Dział
- zoNE
- The Great Uniter & Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Ponieważ były plany zamknięcia tego działu, zrobię z tego tematu ankietę. Niech też inni się wypowiedzą, czy im ten dział potrzebny i czy będą go używać. Bo aktualnie nic tutaj się nie dzieje.
Prosiłbym też, jeżeli głosujecie za pozostawieniem tego działu, to napiszcie z jakiego powodu powinien zostać i jaka jest wasza wizja na jego dalszy żywot.
Prosiłbym też, jeżeli głosujecie za pozostawieniem tego działu, to napiszcie z jakiego powodu powinien zostać i jaka jest wasza wizja na jego dalszy żywot.
Według mnie, nie jest on nie potrzebny i nie zaśmieca forum... ale jednak tak czy owak nic się w nim nie dzieje i nie zapowiada się żeby coś się w nim działo przez najbliższe tygodnie, więc jestem za usunięciem.
Ps. śmieszny jest ten dział archiwa... ostatnio naszukałem się pewnego mojego tematu, a on w archiwum był. :]
Ps. śmieszny jest ten dział archiwa... ostatnio naszukałem się pewnego mojego tematu, a on w archiwum był. :]
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
Nasz grafik chyba uciekł a dział stoi odłogiem. NIe szkodzi że tu jest ale nieciekawie wygląda taki, gdzie nie rusza się (i nie ruszy się) nic od bardzo dlugiego czasu.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
a kto powiedzial z egrafik poszedl ?:P
Urlop
Neta nie mialem potem komp mi nawalil i tak dalej itd na wakacje wrocilem
mozecie sie cieszyc lub nie
i of course jestem na NIE
dział ma pozostać w surowym stanie ale ma pozostać
nie narzekajcie ze grafika nie bylo bo gg do sieie zostawilem a nikt do mnie nie pisal
noo oprocz NNPlaya xD ^_^
Urlop

Neta nie mialem potem komp mi nawalil i tak dalej itd na wakacje wrocilem

mozecie sie cieszyc lub nie

i of course jestem na NIE
dział ma pozostać w surowym stanie ale ma pozostać

nie narzekajcie ze grafika nie bylo bo gg do sieie zostawilem a nikt do mnie nie pisal

noo oprocz NNPlaya xD ^_^
-
- Soldier level 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dział
Niech zostanie. Duzym obarczeniem dla hotingu on nie jest, a jak znajdzie się jakis np. zdolny game designer, to wiadomo bedzie gdzie się do niego zgłosić. Od biedy tutoriale się wstawi i może ktoś skorzysta ...
Radzio: Archeologu, sprawdź datę ostatniego postu.
Radzio: Archeologu, sprawdź datę ostatniego postu.