Oficjalna Kampania Arabska
Moderator: Newswriters
Re: Oficjalna Kampania Arabska
Pewnie tak.
mapy i ich opis to czysta wykończeniówka 

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
A znajdź aktorów do tego. O ile parę męskich głosów by się znalazło (jak coś, to mogę jakąś postać nagrać), to z resztą spory problem.
Jakby była jakaś akcja z robieniem dubbingu to się chętnie zgłoszę.
- Serpent
- Soldier level 10
Tak, będzie coś takiego.Ayman wrote:Macie w planach dodanie w czasie wczytywania kolejnych misji mapy syberii jak to bylo w poprzednich kampaniach ?
http://original-war.net/br_upload/artic ... azy_ar.jpg
Kwestia sprzętu, w domowych warunkach ciężko jest uzyskać dobrą jakość ;/Lazarus wrote:Jakby była jakaś akcja z robieniem dubbingu to się chętnie zgłoszę.
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Byle jaki mikrofon za 30 zł czy jakiś od dobrych słuchawek i z jakością nie ma problemu, szumy i trzaski można wytłumić albo po prostu nagrać drugi raz. To tylko zależy od zapału nagrywających.
- Serpent
- Soldier level 10
Uwierz mi to nie takie prosteLazarus wrote:Byle jaki mikrofon za 30 zł czy jakiś od dobrych słuchawek i z jakością nie ma problemu, szumy i trzaski można wytłumić albo po prostu nagrać drugi raz. To tylko zależy od zapału nagrywających.

Epickie teksty:
W sumie jeżeli była by ta akcja z Polskim dubbingiem to chętnie się zgłoszę. Już raz nagrywałem głos do jakiegoś moda Sierpa i wyszło mi to całkiem przyzwoicie ale nagrywałem to parę razy niestety ;[
Dubbing to chyba jedna z ostatnich rzeczy które miały by być zrobione, jeśli w ogóle
. Ale gdyby sie zdecydowała ekipa na dubbing to też mogę wsiąść udział. Raz nawet nagrywałem głos do jednego moda - ale nie OW tylko do gry Gothic 1 więc mam jakieś mikroskopijne obeznanie z tym 

Ej , o co chodzi z 5 misją na tych bagnach co mamy we 3 zaatakować Farmer , Omar i Heike ?
Jak przejść te misje bo jak atakuje Rosjan koło mojej bazy to ten przywódca mówi ze Hassan zastąpi mnie w tej misji i koniec misji , pewnie źle wykonałem ..
Jeśli ktoś wie jak to przejść co mamy zaatakować wspólnie a ja nie mam pojęcia kiedy i na kogo , jeśli ktoś wie jak to przejść to proszę mi napisać , byłbym bardzo wdzięczny bo chce przejść arabska kampanie
Jak przejść te misje bo jak atakuje Rosjan koło mojej bazy to ten przywódca mówi ze Hassan zastąpi mnie w tej misji i koniec misji , pewnie źle wykonałem ..
Jeśli ktoś wie jak to przejść co mamy zaatakować wspólnie a ja nie mam pojęcia kiedy i na kogo , jeśli ktoś wie jak to przejść to proszę mi napisać , byłbym bardzo wdzięczny bo chce przejść arabska kampanie

$F^F$MacKo
Masz chyba jasno powiedziane że atak ma być skoordynowany. czyli na litość boską czekaj na sygnał dowództwa.
Co do dubblingu, aby osiągnąć jakoś porównywalną do tej, z oryginalnej kampanii nie wystarczy mikrofon za 30zł. A wiem co mówię.
Co do dubblingu, aby osiągnąć jakoś porównywalną do tej, z oryginalnej kampanii nie wystarczy mikrofon za 30zł. A wiem co mówię.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Do tego było by potrzebne studio nagraniowe, ale w wielu modach czy machinimie ludzie właśnie w ten sposób nagrywają głosy bez jakiegoś specjalistycznego sprzętu a grać/oglądać się da. Poza tym dubbing nie musi być wymuszony, może być opcją.
A ja mam problem z misją 4 - Donaldson zapłaciła, pomogłem im zniszczyć rusków, zniszczyłem amerykanów, na mapie są tylko arabusy i nic się nie dzieje 

Czy ta kampania Arabska będzie się kończyła jak kampania rosyjska/amerykańska ?