*ViP* Clan Story [By Nadol] [PL]

Opisy i linki do modów tworzonych przez scenę, jak i również opinie na ich temat.

Jak według Ciebie zapowiada się mod?

Znakomicie
16
25%
Calkiem nieźle
20
32%
Nie najgorzej
11
17%
Słabo
16
25%

Total votes: 63

Siemion
Soldier level 2
Soldier level 2

Post by Siemion »

A tak ściślej, to przy jakim ataku itp.? Podaj trochę więcej informacji.
Who dares wins
My OWS nick is SCG^Siemion
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

temat

Post by NaDoL »

Zapewne 1 bo z reguły jak się 1 przeżyje to następne to pikuś. Na tyle co opisałeś to moge ci powiedzieć żebyś zbudował koszary (nawet 2 jak trzeba) i wieżyczki z ciężkim działem.
Image
Blashix
Community Veteran
Community Veteran

:P

Post by Blashix »

Jak dla mnie ten mod jest najtrudniejszy nawet trudniejszy od originalnych kampani. Misja chyba 4 lub 5 nie wiem :P siedze spokojnie buduje sobie warsztat i koszary a ty mi nagle ruskie wyskakują. W sumie jest trudny bo nie raz mi jakiś ziomek padł i od nowa albo wczytaj ... ^^

Tak więc bunkrujcie się na maxa xD
I nie ma to tamto tylko od razu obrona :]
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
ares32
Soldier level 0
Soldier level 0

Post by ares32 »

Juz se poradzilem. Po drugim ataku kiedy juz nie moglem sie bronic (z powodu malej ilosci skrzyn) poszedlem do prawego gornego rogu mapy. Twórca vip clan story zawsze jak masz obronic baze na koniec misji mowi wracajcie nie macie szans. Pozniej poszedlem se tylko pare metrow w dol.
maciekm13
Soldier level 0
Soldier level 0

Post by maciekm13 »

a ja wogole mam inny problem pamiętacie 16 misje amerykanow w kampanni bez moda???? przy drugim ataku pojazdami filmik tak jak by ustal!! ludzie normalnie chodzli a filmik jak stal tak stal!! ja teraz mam ten sam problem przy 9 misji. pomocy jak to naprawić??
Anarchy
Site Moderator
Chad

Post by Anarchy »

Po 1. Nie ma misji 16 w zwykłej kampanii;p
Po 2. Misja 9 chyba tam gdzie wjeżdżamy po raz któryś tam z kolei do bazy Alpha tak? Jeśli tak wystarcz chwilkę poczekać
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Post by Radzio »

Anarchy wrote:Po 1. Nie ma misji 16 w zwykłej kampanii;p
Po 2. Misja 9 chyba tam gdzie wjeżdżamy po raz któryś tam z kolei do bazy Alpha tak? Jeśli tak wystarcz chwilkę poczekać
Po 1. Domysl sie, ze to 15 misja.
Po 2. A co to wnosi do tematu?

Ostatecznie nie rozumiem tego problemu, jedni go maja, inni nie. Osobiscie nigdy nie doswiadczylem takiej "pauzy" w grze :P
Maciek, podaj jeszcze parametry kompa jakie masz (ile RAM, jaki procek [dokladnie tylko :P], ile GHz [lub MHz :P], jaka karta graficzna )
maciekm13
Soldier level 0
Soldier level 0

Post by maciekm13 »

dobra już poszło teraz to nie mogę przejść tej 9 misji po 3 ataku ruskich wymiękkam i mi wszystko niszczą weźcie pomóżcie
Anarchy
Site Moderator
Chad

Post by Anarchy »

Czyli jednak miałem rację co do tego problemu:P Wszyscy myślą że jak przez 2 sek nic się nie ruszy to się nie da przejść tego. A możesz opisać która to jest misja 9 bo re instalowałem gry i savów nie mam... Jeśli to jest misja w której musisz tam jakąś bazę wybudować (deltę chyba) bo jeśli tak to raczej 2 atak trudniej przejść.. Ale do tematu wystarczy wybudować 3 wieże manualne z wyrzutnią rakiet i jak najwięcej automatów z HG i wyrzutnią.
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Post by Radzio »

LoL, on mowi chyba o tym modzie, bo 9 to budowa bazy Epsilon, a tam odparcie atakow to pestka xD
maciekm13
Soldier level 0
Soldier level 0

Post by maciekm13 »

ja tam sobie z pierwszymi 2 atakami jakos radze ale przy 3 ataku już mnie niszczą!!
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

temat

Post by NaDoL »

Bo trzeba umieć zbudować obrone. Inaczej to można sobie tylko pomarzyć o wygranej.
Image
MOD
Soldier level 0
Soldier level 0

Post by MOD »

A ja mam problem z misja 14.Gdy koncze misje 13 (budowa bomby syberytowej)ludzie wracaja do alfy po nowe rozkazy,a gdy sa juz w alfie pojawia sie napis cel nieosiagalny i moij ludzie staja w miejscu i nic nie robia .
sAtUrNo
Soldier level 4
Soldier level 4
Poland

Post by sAtUrNo »

a wogle zapomniałem napisać.. mod jest , fajny ale zbyt duża monotonność
ale mi to w sumie nie przeszkadza , to poprawia trudność grania :> dobre dialogi i fabuła.. czekam na ruską wersje:)
Nakos
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by Nakos »

Jak dla mnie mod jest świetny chociarz troche przesadziliście z tymi atakami bo w chyba 14 misi ledwo wybuduje koszary i już idą na mnie 3 ciężkie działa 2 wyrzutnie rakiet i 1 spow więc troche ciężko się obronić ale ogółem jest ok
Post Reply