Jest dyplomacja poprzez używanie artefaktu w laboratorium i gdzie można się kontaktować z ruskimi i amerykańcami. I zaproponować sojusz amerykanom a neutralność u ruskich.Antitheus wrote:Powielam pytanie. Jaka dyplomacja? W 2. misji nie ma "dyplomacji" niszczysz amerykańską bazę. Chyba, że chodzi Tobie o dyplomację z małpoludami.McBenn wrote:What diplomacy?
Sorry for not translating it. I'm also surprised.
Oficjalna Kampania Arabska
Moderator: Newswriters
Re: Oficjalna Kampania Arabska

Serio, chyba grałeś w inną kampanię lub pomyliłes to z misją 4. Tam ma wpływ na medale, które otrzymasz pod koniec misji.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Hello. How produced an illuminated work going on Ar12 and Ar13 missions buddy McBenn
0dd1 takes care of Ar13 so I can only speak for Ar12. Unfortunately I haven't gotten that far yet with Ar12 since I have been sick more or less the past 1½ month. I hope things will brighten up in near future so I can get some work done. It's nice to hear that people are looking forward to the final campaign branch but I hope you appreciate the difficulty of creating a good mission and are willing to wait.
That I wish you good health and energy
Kolego Antitheus czy będziesz robił tłumaczenie do misji po Szafirowym Błękicie gdy nie przyłączamy się do Legionu? Jak oczywiście będą gotowe
Taki mam zamiar.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Witam,
Dziś sobie zainstalowałem tego moda zgodnie z instrukcją i gra działa poprawnie - misje działają, da się grać. Jednak mam problem z głosami postaci - sensie te wkurzające całą moją rodzinę pieprzenie w kółko i na kwadratowo odzywki w stylu - Tak jest. Robi się. Dostałem, Strzelają do mnie, stękanie z bólu przy postrzale etc. Co gorszę - wróg nie stęka jak go zabijam , jego odzywki też nie działają, co psuje mi nieco zabawę z prowadzenia wojny. Lubię jak moje ofiary krzyczą z bólu... czym chyba nie powinienem się tym chwalić hehe ^^'
Do tego język interfejsu, jak na przykład informacja o "Gra Zatrzymana" czy nazwy komend jakie możemy wydawać naszemu drogiemu mięsu armatniemu są w języku angielskim. Zaznaczyć muszę przy tym, że posiadam wersje Steamową ustawioną na język polski (gra bez modów działa poprawnie) zaktualizowaną do najnowszej wersji dostępnej na stronie Original-War.net
Pozdrawiam
Dziś sobie zainstalowałem tego moda zgodnie z instrukcją i gra działa poprawnie - misje działają, da się grać. Jednak mam problem z głosami postaci - sensie te wkurzające całą moją rodzinę pieprzenie w kółko i na kwadratowo odzywki w stylu - Tak jest. Robi się. Dostałem, Strzelają do mnie, stękanie z bólu przy postrzale etc. Co gorszę - wróg nie stęka jak go zabijam , jego odzywki też nie działają, co psuje mi nieco zabawę z prowadzenia wojny. Lubię jak moje ofiary krzyczą z bólu... czym chyba nie powinienem się tym chwalić hehe ^^'
Do tego język interfejsu, jak na przykład informacja o "Gra Zatrzymana" czy nazwy komend jakie możemy wydawać naszemu drogiemu mięsu armatniemu są w języku angielskim. Zaznaczyć muszę przy tym, że posiadam wersje Steamową ustawioną na język polski (gra bez modów działa poprawnie) zaktualizowaną do najnowszej wersji dostępnej na stronie Original-War.net
Pozdrawiam

- Serpent
- Soldier level 10
Okrzyki zawsze można wyciszyć w opcjach. Poza tym fajnie że grasz w OW z całą rodziną 

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Po przejściu paru misji udało mi się ustalić, że z jakiegoś powodu w pierwszych 3 misjach nie działają odzywki.
Kiedy można spodziewać się misji pro-ar?
"Czasami spotykasz na swojej drodze osobę której nie należy wkur***ć. to Ja"
Well the general storyline for the remaining missions are planned and I have started work on mission 12 but it's only progressing very slowly. I might as well admit that I'm not dedicating very much time to it. I guess I'm sort of in a down period regarding the project. But then again, I've been working on it almost nonstop for 4 years so perhaps it's only natural I need a break.
Ok I understand
I admire you for this campaign, shit of good work(eee I said it right?If not I sorry
).

I admire you for this campaign, shit of good work(eee I said it right?If not I sorry

"Czasami spotykasz na swojej drodze osobę której nie należy wkur***ć. to Ja"
Thanks
But do remember that I'm not the only one who has contributed to this campaign. I have even lost count of how many people have contributed with translations, graphics, ideas, testing etc.

I wish you perseverance in creating fashion and greet