Pytanie
-
- Site Administrator
Re: Pytanie
Twoja ortografia mnie powalilaNakos escribió:rzołnieży

Solucja jest dostepna na tej stronie w dziale Artykuly.
- YuriStriatov
- Site Administrator
Tych "rzolnierzy" to lepiej przejdź na najłatwiejszym poziomie trudności. Są też pewne bugi które można wykorzystać w tej misji. Na przykład:
Podjedź Burłakiem pod samą bazę przymierza, ale do niej nie wjeżdżaj, tzn. tak aby nie rozpoczął się dialog. Wtedy nie zaczną przyjeżdżać ciężkie pojazdy. Opracuj
teleportację, podjedź naukowcem pod miejsce gdzie kończysz misję wróć i wejdź
Burłakiem do bazy. Wtedy pozostaje ci tylko poczekać kilka minut i prze teleportować się całą brygadą. Aha! I nie zapomnij o naukowcach z bazy:P
Podjedź Burłakiem pod samą bazę przymierza, ale do niej nie wjeżdżaj, tzn. tak aby nie rozpoczął się dialog. Wtedy nie zaczną przyjeżdżać ciężkie pojazdy. Opracuj
Burłakiem do bazy. Wtedy pozostaje ci tylko poczekać kilka minut i prze teleportować się całą brygadą. Aha! I nie zapomnij o naukowcach z bazy:P
Nigdy o ty mnie słyszałem ale ja sobie normalnie na legalu przeszedłem tą misję.Anarchy escribió:Tych "rzolnierzy" to lepiej przejdź na najłatwiejszym poziomie trudności. Są też pewne bugi które można wykorzystać w tej misji. Na przykład:
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF