*ViP* Clan Test-Mod!
- NaDoL
- Community Veteran
- Contactar:
*ViP* Clan Test-Mod!
Witam;] Ostatnio wziąłem się trochę za tworzenie modu. I oto efekt :
*ViP* Clan Test-Mod - do pobrania w dziale download na stronie *ViP* ( www.vipclan.go.pl )
lub od razu:
http://www.bestsite.yoyo.pl/downloads.php?cat_id=9
Jest to wersja testowa, 1 misja (ale długa więc jeśli ktoś lubi długie gry to coś dla niego;]) Być może zrobie Oficjalną pełną wersje ale to trochę czasu zajmie...narazie jest to co jest, textury nie są zbyt dopracowane bo nie jest łatwo zrobić txt prawdziwe, a nie chciałęm sie babrać przy ''Test Ver''...ale do wersji pełnej postaram się zrobić w miare możliwe. Dwa wypakowane pliki kopjujecie do folderu ''mods'' w katalogu gdzie macie zainstalowane OW, i odpalać go przez ''Mod Luncher'' (też znajduje się w katalogu OW) wiec to na tyle miłej gry:)
I jeszcze szczególne podziekowania należą się NNPlaya za pomoc, dzieki niemu napisałem co kolwiek w sail'u:D
*ViP* Clan Test-Mod - do pobrania w dziale download na stronie *ViP* ( www.vipclan.go.pl )
lub od razu:
http://www.bestsite.yoyo.pl/downloads.php?cat_id=9
Jest to wersja testowa, 1 misja (ale długa więc jeśli ktoś lubi długie gry to coś dla niego;]) Być może zrobie Oficjalną pełną wersje ale to trochę czasu zajmie...narazie jest to co jest, textury nie są zbyt dopracowane bo nie jest łatwo zrobić txt prawdziwe, a nie chciałęm sie babrać przy ''Test Ver''...ale do wersji pełnej postaram się zrobić w miare możliwe. Dwa wypakowane pliki kopjujecie do folderu ''mods'' w katalogu gdzie macie zainstalowane OW, i odpalać go przez ''Mod Luncher'' (też znajduje się w katalogu OW) wiec to na tyle miłej gry:)
I jeszcze szczególne podziekowania należą się NNPlaya za pomoc, dzieki niemu napisałem co kolwiek w sail'u:D

Hmmm. Straciłem półtorej godziny na stestowanie tego twojego moda i stwierdzę, że to zwykła siekanina... Ataki wroga są tylko trzy razy, wierz już chyba się więcej nie udało ci postawic
Pozatym misja się konczy jak wykonczysz jedna strone tylko , i przy rozdawaniu medalów jest bląd bodajże w trzecim medalu... To tyle odemnie 

Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej"
"Life is brutal, a admin bardziej"

- NaDoL
- Community Veteran
- Contactar:
temat
Wlasnie wiem xD też dziś sie obczaiłem że jak się wykończy zielonych to daja medale, to w sail'u mi komenda nie poszła z ''and'' a z tym 3 medalem to pewnie txt gdzieś se pomyliłem:/ a ataki mialy być 3, wiecej mi sie nei chciało dawać powinny być:
Atak arabow od prawej przez las ludzmi (tylko zapomniałem ustawić legion-arab sojusz i ich tam zabijają;d)
Atak legionu ludzmi
Atak Ruski hg i ludzie
Atak arabski guns i ludzie
i Atak przymierza HG i mechy bo w sailu nie pisze żeby pojawili się żołnierze.
To tylko test więc wiadomo że rewelacji nie będzie xd
Atak arabow od prawej przez las ludzmi (tylko zapomniałem ustawić legion-arab sojusz i ich tam zabijają;d)
Atak legionu ludzmi
Atak Ruski hg i ludzie
Atak arabski guns i ludzie
i Atak przymierza HG i mechy bo w sailu nie pisze żeby pojawili się żołnierze.
To tylko test więc wiadomo że rewelacji nie będzie xd

- NaDoL
- Community Veteran
- Contactar:
temat
Tyle ma być, to nie maja być bazy ktore sie rozwali 20hg:/ tylko trza troche użyć rakiet i można również kombinować z czym innym, a jeśli chodzi o to kto ma najlepszą obronę z tych co tam są to Ruscy (czerwoni) ale jest specjalnie jedna luka w ich położeniu bazy...^^

Re: temat
lol wez 1-2 godzinna siekanina to przesada nawet dla noobkowNaDoL escribió:' jak komus sie nudzi i chce se posiekać^^
Lamy trzeba tępić.
Nadol, proponuję wydać jakiś patch do tego moda, bo to trochę tak nieładnie zostawiać zabugowaną grę samej sobie, jeżeli masz problemy z podstawowymi komendami w SAIL to mogę Ci pomóc, jeżeli natomiast Twoje problemy są większe radzę popytać na http://www.owsupport.com. No chyba że nie masz żadnych problemów tylko po prostu Ci się nie chce, no ale to trochę tak nieelegancko 

- NaDoL
- Community Veteran
- Contactar:
temat
Nie mam problemów, tylko za mało razy testowałem go, nie bedzie żadnego patcha to i tak tylko test więc po co, pozatym mało kto w niego gra, a jeśli chodzi o błędy to nie są one aż tak wielkie że grać się nie da...

-
- Site Administrator
W zwiazku z duza liczba postow nt. tego moda zarowno na OWS jak i OWN, wprowadzilem zmiany o ktore ubiegali sie uzytkownicy. (<-- przemowa)
Zmiany:
- poprawione bledy z celami misji i otrzymywaniem medali
- dodany jezyk angielski ( szczegolnie wazne dla pewnego uzytkownika z OWS )
DOWNLOAD
Zmiany:
- poprawione bledy z celami misji i otrzymywaniem medali
- dodany jezyk angielski ( szczegolnie wazne dla pewnego uzytkownika z OWS )
DOWNLOAD