*ViP* Clan Test-Mod!
*ViP* Clan Test-Mod!
Witam;] Ostatnio wziąłem się trochę za tworzenie modu. I oto efekt :
*ViP* Clan Test-Mod - do pobrania w dziale download na stronie *ViP* ( www.vipclan.go.pl )
lub od razu:
http://www.bestsite.yoyo.pl/downloads.php?cat_id=9
Jest to wersja testowa, 1 misja (ale długa więc jeśli ktoś lubi długie gry to coś dla niego;]) Być może zrobie Oficjalną pełną wersje ale to trochę czasu zajmie...narazie jest to co jest, textury nie są zbyt dopracowane bo nie jest łatwo zrobić txt prawdziwe, a nie chciałęm sie babrać przy ''Test Ver''...ale do wersji pełnej postaram się zrobić w miare możliwe. Dwa wypakowane pliki kopjujecie do folderu ''mods'' w katalogu gdzie macie zainstalowane OW, i odpalać go przez ''Mod Luncher'' (też znajduje się w katalogu OW) wiec to na tyle miłej gry:)
I jeszcze szczególne podziekowania należą się NNPlaya za pomoc, dzieki niemu napisałem co kolwiek w sail'u:D
*ViP* Clan Test-Mod - do pobrania w dziale download na stronie *ViP* ( www.vipclan.go.pl )
lub od razu:
http://www.bestsite.yoyo.pl/downloads.php?cat_id=9
Jest to wersja testowa, 1 misja (ale długa więc jeśli ktoś lubi długie gry to coś dla niego;]) Być może zrobie Oficjalną pełną wersje ale to trochę czasu zajmie...narazie jest to co jest, textury nie są zbyt dopracowane bo nie jest łatwo zrobić txt prawdziwe, a nie chciałęm sie babrać przy ''Test Ver''...ale do wersji pełnej postaram się zrobić w miare możliwe. Dwa wypakowane pliki kopjujecie do folderu ''mods'' w katalogu gdzie macie zainstalowane OW, i odpalać go przez ''Mod Luncher'' (też znajduje się w katalogu OW) wiec to na tyle miłej gry:)
I jeszcze szczególne podziekowania należą się NNPlaya za pomoc, dzieki niemu napisałem co kolwiek w sail'u:D

Hmmm. Straciłem półtorej godziny na stestowanie tego twojego moda i stwierdzę, że to zwykła siekanina... Ataki wroga są tylko trzy razy, wierz już chyba się więcej nie udało ci postawic
Pozatym misja się konczy jak wykonczysz jedna strone tylko , i przy rozdawaniu medalów jest bląd bodajże w trzecim medalu... To tyle odemnie 

Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej"
"Life is brutal, a admin bardziej"

temat
Wlasnie wiem xD też dziś sie obczaiłem że jak się wykończy zielonych to daja medale, to w sail'u mi komenda nie poszła z ''and'' a z tym 3 medalem to pewnie txt gdzieś se pomyliłem:/ a ataki mialy być 3, wiecej mi sie nei chciało dawać powinny być:
Atak arabow od prawej przez las ludzmi (tylko zapomniałem ustawić legion-arab sojusz i ich tam zabijają;d)
Atak legionu ludzmi
Atak Ruski hg i ludzie
Atak arabski guns i ludzie
i Atak przymierza HG i mechy bo w sailu nie pisze żeby pojawili się żołnierze.
To tylko test więc wiadomo że rewelacji nie będzie xd
Atak arabow od prawej przez las ludzmi (tylko zapomniałem ustawić legion-arab sojusz i ich tam zabijają;d)
Atak legionu ludzmi
Atak Ruski hg i ludzie
Atak arabski guns i ludzie
i Atak przymierza HG i mechy bo w sailu nie pisze żeby pojawili się żołnierze.
To tylko test więc wiadomo że rewelacji nie będzie xd

temat
Tyle ma być, to nie maja być bazy ktore sie rozwali 20hg:/ tylko trza troche użyć rakiet i można również kombinować z czym innym, a jeśli chodzi o to kto ma najlepszą obronę z tych co tam są to Ruscy (czerwoni) ale jest specjalnie jedna luka w ich położeniu bazy...^^

temat
No wiem, jak juz wczesniej wspomnialem jest error tj pomylilem sie gdzies w sailu:/ ale zawsze mozna zostawic se jedna wierzyczke i grac ^^

temat
Wlasnie nie wiedzialem która tech jest do bomby i powyłaczałem wszystkie z sybem ktorych nie rozumiałem LOL to jest taki ''test mod'' jak komus sie nudzi i chce se posiekać^^

Re: temat
lol wez 1-2 godzinna siekanina to przesada nawet dla noobkowNaDoL wrote:' jak komus sie nudzi i chce se posiekać^^
Lamy trzeba tępić.
Nadol, proponuję wydać jakiś patch do tego moda, bo to trochę tak nieładnie zostawiać zabugowaną grę samej sobie, jeżeli masz problemy z podstawowymi komendami w SAIL to mogę Ci pomóc, jeżeli natomiast Twoje problemy są większe radzę popytać na http://www.owsupport.com. No chyba że nie masz żadnych problemów tylko po prostu Ci się nie chce, no ale to trochę tak nieelegancko 

temat
Nie mam problemów, tylko za mało razy testowałem go, nie bedzie żadnego patcha to i tak tylko test więc po co, pozatym mało kto w niego gra, a jeśli chodzi o błędy to nie są one aż tak wielkie że grać się nie da...

W zwiazku z duza liczba postow nt. tego moda zarowno na OWS jak i OWN, wprowadzilem zmiany o ktore ubiegali sie uzytkownicy. (<-- przemowa)
Zmiany:
- poprawione bledy z celami misji i otrzymywaniem medali
- dodany jezyk angielski ( szczegolnie wazne dla pewnego uzytkownika z OWS )
DOWNLOAD
Zmiany:
- poprawione bledy z celami misji i otrzymywaniem medali
- dodany jezyk angielski ( szczegolnie wazne dla pewnego uzytkownika z OWS )
DOWNLOAD
temat
Hmm ciekawe;p ok dzięki Radziu. Przy następnym razie postaram się bardziej dopracować to co zrobie żeby nie było problemów;d