Oficjalna Kampania Arabska
Moderator: Newswriters
Re: Oficjalna Kampania Arabska
Co ty gadasz? Jest 5 kwestii, o których pisałem, że nie zrobiłem, jak ci tak zależy, to dokończę. Ortów nie ma ani 1, są za to literówki. Koment wyświetla się, bo przez pomyłkę nie wrzuciłem go do linijki poniżej. Nie mam OW na kompie, więc nie mogłem tego testować.
Edit: Słownik w operze znalazł 2 literówki, w Wordzie więcej, ale większość z nich jest poprawna...
Edit: Słownik w operze znalazł 2 literówki, w Wordzie więcej, ale większość z nich jest poprawna...
- Serpent
- Soldier level 10
No tak świetnie, to po co wysyłałeś to na OWS -.-Anarchy wrote:Co ty gadasz? Jest 5 kwestii, o których pisałem, że nie zrobiłem, jak ci tak zależy, to dokończę.
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Póki jest to beta, to chyba lepiej, żeby było i ułatwiało testowanie osobom nie rozumiejącym po angielsku, niż żeby siedzieli ze słownikiem i próbowali zrozumieć, o co chodzi?
Tak ci zależało, to wrzuciłem już poprawioną wersję. Oczywiście nie znaczy to, że jest to wolne od błędów, nikt nie jest bezbłędny.
Tak ci zależało, to wrzuciłem już poprawioną wersję. Oczywiście nie znaczy to, że jest to wolne od błędów, nikt nie jest bezbłędny.
Znalazlem blad. Mam go w misji 5. A mianowicie, gdy przychodzi do ataku na baze rosjan, kiedy farmer mowi ze jest gotow, od razu dostaje wiadomosc od szejka, ze za wolno dzialam i przegrywam. Byc moze trzeba zaczac misje od nowa, ale to juz jutro.
" Przetrwa tylko ten, o nerwach stalowych "
@Czurak, mamy już kilka zgłoszeń odnośnie tego buga. Wygląda na coś poważnego.
- czeresniaczek1
- Soldier level 4
Mam pytanie czy można zlikwidować ten upierdliwy komunikat w 9 misji wejścia do budynku grać się nie da. Misje 7 i 8 zaraz po wczytaniu mi kończy.
NIE CIERPIĘ LUDZI KTÓRZY TWIERDZĄ ŻE WSZYSTKO WIEDZĄ WSZYSTKO UMIĄ ZNAJĄ ODPOWIEDZI NA WSYSTKIE PYTANIA NIE POTRAFIĄ PRZYZNAĆ SIĘ DO BŁĘDÓW A W RZECZYWISTOŚCI SĄ NIKIM.
NIE ZDAJĘ PYTAŃ RETORYCZNYCH NA KAŻDE PYTANIE JEST PROSTA ODPOWIEDŹ NIE WIEM.
Bug zgłoszony. Misje 7-9 przechodzą intensywny rozwój.
- czeresniaczek1
- Soldier level 4
@Radzio dopisz gdzieś że w misji 6 najlepiej małpoludzi zmienić w żołnierzy nie będzie zgłoszeń bugów,to u mnie powodowało wylot.
NIE CIERPIĘ LUDZI KTÓRZY TWIERDZĄ ŻE WSZYSTKO WIEDZĄ WSZYSTKO UMIĄ ZNAJĄ ODPOWIEDZI NA WSYSTKIE PYTANIA NIE POTRAFIĄ PRZYZNAĆ SIĘ DO BŁĘDÓW A W RZECZYWISTOŚCI SĄ NIKIM.
Hmm, czyli wciąż coś jest nie tak z zapisywaniem postaci w szóstce? Naprawimy to.
Radziu, jutro postaram sie przejsc te misje na 3 roznych poziomach trudnosci, moze na tylko jednym z nich wystepuje ten bug.
" Przetrwa tylko ten, o nerwach stalowych "
Co ze spolszczeniem do 9 misji? 

Co z naszymi wypłatami?toomek wrote:Co ze spolszczeniem do 9 misji?

- czeresniaczek1
- Soldier level 4
@Radzio odpisał ci DRczurak przeszedł te misje.
Doszedlem do 9 misji. Wczesniej nie spotkałem bugów uniemożliwiających gre, zdobylem wszystkie medale. Do 6 misji gralem na trudnym, ale 7 nie dalem rady i musialem zmniejszyc poziom. W 9 malo co gralem bo slabo znam angielski, wiem ze mam wykrasc chyba jakies dokumenty i tekstury nie są naniesione na mapie. W samym spolszczeniu są literówki, male blędy ale to jest chyba spolszczenie "pomocnicze" które pomaga ogarnąć gre i w wykrywaniu bledow.
Jest jednak taki bug (dosc uciążliwy) w 5 i 7 misji jak sie wczyta zapisaną gre to w 5 zaczyna sie dialog z szejkiem o tym że za dlugo i opieszale działalem i odbierają mi dowodztwo nad misja i przegrana, a w 7 od razu konwój sie pojawia i chce zapasy syberytu oraz zaczyna sie ostatnia rozmowa z szejkiem ktory wzywa do obrony oblezonego Kabulu i zaczyna sie 8 misja. Dzieje sie tak nawet jak od razu po zapisaniu gry na samym poczatku i pozniejszym wczytaniu jej (w 5 i 7 misji). I dzieje sie to na srednim i trudnym poziomie, wiec zakladam ze na latwym tez. Wydaje mi sie ze po wczytaniu gry w tych misjach resetuje sie jakby czas do przygotowania ataku na ruska baze w 5 i czas do przyjazdu konwoju w 7.
Jezeli nie bylo tego wczesniej to prosze jakos to po angielsku sklecic i dodac do bugów na tej stronie co mamy zglaszac bledy, bo tak jak pisalem slabo z angielskim. Po niemiecku mogl by napisac no ale tez wszyscy moga nie znac
Jest jednak taki bug (dosc uciążliwy) w 5 i 7 misji jak sie wczyta zapisaną gre to w 5 zaczyna sie dialog z szejkiem o tym że za dlugo i opieszale działalem i odbierają mi dowodztwo nad misja i przegrana, a w 7 od razu konwój sie pojawia i chce zapasy syberytu oraz zaczyna sie ostatnia rozmowa z szejkiem ktory wzywa do obrony oblezonego Kabulu i zaczyna sie 8 misja. Dzieje sie tak nawet jak od razu po zapisaniu gry na samym poczatku i pozniejszym wczytaniu jej (w 5 i 7 misji). I dzieje sie to na srednim i trudnym poziomie, wiec zakladam ze na latwym tez. Wydaje mi sie ze po wczytaniu gry w tych misjach resetuje sie jakby czas do przygotowania ataku na ruska baze w 5 i czas do przyjazdu konwoju w 7.
Jezeli nie bylo tego wczesniej to prosze jakos to po angielsku sklecic i dodac do bugów na tej stronie co mamy zglaszac bledy, bo tak jak pisalem slabo z angielskim. Po niemiecku mogl by napisac no ale tez wszyscy moga nie znac

Anarchy zażyczył sobie aby spolszczyć tą misję. W swoim "szale tłumaczenia" tą jedną mogłem mu odstąpićtoomek wrote:Co ze spolszczeniem do 9 misji?

Czyli będzie kiedy będzie..
Dlatego też, jeśli znajdziesz literówkę w polonizacji misji 3-8 - zgłaszaj to mi. Nie płacą nam za naszą pracę, stąd wersje, które się ukazują nie są 30x sprawdzane. Robiłem to, co w mojej mocy aby polonizacja była profesjonalna lecz chochliki zawsze się znajdąAyman wrote: W samym spolszczeniu są literówki, male blędy ale to jest chyba spolszczenie "pomocnicze" które pomaga ogarnąć gre i w wykrywaniu bledow.

Istnieje problem z zegarami - czyli tam, gdzie masz ileś czekać, masz zaatakować za ileśtam czasu etc - bug jest znany, był wczesniej zarówno tu jak i na OWS omawiany i póki co nie ma na to rozwiązania - zaleca się nie wczytywać gry

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --