GTA4 - nie jest już takie fajne jak San Andreas, ogólnie rzecz pojmując jedyne co w niej fajne to fajna grafika, samochody ,ale tutaj nie o to chodzi - fabuła - nie jest za dobra ;//. A w San Andreas gram już od 2005 roku - i nadal wracam - fajne misje, nie które śmieszne, a fabuła to wymiata.marti11013 wrote:APB - (All Points Bulletin) nie polecam nudzi się bardzo szybko mi się znudziło po jakiś 2 dnaich.... A jak najbardziej polecam GTA IV a klucz do multi kosztuje 2,50 złKupiłem właśnie dzisiaj
MI się to dalej nie znudziło a gram już pol roku.
Zagrać się da trzeba tylko pobrać patcha. Chociaż jest tam mało opcji. Z tego, co patrzyłem są okropne lagi, gdy zrobi się sporo jednostek. I w dodatku nie ma (a przynajmniej nie zauważyłem) możliwości dodania sojuszu między graczami.Serpent wrote:Szkoda że K&M ma zwalony mp, nie da się zagrać
Możliwość sojuszy jesttomek795 wrote:Zagrać się da trzeba tylko pobrać patcha. Chociaż jest tam mało opcji. Z tego, co patrzyłem są okropne lagi, gdy zrobi się sporo jednostek. I w dodatku nie ma (a przynajmniej nie zauważyłem) możliwości dodania sojuszu między graczami.Serpent wrote:Szkoda że K&M ma zwalony mp, nie da się zagrać
*Matrix* wrote:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
*Matrix* wrote:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
Czyli bez AA powinien śmigać na co najmniej 25 fpsach.Anarchy wrote:No to teoretycznie powinno mi odpalić. Ale na więcej, jak 5 fpsów raczej nie liczę (W2 na minimalnych ledwie 20-30 fpsów wyciągał):P
Już od Obliviona mag nie jest do dupy.Bren wrote:Ostatnio grałem w Skyrima i odkryłem, że pomiędzy nim a Morrowindem jest jedna, zasadnicza różnica: mag nie jest do dupy
A tak na serio: usprawnili wiele rzeczy, w tym najbardziej walkę. Jest dużo mniej bugów w porównaniu do poprzednich części.
Jak tylko zarżnę parę smoków, to przeskakuję na Obliviona, bo jeszcze nie dane było mi go przejść.