Bijemy rekord
- Witcher
- Soldier level 7
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bijemy rekord
Może 28 grudnia? Albo 27? Sądzę, że te dni będą takie najbardziej spokojne, bo i po wigilii będzie posprzątane i są to dni przed przygotowaniem na Sylwka.. co wy na to?

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
No to moze 28 grudnia, bedzie chyba lepszy... xD
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
Najlepiej to będzie spisac parę terminów w których spróbujemy się pojawić.
Nie tylko zaowocuje to wiekszą dynamiką wchodzenia na forum ale przy okazji może napisaniem paru sensownych postów.
Nie tylko zaowocuje to wiekszą dynamiką wchodzenia na forum ale przy okazji może napisaniem paru sensownych postów.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Nitek
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Proponuję ankietę w nieograniczoną liczbą możliwość opcji i każdy wybierze terminy, które będą mu pasować. Wybierzemy tą opcję, która będzie posiadała najwięcej głosów i tyle 

- Maniek
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Nie, może po prostu wybierzemy sobie godzinę w której będziemy po prostu wchodzić co dzień na OWN jeżeli będzie tylko taka możliwość, tj np godzina 20 albo 21. W końcu aktywność podskoczy
. A większość z nas i tak tu wchodzi kilka razy dziennie, albo przynajmniej raz dziennie albo i raz na dwa dni, to czemu akurat tego jednego wejścia nie zrobić o podanej godzinie, jak mamy możliwość. Mam nadzieje że wszyscy zrozumieli o co chodzi 

ja dalej nie rozumiem po co komu ten rekord potrzebny
moze lepiej sie zajac czyms co by moglo zachecic ludzi do ow albo temat ciekawy na forum
moze lepiej sie zajac czyms co by moglo zachecic ludzi do ow albo temat ciekawy na forum
Proszę o szacunek w stosunku do mojej osoby 
Pozdrawiam wszystkich

Pozdrawiam wszystkich
- RoysoN
- Soldier level 4
- Kontaktovat uživatele:
To z tym regularnym odwiedzaniem o określonych godzinach też nie głupie. Trzeba też (tak jak powyżej napisano ) uatrakcyjniać nasze forum 

Lecimy z tematem!
Tak trzeba uatrakcyjnic.. dlatego proponuje wstawic, podobne gry i zabawy jak na akademii original-war, dzieki ktorej legiony graczy staly sie pro ( niestety tych pro juz dawno nie ma, teraz sa same nooby).
Wstawic nalezy :
-Liczenie do miliona
-Y czy X
-Niekończąca sie historia
Dzięki tym pomysłom Royson oraz więcej noobów będzie miało co robic na forum!
A co do tego eventu, to planuje nagrodzac osoby biorace w nich udzial, wtedy byc moze bedzie wieksza frekwencja.
Zaraz padnie pytanie jak!? Np. kolorym nickiem na lobby np. Na tydzień
Wstawic nalezy :
-Liczenie do miliona
-Y czy X
Dzięki tym pomysłom Royson oraz więcej noobów będzie miało co robic na forum!
A co do tego eventu, to planuje nagrodzac osoby biorace w nich udzial, wtedy byc moze bedzie wieksza frekwencja.
Zaraz padnie pytanie jak!? Np. kolorym nickiem na lobby np. Na tydzień

" Przetrwa tylko ten, o nerwach stalowych "
- Nitek
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
NOWAI. To ma uatrakcyjnić, a nie zaspamować bzdurnymi tematami służącymi tylko i wyłącznie do nabijania postów. Skoro ktoś nie ma nic mądrego do napisania niech nie pisze w ogóle. Np. taki RoysoN pisze w każdym temacie głupoty, więc w takich tematach by się odnalazł, ale po co nam one?DrCzurak píše: Wstawic nalezy :
-Liczenie do miliona
-Y czy X
- RoysoN
- Soldier level 4
- Kontaktovat uživatele:
Nie głupiej.
Co do liczenia do 1000 czy miliona to uważam to za normalny spam. Co do niekończącej się historii - możemy tak rozbudzić wyobraźnię - dobry pomysł!
Jak wolne wreszcie się zacznie, to zajmę się tym serwisem do podliczania wyników. Może jak tutejsi admini się zgodzą to połączymy tamten serwis z tym;) Na razie jest zajeb i nie ma czasu na nic.
Co do liczenia do 1000 czy miliona to uważam to za normalny spam. Co do niekończącej się historii - możemy tak rozbudzić wyobraźnię - dobry pomysł!
Jak wolne wreszcie się zacznie, to zajmę się tym serwisem do podliczania wyników. Może jak tutejsi admini się zgodzą to połączymy tamten serwis z tym;) Na razie jest zajeb i nie ma czasu na nic.
Lecimy z tematem!
Tak było zawsze od kiedy tu siedzę.Nic nowegoJak wolne wreszcie się zacznie, to zajmę się tym serwisem do podliczania wyników. Może jak tutejsi admini się zgodzą to połączymy tamten serwis z tym;) Na razie jest zajeb i nie ma czasu na nic.

Lepiej zostać przy ankiecie.

- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
Wy chcecie jak zwykle z motyką na księżyc lecieć.
Chyba zaznaczyłem to w pierwszym poście a potem przypomniałem w kolejnym, że akcja ma na celu maly wymiar symboliczny - działa mimo tego, że jest drobnostką - niektórych pobudza to na wejście na forum, czytanie tematów.
To nie ma być nic wielkiego tylko krok po kroku tip topem.
A co do servisu podliczającego wyniki to Yurek robi przecież CB...
Chyba zaznaczyłem to w pierwszym poście a potem przypomniałem w kolejnym, że akcja ma na celu maly wymiar symboliczny - działa mimo tego, że jest drobnostką - niektórych pobudza to na wejście na forum, czytanie tematów.
To nie ma być nic wielkiego tylko krok po kroku tip topem.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Witcher
- Soldier level 7
- Kontaktovat uživatele:
Komentarze ode mnie obok :
// Jak komentujesz poszczególne zdania to komentujesz poszczególne zdania, a nie wcinasz się z komentarzem do cytatu. - Gothuk
/// Masz rację, tu się kłania czytanie ze zrozumieniem i to już na serio. xdAntitheus píše:Wy chcecie jak zwykle z motyką na księżyc lecieć.
/// Chyba wiesz co każdy sobie pod nosem mówi jak Yuriemu idzie te CB...Antitheus píše:To nie ma być nic wielkiego tylko krok po kroku tip topem.
// Jak komentujesz poszczególne zdania to komentujesz poszczególne zdania, a nie wcinasz się z komentarzem do cytatu. - Gothuk

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
- Nitek
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Aktywność z ostatnich 24 godzin:
Nowych postów: 81 | Nowych tematów: 14 | Nowych użytkowników: 1
Proponuję ustawić się na bicie rekordu dnia 1.01.201240 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 24 godzin: