XVIII Przystanek Woodstock już za 41 dni. Wybiera się ktoś?
Jeżeli ktoś chce się spotkać (tak jak w poprzednich latach to też nie wypaliło ) możemy to uzgodnić tu.
Miło będzie w końcu zobaczyć wasze mordeczki.
http://www.wosp.org.pl/woodstock/woodstock_2012
google nie boli, tu macie wsjo opisane, kto i kiedy gra ile to trwa. Osobiście będę chyba tydzień przed żeby się dobrze rozbić jakby ktoś chciał się dołączyć to śmiało, robie wioske zamojską z 30-stoma osobami więc przyjmiemy każdą przybłędę
ale warto, ja jade z Zamościa, 90 km do Ukrainy, po za tym pociąg nie jest drogi a CO WIĘCEJ! już w pociągu wiesz, że pojedziesz za rok, ta impreza w pociągu jest nie do opisania... pobija to tylko woodstock.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Bylem z 5 razy w zyciu. Nie wiem jak bedzie w tym roku, ale prawdopodobnie tak jak w zeszlym- nie pojade. Dobre dla gimbazy i licealistow, ktorzy chca sie napierdolic i poruchac z dala od domu