Zbiorcza ankieta odnosnie zasad + bt na nowym patchu
Re: Zbiorcza ankieta odnosnie zasad + bt na nowym patchu
tak boimy sie...xD(hahaha) a co to bedzie za sens ktos wymysli taktyke i kazdy bedzie gral wg niej...
pograja miesiac i sie znudzi i juz tego ,,badziewia" nikt nie bedzie gral...
tak jest z kazda nowa zasada ktora ustalacie ( SBW-Solar Battery War) graliscie miesiac i poszla do smietnika bo sie znudzila itp.
tak jest z kazda nowa zasada ktora ustalacie ( SBW-Solar Battery War) graliscie miesiac i poszla do smietnika bo sie znudzila itp.
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

- Nitek
- Community Veteran
- Контактная информация:
SBW to syf, to po pierwsze. Po drugie tam jest 0 balansu. Po trzecie tą zrytą zasadę wymyślił Skubany i ponad rok temu miałem okazję w to zagrać - do dziś żałuję, że to zrobiłem.*Matrix* писал(а):tak jest z kazda nowa zasada ktora ustalacie ( SBW-Solar Battery War) graliscie miesiac i poszla do smietnika bo sie znudzila itp.
Ale ciężko się wykazać dla araba mając uber pro mechów 3-4 levele w standardzie + jeden albo dwóch (a nawet może być bez) mechów do expa (których jak już wspomniałeś, na ludiach z mózgiem ciężko expić).Na OCW jest tyle ropy i sybu, ze rusek moze miec 4 spowy w 10 minucie. Dlatego chcemy CB, zeby arabowie, ktorzy nie potrzebuja ani duzo ropy, ani syberytu, oraz maja tanie pojazdy + porzadna piechote mieli rownie mocne szanse.
- DrShadowrun
- Soldier level 4
Nie, w żadnym wypadku. Po prostu CB, które zacząłem grać, które polubiłem i które nadal daje mi radość i satysfakcje z grania to CB z 10 min BT. Chcecie nowe? Nie ma problemu, nie mam nic przeciwko. Pod jednym warunkiem. Zamiast zmieniać obecne, zostawcie je w spokoju i dodajcie nowe, ze zmniejszonym/wyłączonym BT.Antonio писал(а): Nie chcecie buildupu mniejszego bo boicie sie, ze wasza "super" taktyka przestanie byc super, a ci ktorzy zerzneli taktyke od kogos, nie beda mieli mozliwosci sie wykazac?
Последний раз редактировалось DrShadowrun Пн янв 17, 2011 4:11 pm, всего редактировалось 1 раз.
tak dobrze shadow mowi xD i jestem pewnien ze po miesiacu, dwoch sie znudzi jak kazda jedna ktora wprowadzacie i pojdzie do smietnika xD haha xD

- Witcher
- Soldier level 7
- Контактная информация:
A nie nudzi się kampienie rusem na CB?*Matrix* писал(а):tak dobrze shadow mowi xD i jestem pewnien ze po miesiacu, dwoch sie znudzi jak kazda jedna ktora wprowadzacie i pojdzie do smietnika xD haha xD
Albo expienie mechów? Przez całą twoją karierę ten sam styl gry na cb?

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
- Incantatoris
- Soldier level 6
- Контактная информация:
Matrix: jak mam brać na poważnie twoje posty, skoro w co drugi zdanie wciskasz XD albo hahaha. Odejdź od komputera, weź kartkę i długopis do ręki, a następnie ustal argumenty. Bo póki co piszesz mniej więcej coś takiego:
hahaha XD i wiem ze jutro grac nie bedziecie xD haha xd gowniane zasady, psujecie cb xd hahahaha xd
@ spokomajonez rusek tak bedzie kampil i tak, expienie mechow mi sie nie nudzi gdyz trzeba umiec to wykonnac.Ja nie mam tylko 1 taktyki na cb xD
@ Incantatoris hahahaha dobry cytat... Tylko nie wiem co twoj post wnosi do tematu ( post nie na temat xDDD)
@ Incantatoris hahahaha dobry cytat... Tylko nie wiem co twoj post wnosi do tematu ( post nie na temat xDDD)

- Witcher
- Soldier level 7
- Контактная информация:
Jego post wnosi do tematu to, że skoro nie piszesz tematu 'poważnie' - nie wnosisz nic na poważnie.

Ja nie pytałem czy masz obmyślone wszystkie taktyki tej gry czy coś w ten deseń.
Starałem się w Tobie obudzić poczucie myślenia ' kurde, jednak już tego rusa/am jest za dużo - pogram sobie arabem. '
Albo po prostu wymyślcie zasady gdzie rus i arab będą mieli korzyści.
( Tam gdzie te nacje mają korzyści, to będzie je miał i amerykanin)
Dobry przykład na to co wniosłeś.haha xd gowniane zasady, psujecie cb xd hahahaha xd

Ja nie pytałem czy masz obmyślone wszystkie taktyki tej gry czy coś w ten deseń.
Starałem się w Tobie obudzić poczucie myślenia ' kurde, jednak już tego rusa/am jest za dużo - pogram sobie arabem. '
Albo po prostu wymyślcie zasady gdzie rus i arab będą mieli korzyści.
( Tam gdzie te nacje mają korzyści, to będzie je miał i amerykanin)

___
- Incantatoris
- Soldier level 6
- Контактная информация:
Zapomniałem o czymś:
Serpent: o innych mapach też wspomniałem. Przeczytaj cały wątek (a raczej dwa).Serpent писал(а): To se graj, bo ja nie mam zamiaru. Wkurzają mnie już wasze filozofie i wywody, dobrze jest więc po co to zmieniać. Incantatoris - Brak ci balansu Arabami? Zapraszam na Flagi.
Moj zasob taktyk na cb jest przykladowo dosc obszerny, jezeli chodzi o Am. Rusem mam kilka, arabem dopracowane dwie + ew. improwizacja. Nitek, ale arabem jeszcze trudniej wygrac, gdy przeciwnikiem jest rus co startuje z naukowcami lev 5-7 i lvl czaso ma w 10 min juz ponad 2.
...
- Marcinszabla
- Soldier level 6
*Matrix* писал(а):tak boimy sie...xD(hahaha) a co to bedzie za sens ktos wymysli taktyke i kazdy bedzie gral wg niej...
Tu chodzi o poważne rzeczy! Te zasady mają zadecydować o przyszłości sceny!
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
??? Powazne? Jak by byly wazne to by kazdy sie tym interesowal a nie tylko ktorzy co chca te zasady zniszczyc :/Marcinszabla писал(а): Tu chodzi o poważne rzeczy! Te zasady mają zadecydować o przyszłości sceny!
- Witcher
- Soldier level 7
- Контактная информация:
Czyli ty interesując ( przyczym wypowiadając się w tyym temacie) też chcesz to zniszczyć? :<

___
Nie calkiem, chce tylko zeby to sie wkoncu skonczylo :/
Az musze sie wypowiedziec... Widze, ze historia lubi sie powtarzac
. Zasady cb zostaly wprowadzone, bo czesci osob(ktore zreszta w tamtym czasie w ogole nie graly) nie podobal sie owczesny styl gry, tj wiara pizgala jak najwiecej hg, w jak najkrotszym czasie, co podobnoz dyskwalifikowalo rosjan (co nie zmienia faktu, ze bardziej ogarnieci potrafili sie przed tym bez problemu wybronic). Dzisiaj nagle czesc osob chce zmniejszyc bt, bo nie ma balansu pomiedzy arabami i reszta nacji. Jest w tym troche racji, ale wg mnie nie ma sensu zmieniac oficjalnych zasad cb. Dobra opcja jest akceptacja tego fcb, ktore faktycznie urozmaici troche gre. Jednakze nie powinno sie negowac pierwotnych zasad clan base, ktore pod wzgledem grywalnosci sa bardzo dobre. Podobnie bylo z CW(dzisiaj mowicie na to OCW, swoja droga nie wiem co za k**tyn to ku**a wymyslil) ktore zostalo wrecz na sile wyparte przez 'administracje', a szkoda bo zasady sa zajebiscie grywalne, ale nikt nie chce w nie grac, bo zapewne nie bedzie mozliwosci uzyskania punktow w rankingu. wku**ia mnie juz ta wasza pi**dolona nowomowa, nagminnie stosowana przez Ince w tym temacie. Czy nie lepiej dac sprawe decyzji ludziom, ktorzy czynnie i czesto graja w ta gre?