OW jest w 100% zgodne z Win7. Nawet edytor wyciąga więcej FPSów niż w Viście.
Jak Bóg da to i z 15 xDBlack-Men wrote:Cięszę się ale ile będzie misji w pełnej wersji moda?
Jak na razie to tylko 1 misjaNitek wrote:Dodałem, dziękuję. Co prawda wolałem swoje linki, bo na bierząco wiem ile osób ściągneło mój mod - pochwalę się i powiem, że mój mod został ściągnięty 84 razyOfc motywuje to do dalszej pracy. Teraz mam weekend, więc popracuję nad modem!
Niektóry np nie życza sobie aby ich mod był reuploadowany. Np ja osobiście proszę ludzi aby nie umieszczali go na serverze tylko w downloadzie dawali do niego link. Po prostu ten 1 rapidpoint jest dla mnie mała zapłatą i zachętą do dalszej pracy ^^. Ot tyle.
1 Misja i takie wielkie halo.Black-Men wrote:Linki działają jak narazie dobrze,ale co do moda to nitek dorób jakieś fajne misje
Kilka? Chciałeś chyba powiedzieć KILKASET(BTW uwzględniając ataki rzecz jasna) bez też dość dużo...spróbuj sam zrobić misję a dopiero potem wyrażaj opinie na ten temat...1 Misja i takie wielkie halo.
Widocznie nitek nie ma czasu ,a aby taka misje zrobić trzeba rozpakować mapę z disk2,skasować saila,dodać kilka linijek swojego kodu i ot cała misjia