Przeraża mnie momentami to forum, a raczej niektórzy użytkownicy.
Pomysł mi się podoba, jednak myślę podobnie jak pomek, OW to OW i kropka. Chyba, że miało by to być... OW2, no to jak najbardziej
Sierp: "- bardziej realistycznego podejścia w kwestii walki." Po co? To jest tylko gra

Bern: "- dodać lotnictwo i statki - można by je robić, dodając rodzaje fabryki, czyli warsztat można przerobić albo na stocznię, albo na fabrykę" Tak ! I roboty, i statki kosmiczne, i..iii.... wszystko ! To nie jest jakieś The West, Plemiona czy inne pierdy... Może statki nie były by najgłupszym pomysłem, ale statki powietrzne już myślę są absurdalne.
Marcikij: "1.Fabuła - swobodnie możesz ściągnąć z Original War ,tylko wehikuł ma mieć inną nazwę i inaczej wyglądać," Nie wiem czy tylko ja odniosłem takie wrażenie, ale czytając to myślałem, że jesteś właścicielem OW...
Czego brakuje OW ? Może... Większego balansu broni, nie tylko HG i Behy. Tak, by każda jednostka była do czegoś dobra i była wykorzystywana.
Niestety, nie znam się na programowaniu ani pisaniu skryptów, więc mogę jedynie życzyć powodzenia w pracy i chętnie przetestuję jej owoce ;]