Przejęcie budynku

Wszystko o modach, patchach i błędach w OW oraz ogólnym programowaniu.
Locked
User avatar

Topic author
Goten22
Soldier level 1
Soldier level 1
Posts: 16
Joined: Thu Jul 31, 2008 4:46 pm

Przejęcie budynku

#1

Post by Goten22 » Sat Jan 10, 2009 3:54 pm

Przepraszam, bo był już ten temat ale został skasowany a nie zdążyłem zapisać kodu, bo miałem problemy z tą stroną. Jak zrobić żeby po przejęciu budynku coś sie stało?

User avatar

Gothuk
Site Administrator
Site Administrator
Poland
Posts: 993
Joined: Tue Sep 04, 2007 6:10 pm
Location: Poland, Warsaw
Contact:

#2

Post by Gothuk » Sat Jan 10, 2009 6:30 pm

Code: Select all

on BuildingCaptured(building,side,unit) do
begin
   // kod
end;
http://wiki.owsupport.com/index.php?tit ... aptured/pl

Code: Select all

every 0$0.1 trigger GetSide(building)=1 do // =1 to am, 2 rus itd ... begin 
   // kod
end,

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests