Jedyne co Nina mogła by przeczytać to Mein Kampf, albo coś podobnego :EMart wrote: Kiedy reszta poszła spać Sergiej widząc Ninę czytającą Bilbie podszedł do ogniska i wziął w końcu kawał mięsa. Nic nie mówiąc do kobiety siadł po drugiej stronie ogniska i zaczął jeść.
Sesja RPG Original War [zapisy i dyskusja]
Re: Sesja RPG Original War [zapisy i dyskusja]
Zgłaszam przeciw:
- Witcher
- Soldier level 7
To miało tak wyglądać, że ona się śmieje z tego co jest opisane w bibli. Taka ateistka, jakich nie mało na forum.

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
No to gratuluje inteligencji twojej postaci;P Tą książkę miałem okazję przeczytać (niestety) i nie polecam jej nikomu, kto uważa się za osobę choć trochę inteligentną. Godzi w ludzką inteligencję.Nitek wrote: Jedyne co Nina mogła by przeczytać to Mein Kampf, albo coś podobnego :E
Toż ja kładę nacisk na to, że ma porytą banię i nienawidzi wszystkiego co ma imię i nazwisko 

Trzeba zrobić głosowanie! Musimy wybrać nowego gammastera. Poza tym dialogi miał być pisane przez ludzi odpowiadających za swoje postacie. Każda postać ma pisać za siebie. A nie jak tu napisał Majonez że Nina czyta Biblie!
edit: No i na koniec proponował bym usunięcie postów OD ogniska z mięchem.
edit: No i na koniec proponował bym usunięcie postów OD ogniska z mięchem.
Last edited by Mart on Sun Jan 23, 2011 10:29 pm, edited 1 time in total.
Usuwać, to może nie, ale GM mógłby zebrać to w kupę i wrzucić w jeden post. Dopiero wtedy można pousuwać pozostałe.
Fakt, trochę w spam to się przerodziło. Ogólnie to najlepszy byłby nowy dział "Off Topic", w którym posty nie będą naliczane i będziemy mogli sobie do woli spamować 
EDIT:
@Anarchy: To jest generalna dyskusja i przede wszystkim dotyczy OW. Ogólnie stricte OT działu nie ma.

EDIT:
O to mi chodzi :>Maniek wrote: Może osobny dział w którym nie nalicza postów by nam się przydał?
@Anarchy: To jest generalna dyskusja i przede wszystkim dotyczy OW. Ogólnie stricte OT działu nie ma.
Last edited by Nitek on Sun Jan 23, 2011 10:33 pm, edited 1 time in total.
TO jest taki dział. Btw. jak chcecie jakąś moderacje co do tych 2 tematów, to piszcie do mnie (najlepiej, żeby GM pisał).
No nic! To jedziemy dalej z koksem. Ale przestrzegajmy zasad: Każdy pisze za SIEBIE!
- Witcher
- Soldier level 7
Dobra, sory. Piszemy teraz za siebie ewenutalnie gdy nie jakaś osoba nie pisała nic caly dzien to mozna zań cuś napisać. a jeżeli chodzi o spam to już zaaktualizowałem regulamin, mam nadzieje, że się podoba.
Prośba dla adminów.
Zróbcie w tym temacie ankiete:
Czy zrobić limit do 5 postów dziennie
Tak/nie
Prośba dla adminów.
Zróbcie w tym temacie ankiete:
Czy zrobić limit do 5 postów dziennie
Tak/nie

___
Ja bym poprawił trzy rzeczy, bo jak dla mnie panuje totalny chaos !
Raz- Sygnatury, mieliśmy dostać od Backera, ale na tę chwilę proponuję byśmy sami sobie dodali swoje nazwy postaci.
Dwa- Konfa na gg, albo kanal IRC, co wolicie ?
Trzy- więcej opisujcie, przeżycia, emocje itd... generalnie, lejcie wodę ! x
// AAAAAA, MArt ku**a! Nina była moja laską! zerknij se do opisu mojego :F
Raz- Sygnatury, mieliśmy dostać od Backera, ale na tę chwilę proponuję byśmy sami sobie dodali swoje nazwy postaci.
Dwa- Konfa na gg, albo kanal IRC, co wolicie ?
Trzy- więcej opisujcie, przeżycia, emocje itd... generalnie, lejcie wodę ! x
// AAAAAA, MArt ku**a! Nina była moja laską! zerknij se do opisu mojego :F
Trzeba to ogarnąć nie ma innej opcji. Postów max.5 dziennie jak najbardziej jestem za. Sygnatury: powniśmy wsadzać portrety postaci pod każdy post myślę że by starczyło.
- Incantatoris
- Soldier level 6
Mnie się osobiście nie śpieszy, ale chciałbym zacząć zabawę.
- Witcher
- Soldier level 7
Dobra. Więc tak:
od tej pory dni są numerowane przez gm (ja) zaczynamy od dnia 4 (dzisiaj)
Dzień kończę ja
Od tej pory kto będzie przekraczał limit będzie bliższy śmierci ( to się tyczy zwłaszcza mnie xd)
Jeżeli ktoś zginie ma prawo do zrobienia nowej postaci
Wszelkie uwagi/pomysły mile widziane.
od tej pory dni są numerowane przez gm (ja) zaczynamy od dnia 4 (dzisiaj)
Dzień kończę ja
Od tej pory kto będzie przekraczał limit będzie bliższy śmierci ( to się tyczy zwłaszcza mnie xd)
Jeżeli ktoś zginie ma prawo do zrobienia nowej postaci
Wszelkie uwagi/pomysły mile widziane.

___
- Backero
- Community Veteran
No to ja się wryję. Lepiej żeby postów było mniej, ale były obszerniejsze. GM nie ma prawa pisać co robią postacie. On jest od tego, że pisać co się z postaciami dzieje, czyli to co jest od nich niezależne, że są ranne, że coś im się udało lub nie udało. Śmierć postaci powinna być uzasadniona łamaniem regulaminu lub chęcią zmienienia postaci przez gracza. Ponadto brakuje kilku archetypów postaci, przede wszystkim lekarza-chirurga. Wy co najwyżej możecie się znać na pierwszej pomocy (tak, naukowcy też, chyba że mają wpisane inaczej.
Swoją drogą też chętnie wbiję się do fabuły ^^
Swoją drogą też chętnie wbiję się do fabuły ^^