz CW tylko an gownowałych wozach brawo jeszcze ten pozom um. LOL
3)Częstotliwość zrzutów: średnia <= ta wartosc niczego nie reguluje bo czolgi na sloneczne i tak sa tanie a baza nastawiona na produkcje wozow z solarami kosztuje grosze ...
4)Dodatkowe złoża syberytu: brak <= permanentne dyskryminowanie rosjan
5)Wpływ flag na morale: stałe <= ty chyba nie wiesz co to daje nawet skoro wjebales tu stałe LOL
6)Wykrywanie syberytu: nieprzepadane <= kolejny cios w sowiecką gospodarke ...
7)Ilość małpoludów: trochę <= tylko lagi , bo jaki polglow werbuje gownowale malpy przy doskonale wyszkolonym i licznym personelu gdy ma sie mnustwo czasu i budowanie nastawia sie na max badania oraz produkcje czolgow
8)Ilość wież: 4 <= 2x laser 2x rakieta u arabow 4 x działo i znowu rozjanie dyskrym
9)Pojazdy wyłącznie z silnikiem słonecznym (noz w plecy rosjan), dozwolone elektrownie na ropę(nawet jesli rosjanom dasz ta technologie to gra nimi wygladala by jak SW), zakaz budowania ciężkiego działa < a to do czego ? forsowanie ciezkeij defensywy 4 wiez i rozbudpowanych koszar wszystko + tech jakies dajmynato 2 + lvl enga 6~7(bardzej doswiadczeni) to niemal heroiczny wyczyn bez ciezkiego ...
ZASADY SA MOIM K***A ZDANIEM Z*****E NA RYJ a config jest chyab poroniony w klinice dla zwierzat na lozu dla goryli
i kazde nastepne ktore wymyslicie tez sie do tej kategorii zaliczą (zjebanych na ryj)
elo xp
1) Nie macie mózgu i chcecie cos wprowadzic ten config jest z dupy wyjety wogole nie przemyslany byle by byl orginalny
2) EWeszło HC po ostrych debatach na najwyzszych szczeblach i tak 90% graczy gra CB,SW,CW wiec nikt i tak by tego nei gral i dalej nie widze sensu staran noobow by cos wymyslec i zeby to sie przyjeło
3) Zeby cos wprowadzac trzeba miec jakis starz na ow
4) Twoje zasady ruchają rosjan i sa uposledzone bo wiele zeczy jest an niekozysc wlasnie rosjan
a to dlaczego to jest nieprzemyslane:
Poziom bazy:
1)tylko skład ,Czas na rozbudowę: 10 minut <= rowniedobrze moglby byc sklad i 5 bt (wogole co to da ze skladu nie ma na poczatek ,czemu to ma sluzyc ? taktycznemu zwiadowi gdy wrog jest zajety budowaniem ?jesli jest bt ...)
2)Liczba postaci: 15 Poziom umiejętności: bardziej doświadczeni <= kolejne wykluczenia razem z tym bt po 10 min idze zrobic 15 manuali i skutkuje to czym >? otoz CW tylko an gownowałych wozach brawo jeszcze ten pozom um. LOL
3)Częstotliwość zrzutów: średnia <= ta wartosc niczego nie reguluje bo czolgi na sloneczne i tak sa tanie a baza nastawiona na produkcje wozow z solarami kosztuje grosze ...
4)Dodatkowe złoża syberytu: brak <= permanentne dyskryminowanie rosjan
5)Wpływ flag na morale: stałe <= ty chyba nie wiesz co to daje nawet skoro wjebales tu stałe LOL
6)Wykrywanie syberytu: nieprzepadane <= kolejny cios w sowiecką gospodarke ...
7)Ilość małpoludów: trochę <= tylko lagi , bo jaki polglow werbuje gownowale malpy przy doskonale wyszkolonym i licznym personelu gdy ma sie mnustwo czasu i budowanie nastawia sie na max badania oraz produkcje czolgow
8)Ilość wież: 4 <= 2x laser 2x rakieta u arabow 4 x działo i znowu rozjanie dyskrym
9)Pojazdy wyłącznie z silnikiem słonecznym (noz w plecy rosjan), dozwolone elektrownie na ropę(nawet jesli rosjanom dasz ta technologie to gra nimi wygladala by jak SW), zakaz budowania ciężkiego działa < a to do czego ? forsowanie ciezkeij defensywy 4 wiez i rozbudpowanych koszar wszystko + tech jakies dajmynato 2 + lvl enga 6~7(bardzej doswiadczeni) to niemal heroiczny wyczyn bez ciezkiego ...
ZASADY SA MOIM K***A ZDANIEM Z*****E NA RYJ a config jest chyab poroniony w klinice dla zwierzat na lozu dla goryli
i kazde nastepne ktore wymyslicie tez sie do tej kategorii zaliczą (zjebanych na ryj)
elo xp
Zawsze Nielegalnie
- DrShadowrun
- Soldier level 4
Po kilkunastu pierwszy słowach - reszty tego Twojego gównianego posta torba nie zamierzam czytać, chyba, że zaczniesz je jak człowiek pisać a nie jak małpa z klawiaturą - mogę śmiało powiedzieć, a nawet bardzo chcę powiedzieć, żeby torba zamknął mordę, zabrał stąd swój pusty łeb i poszedł w pissssdu.
Nie grasz w owara, na forum raptem wskoczyłeś i coś nabazgrałeś, nawet tego nie zagrałeś i już wszystko wiesz.
Moim zdaniem jesteś jednym z większych debili na scenie ow, który W OGÓLE nie powinien mieć prawa głosu W ŻADNYM temacie. Swoje zdanie możesz sobie w dupsko głęboko wsadzić, bo jest tyle warte co Twój "mózg". Czyli gówno warte. I zanim cokolwiek napiszesz na tym forum to trzaśnij tym pustym łbem ze 3x barana w ścianę a potem jeszcze popraw żelazkiem. Raz, że fajne echo będzie a dwa, że nie będziesz dał rady już pisać.
Nie grasz w owara, na forum raptem wskoczyłeś i coś nabazgrałeś, nawet tego nie zagrałeś i już wszystko wiesz.
Moim zdaniem jesteś jednym z większych debili na scenie ow, który W OGÓLE nie powinien mieć prawa głosu W ŻADNYM temacie. Swoje zdanie możesz sobie w dupsko głęboko wsadzić, bo jest tyle warte co Twój "mózg". Czyli gówno warte. I zanim cokolwiek napiszesz na tym forum to trzaśnij tym pustym łbem ze 3x barana w ścianę a potem jeszcze popraw żelazkiem. Raz, że fajne echo będzie a dwa, że nie będziesz dał rady już pisać.
Zasady wydają się być niezłą odmianą bo ciągle gramy to samo, cw,cb itd.
Wymagałyby dopracowania i wg mnie jeżeli ktoś przeprowadzi w miarę wiarygodne testy to zasady mogłyby naprawdę ujrzeć światło dzienne.
A co do wypowiedzi użytkownika torba12345 to znam go i z całym szacunkiem mogę powiedzieć, że to skandalista jakich mało.
Torba z pozoru wygląda na jakiegoś nowego ale w rzeczywistości ja znałem torbę na ow gsa wtedy jako dość dobrego gracza.
Nie jest to może temat o nim ale wg mnie jak już banować to pana DrShadowrun też bo ewidentnie wyzywa i prowokuje do dalszej, że tak powiem zbędnej dyskusji.
Osobiście nic do nich nie mam ale przez takie posty poziom forum naprawdę spada bo przeczytajcie sobie, np. Torba piszę to jest ...warte i nie macie mózgu, itd.
Dla mnie to bezsens tak obrażać innych.
Spójrz w lustro i zadaj sobie pytanie czy skoro inni nie mają mózgu to to jest powód do naśmiewania się z nich? Tak btw. każdy człowiek musi mieć móżdżek, który jest częścią mózgu odpowiedzialną za koordynacje i takie "centrum sterowania" z tego jest.
Ja osobiście nie wyobrażam sobie żeby ktoś nie miał mózgu no chyba, że byłby jakimś botem zaprogramowanym żeby pisać durne posty. A poza tym temat jak najbardziej aktualny bo osobiście czekam na jakieś kroki w celu poprawy tych zasad tak aby wszystkie strony konfliktu miały szanse.
I na koniec dodam tylko, że jeżeli za tak ewidentne wyzwiska się nie banuje i nic nie robi to sorry ale w takim razie część ludzi powinna olać administracje i nadal pisać głupie (w sensie takie wyzywające kogoś,obrażające kogoś) posty bo to niby nie jest zakazane.
Wymagałyby dopracowania i wg mnie jeżeli ktoś przeprowadzi w miarę wiarygodne testy to zasady mogłyby naprawdę ujrzeć światło dzienne.
A co do wypowiedzi użytkownika torba12345 to znam go i z całym szacunkiem mogę powiedzieć, że to skandalista jakich mało.
Torba z pozoru wygląda na jakiegoś nowego ale w rzeczywistości ja znałem torbę na ow gsa wtedy jako dość dobrego gracza.
Nie jest to może temat o nim ale wg mnie jak już banować to pana DrShadowrun też bo ewidentnie wyzywa i prowokuje do dalszej, że tak powiem zbędnej dyskusji.
Osobiście nic do nich nie mam ale przez takie posty poziom forum naprawdę spada bo przeczytajcie sobie, np. Torba piszę to jest ...warte i nie macie mózgu, itd.
Dla mnie to bezsens tak obrażać innych.
Spójrz w lustro i zadaj sobie pytanie czy skoro inni nie mają mózgu to to jest powód do naśmiewania się z nich? Tak btw. każdy człowiek musi mieć móżdżek, który jest częścią mózgu odpowiedzialną za koordynacje i takie "centrum sterowania" z tego jest.
Ja osobiście nie wyobrażam sobie żeby ktoś nie miał mózgu no chyba, że byłby jakimś botem zaprogramowanym żeby pisać durne posty. A poza tym temat jak najbardziej aktualny bo osobiście czekam na jakieś kroki w celu poprawy tych zasad tak aby wszystkie strony konfliktu miały szanse.
I na koniec dodam tylko, że jeżeli za tak ewidentne wyzwiska się nie banuje i nic nie robi to sorry ale w takim razie część ludzi powinna olać administracje i nadal pisać głupie (w sensie takie wyzywające kogoś,obrażające kogoś) posty bo to niby nie jest zakazane.
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23
- Serpent
- Soldier level 10
To wszystko wina tego że ktoś zezwolił rusom gry, jeżeli tak bardzo chcecie ich mieć to mogę dać wam moda gdzie ruscy maja baterie słoneczne i już, bo jak już mówiłem ruscy nie pasują do tych zasad.
Epickie teksty:
Torba, pie*****sz od rzeczy. Kilka wybranych kwestii:
Dziękuję za uwagę. BTW, cenzura jest idiotyczna. Wystarczy napisać z wielkiej litery i niczego nie gwiazdkuje.
Wskaż, na czym dokładnie się oszczędza, bo ja żadnych różnic nie widzę. Chyba, że będziesz próbował bić się samym warsztatem, ale jakoś w to nie wierzę. pie*****sz.baza nastawiona na produkcje wozow z solarami kosztuje grosze ...
Z tego co wiem, to takie jest założenie, że syberyt ciągnie się ze środka. pie*****sz.4)Dodatkowe złoża syberytu: brak <= permanentne dyskryminowanie rosjan
Jak wyżej. Poza tym, skoro masz6)Wykrywanie syberytu: nieprzepadane <= kolejny cios w sowiecką gospodarke ...
to spokojnie sobie to zbadasz, zanim się do środka będziesz miał okazję dobrać. pie*****sz.mnustwo czasu
Odsyłam do mojego artykułu na temat małpoludów. Znowu pie*****sz.7)Ilość małpoludów: trochę <= tylko lagi , bo jaki polglow werbuje gownowale malpy przy doskonale wyszkolonym i licznym personelu gdy ma sie mnustwo czasu i budowanie nastawia sie na max badania oraz produkcje czolgow
Dziękuję za uwagę. BTW, cenzura jest idiotyczna. Wystarczy napisać z wielkiej litery i niczego nie gwiazdkuje.
- torba12345
- Soldier level 4
moze i ku**a nie gram ale jak na moje ku**a oko to jest jakas jebana amatorka LOL.te zasady sa z dupy i nic tego juz nie zmieni, w sumie koleszko h*j ci do mojego grania teraz bo napewno wiecej ku**a jestem obeznany z klimatem niz ty LOL pozatym co sobie usraliscie na wymyslanie zasad lol to jest zbędne ,jedne doszły i i tak h**a kto w to gra ,ku**a jebana noobowska masa z ms -,- .Ale jak ktos jest zje**ny na ryj jak zasady o ktorych mowa to i tak bedze ich bronil do upadłego chociazby nakazywały samobojstwa ... .zapomnialem dodac zw asady sa do dupy bo praktycznie jedyna mapa na jakiej mozna je odpalic to ku**a ab LOL wiec ,te gownowałe zasady spuszczam w szalet lol jaki zj**a ktory je rozkminił koniec kropka ku**a , Jak komus sie podobaja niech gra lol ale nie ma szans zeby ktokolwiek je wprowadził jak mowil less ze na h*j to wprowadzac na oficjal lol. Dobra koncze z tym gownianym tematem bo widze ze fanatyczni rusherowie bronia tych hujowych zasad jak dewoty krzyża .
Zawsze Nielegalnie
Dobra to teraz ja coś powiem.
Ktoś stworzył temat bo chciał naprawdę przyczynić się do jakiś zmian, które byłyby korzystne. Według mnie te zasady zaczynają naprawdę dobry wątek bo na ich podstawie można stworzyć coś naprawdę dobrego i pochwalam tego, który te zasady wymyślił bo to zawsze coś nowego, nowy konspekt.
Pan torba jak zwykle musiał coś napisać od siebie a ogólnie to już powinien dostać bana za to. Zastanówmy się czy jak będziemy pisać takie durne posty czy coś to zmieni?
Panie torba proponuje wyłączyć komputer, wybrać się na spacer, przewietrzyć się, wypić herbatkę, zasięgnąć do słownika języka polskiego, przeczytać go ze 10 razy później, zamówić jakiś słownik wulgaryzmów, który przeczytasz i zapamiętasz, że tych słów się nie używa a następnie usiąść wygodnie przy komputerze, przemyśleć co chciał pan powiedzieć napisać łagodnym językiem bez przekleństw i być dumnym z tego co się napisało.
Gwarantuje, że po codziennych takich praktykach w końcu pana poczucie wartości wzrośnie i będzie mógł pan dorosnąć do poziomu tego forum.
Te słowa nie miały na celu obrażania nikogo ani też dokuczania nikomu.
Pozdrawiam
Ktoś stworzył temat bo chciał naprawdę przyczynić się do jakiś zmian, które byłyby korzystne. Według mnie te zasady zaczynają naprawdę dobry wątek bo na ich podstawie można stworzyć coś naprawdę dobrego i pochwalam tego, który te zasady wymyślił bo to zawsze coś nowego, nowy konspekt.
Pan torba jak zwykle musiał coś napisać od siebie a ogólnie to już powinien dostać bana za to. Zastanówmy się czy jak będziemy pisać takie durne posty czy coś to zmieni?
Panie torba proponuje wyłączyć komputer, wybrać się na spacer, przewietrzyć się, wypić herbatkę, zasięgnąć do słownika języka polskiego, przeczytać go ze 10 razy później, zamówić jakiś słownik wulgaryzmów, który przeczytasz i zapamiętasz, że tych słów się nie używa a następnie usiąść wygodnie przy komputerze, przemyśleć co chciał pan powiedzieć napisać łagodnym językiem bez przekleństw i być dumnym z tego co się napisało.
Gwarantuje, że po codziennych takich praktykach w końcu pana poczucie wartości wzrośnie i będzie mógł pan dorosnąć do poziomu tego forum.
Te słowa nie miały na celu obrażania nikogo ani też dokuczania nikomu.
Pozdrawiam
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23
- YuriStriatov
- Site Administrator
Ja dorzucam od siebie ze jak sie nie uspokoicie to temat pojdzie do zamkniecia i pare osob dostanie warny... Normalna dyskusje prosze.
Co do zasad to (mimo ze nie gralem) wygladaja ciekawie, i cos w te manke sie czasami gralo dawno temu jeszcze za czasow SoD jak nam sie nudzilo. Tyle ze to ograniczenie do silnikow slonecznych rozwala rusa, i to jest problem bo on jedyne co moze robic w sumie to sie bronic tak to jak nie moze wogole uzywac pojazdow, i jest beka troche.
Wogole jak sie wczytuje w te zasady to brzmi to coraz bardziej jak SW tylko tez z malymi wozami wkluczonymi w to. Koszar mozna budowac tyle ile sie chce?
Co do zasad to (mimo ze nie gralem) wygladaja ciekawie, i cos w te manke sie czasami gralo dawno temu jeszcze za czasow SoD jak nam sie nudzilo. Tyle ze to ograniczenie do silnikow slonecznych rozwala rusa, i to jest problem bo on jedyne co moze robic w sumie to sie bronic tak to jak nie moze wogole uzywac pojazdow, i jest beka troche.
Wogole jak sie wczytuje w te zasady to brzmi to coraz bardziej jak SW tylko tez z malymi wozami wkluczonymi w to. Koszar mozna budowac tyle ile sie chce?