No to nie samowite tylko z kim ten ktos musial grac ^^? chyba z ludzmi ktorzy grali 1 raz w OW xD i nawet nie wiedzieli o co w tej grze jeszcze chodzi^^No bo skoro był człowiek, który grał SW 1 v 5 i wygrywał, a teraz tacy gracze, MIMO tego samego patcha, balance etc, nie istnieją?
O polskiej scenie okiem newbie.
Re: O polskiej scenie okiem newbie.
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

Kiedys byl, ja dalej takim jestem,1 v 5 cb wygrywam
Gra 1 v x polega na tym, ze trzeba znalezc wielu noobow do gry.
Btw, kto mój w poprzednim moim poscie zmienil kolor czcionki? ;o
Radzio: To zrobił Sebuś.

Gra 1 v x polega na tym, ze trzeba znalezc wielu noobow do gry.
Btw, kto mój w poprzednim moim poscie zmienil kolor czcionki? ;o
Radzio: To zrobił Sebuś.
" Przetrwa tylko ten, o nerwach stalowych "
- FreedomFighter
- Soldier level 3
Czurak, pewnie byl taki "koles X", ze wygrywal 1 vs 5, ale jak mialby zagrac z jakims ogarem, to nawet ("koles X" razy 2) 2 vs 1 (ogar) nie dalby rady ;]
Nie nalezy patrzec na liczby, a na to, kto pod nimi sie kryje ;]
Nie nalezy patrzec na liczby, a na to, kto pod nimi sie kryje ;]

- Marcinszabla
- Soldier level 6
też już rzygam cb bo nic innego nie ma przykład? dzisiaj zaproponowałem pewnemu graczowi (nie pamiętam nicku ale któryś członek ROH-U) dla odmiany fs a on "tylko nie fs"
to powinno daćdo myślenia
co do poziomu graczy przecież sami chcemy napływu newbie no tak czy nie?
to powinno daćdo myślenia
co do poziomu graczy przecież sami chcemy napływu newbie no tak czy nie?
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
1. fs to nie zasada.
2. fs grają tylko nooby.
3. Jest tyle zasad a ty akurat chciałeś grać fs = noob.
4. Brawa dla gracza RoH-u że odmówił!
2. fs grają tylko nooby.
3. Jest tyle zasad a ty akurat chciałeś grać fs = noob.
4. Brawa dla gracza RoH-u że odmówił!
- Marcinszabla
- Soldier level 6
fs to tylko odmiana a nie chleb powszedni dla mnie choć był okres kiedy tym żyłem
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
- pijanymis
- Soldier level 6
- Контактная информация:
nie można żyć samym CB co prawda jakby CB nie było to całe GA nie miało by co grać;p
- Marcinszabla
- Soldier level 6
ja nawet lubię zniszczenie kogoś za pomocą hg o poranku ale pomyślcie po co jest hc sw czy nawet cw matoły
- DrShadowrun
- Soldier level 4
A broni Ci ktoś grać HC czy SW?Marcinszabla писал(а):ja nawet lubię zniszczenie kogoś za pomocą hg o poranku ale pomyślcie po co jest hc sw czy nawet cw matoły
Kiedyś, z tego co słyszałem, grało się tylko CW. Teraz jak widać CW jest rzadkością. Co za tym idzie za jakiś czas CB przestanie być w modzie bo się wszystkim przeje i co innego będzie dominującą zasadą. Nie tak dawno jeszcze dość często OCW było grane, ale jakoś krótko na to moda panowała.
- Marcinszabla
- Soldier level 6
być może....może się jednak powtórzy ta sytuacja kiedy tu na scenę przybyłem czyli grało będzie się głównie cb z domieszką cw sw i fs (to ostatecznie nie zasada ale ktoś w to jednak grał) możliwości jest wiele
I tu sie nie zgodze, Miś Jeżeli chodzi o mnie i o reszte klanu w którym jestem, gramy na każdych zasadach oraz jesteśmy dobrzy na każdych zasadach - wystarczy spojrzec na sparing lub poczekac na CB.
Nie jest to moja wina, że zasady cb są najchętniej grane.
CW nie gra nikt, bo to jest łatwizna która polega na nawaleniu hg i rushu ( przeważnie), czasem chociaż rzadko jest inaczej.
SW, DSW hmm.. te zasady są najrzadziej stosowane - powód jest prosty, prawie każdy kto przyszedł pograc w OW, lubi posterowac czołgami a nie samymi ludźmi.
HC - większośc graczy nowych nie gra na tych zasadach, ponieważ jest tam mało ludzi - mało ludzi - wolny rozwój badań oraz budowy.
AW i inne tego typu zasady są stosowane dla fanów arabów, a jest ich kilku.
NW - zasady nudne, polegające głównie na siedzeniu i CZEKANIU.
MIŚ - żeby nie cb, scena ow dawno by wymarła.
Do reszty :
Jeżeli nei podobają wam sie zasady CB to grajcie na innych i miejcie nadzieję, że ktoś o podobnym zdaniu z wami pogra.
POWODZENIA !
CW nie gra nikt, bo to jest łatwizna która polega na nawaleniu hg i rushu ( przeważnie), czasem chociaż rzadko jest inaczej.
SW, DSW hmm.. te zasady są najrzadziej stosowane - powód jest prosty, prawie każdy kto przyszedł pograc w OW, lubi posterowac czołgami a nie samymi ludźmi.
HC - większośc graczy nowych nie gra na tych zasadach, ponieważ jest tam mało ludzi - mało ludzi - wolny rozwój badań oraz budowy.
Do reszty :
Jeżeli nei podobają wam sie zasady CB to grajcie na innych i miejcie nadzieję, że ktoś o podobnym zdaniu z wami pogra.
POWODZENIA !
- pijanymis
- Soldier level 6
- Контактная информация:
no ja gram na innych zasadach a CB CW nie grywam bo po prostu nie lubie jak dużo HG się do kupy zbiera bo mam mega lagi zresztą kiedy tam wpadniesz to ci pokaże jakie mam lagi na CW CB jak nie wierzysz, a co do sceny że bez CB by padła no wiem że by padła.Ale jak już napisałem CW CB gra nie na mój styl.DrCzurak писал(а): MIŚ - żeby nie cb, scena ow dawno by wymarła.
Do reszty :
Jeżeli nei podobają wam sie zasady CB to grajcie na innych
- Marcinszabla
- Soldier level 6
Podsumowując grajmy dużo CB (gra na innych zasadach też nie zaszkodzi) ,budujmy HG ,a to czy rushować ,czy nie to wasza sprawa...
Najważniejsze ,co musi być w OW to kultura ,która jednak wbrew pozorom załuguje na stopień dostateczny.
Najważniejsze ,co musi być w OW to kultura ,która jednak wbrew pozorom załuguje na stopień dostateczny.
- Serpent
- Soldier level 10
- Контактная информация:
Ale lubicie filozofować, a robić nima kumu...
Podsumowując:
- Ten temat robi się idiotyczny, przekonani przekonują się do swoich racji.
- Nic nowego nie jest tu powiedziane.
- Koledzy powyżej traktują OW jako coś potrzebnego do życia.
- Każdy mówi, a nic nie robi.
To tyle, mam nadzieje że ktoś przeczytał tego posta.
OW to nie jakaś szkoła gdzie muszę wykonywać durne zadania tylko gram to co mam ochotę.Marcinszabla писал(а):Podsumowując grajmy dużo CB (gra na innych zasadach też nie zaszkodzi) ,budujmy HG ,a to czy rushować ,czy nie to wasza sprawa...
Wy wszyscy pokazujecie jakimi jesteście burakami grając tylko na ab, wszelkie sprawy z związane z multi tyczą się ab...DrCzurak писал(а):I tu sie nie zgodze, Miś Jeżeli chodzi o mnie i o reszte klanu w którym jestem, gramy na każdych zasadach oraz jesteśmy dobrzy na każdych zasadach - wystarczy spojrzec na sparing lub poczekac na CB.
Czurak ty nie jesteś całą sceną ani jakimś królem żeby rozkazywać innym.Do reszty :
POWODZENIA !
Podsumowując:
- Ten temat robi się idiotyczny, przekonani przekonują się do swoich racji.
- Nic nowego nie jest tu powiedziane.
- Koledzy powyżej traktują OW jako coś potrzebnego do życia.
- Każdy mówi, a nic nie robi.
To tyle, mam nadzieje że ktoś przeczytał tego posta.
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Serp, jaki sens jest gry na innych mapach? Jak na wiekszosci sa jakies bugi errory synh losty - co chcesz! Btw, moze Ty traktujesz te ow jak cos potrzebnego do zycia, jezeli chdozi o mnie to gadam na forum a gram od czasu do czasu. AB jest mapa zbalansowana, na ktorej mozna wiele robic. No po za ab sprawdzaja sie czasem flagi,rzeka zagubionych dusz, otchłań.
Btw, jak nie twoim krolem to prywatnym jezusem chrystusem ( joke )
Btw, jak nie twoim krolem to prywatnym jezusem chrystusem ( joke )