niestety, podejrzewam, ze tworca nie zamierzyl tego komediowego efektu

Creative píše:Tyle osób czekało na mojego moda, a nikt w niego nie graIle osób w niego grało 2-3?
Creative píše:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Nie ma sprawy.Szymiew píše:No wiesz, ja z tym gameplayem to żartowałem, ale jak chcesz to naprawdę mogę spróbować go nagrać.
Szczerze? Dotrwałem do rozpoczęcia misji trzeciej po raz (nawet w edytorze nie byłem wstanie rozkminić gdzie iść do tego "południowego lasku", ale to chyba...) i tak mnie rozbolała głowa (... przez ból), że nie byłem wstanie dalej grać.Creative píše:Tyle osób czekało na mojego moda, a nikt w niego nie graIle osób w niego grało 2-3?
Zawsze dochodzą...Markok píše:Jak zakładników wysyłasz tam na agresywnym to nie dochodzą tam żywi..
Creative píše:Nie wiesz gdzie jest południowy las? Hahaha
Znajomość geografii się kłania.
Creative píše:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
Creative píše:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
Creative píše: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
3bittt píše:Podoba misie ten mod.