Wies czy Miasto?

To, co nie pasuje do pozostałych kategorii, ma swoje miejsce tutaj.

Co wolisz wies czy miasto ?

Wies
15
45%
Miasto
18
55%

Votos totales: 33

Eddy
Soldier level 3
Soldier level 3

Mensaje por Eddy »

Nad Wisłą też :wink: Bo moja wieś nad Wisłą jest . :lol:
Siemion
Soldier level 2
Soldier level 2

Mensaje por Siemion »

Ja mieszkam na wsi... więc oczywiste, że wieś :lol: Chociaż do miasta też nic nie mam :D
Who dares wins
My OWS nick is SCG^Siemion
Kalash
Soldier level 1
Soldier level 1
Contactar:

Miasto!

Mensaje por Kalash »

Ja osobiscie jestem ku**a za miastem lepsze otoczenie środowisko i goulnie wiele by wymieniać a takie wsie? (żal opisywac nawet ) wstyd! sie szanujcie i piszcie że wolicie miasto. :)
Zostawcie Titanica!!
Blashix
Community Veteran
Community Veteran

:P

Mensaje por Blashix »

Miasto ale nie bycze
Złotoryja!! xD
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
hydro
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje por hydro »

Kalasz jestes dziwny LOL, czy ja wiem, w miescie sa perspektywy na zycie, a na wsi, gdzie mam ok. 200m. do jednej i drugiej wsi to jest ledwo jedna szkola podstawowa i gimnazjum w jednym budynku, wiec dla mnie ciezki wybor. Na wsi chociaz spokojnie jest, kibol albo jakis skin nie rzuci sie na ciebie.Ale w sumie wole miasto (uroki przedmiescia na, ktorym mieszkam, wiec mam po czesci i wies i miasto, ok. 1 kilosa do lasku Bielanskiego)
NNPlaya
Community Veteran
Community Veteran
Contactar:

Re: Miasto!

Mensaje por NNPlaya »

Kalash escribió:Ja osobiscie jestem ku**a za miastem lepsze otoczenie środowisko i goulnie wiele by wymieniać a takie wsie? (żal opisywac nawet ) wstyd! sie szanujcie i piszcie że wolicie miasto. :)
Heh, jakby nie wiocha to miastowi by z głodu pozdychali :wink: Musi ktoś na wsi mieszkać i ją woleć.
Anarchy
Site Moderator
Chad

Mensaje por Anarchy »

Jakoś wątpię żeby ktoś z tutejszych 'miastowych' podróżował tyle co taki wieśniak jak ja:P Który z was był na 3 tygodniowych wakacjach w USA? Który z was był w Egipcie Tunezji lub Turcji? Mogę tak wymieniać cały dzień a jestem ze wsi:P
Siemion
Soldier level 2
Soldier level 2

Mensaje por Siemion »

To że ktoś jest ze wsi nie znaczy, że jest tępakiem, na co mógłbym podać naprawdę dużo przykładów jakby ktoś chciał. Na dobrą sprawę najfajniej jest mieszkać w jakiejś podmiejskiej (6-15 km od miasta) wsi, bo i spokój jest, i do miasta jakby co blisko. Ja tak mam i nie żałuję.
Who dares wins
My OWS nick is SCG^Siemion
Nazim
Community Veteran
Community Veteran
Contactar:

Mensaje por Nazim »

Jakoś wątpię żeby ktoś z tutejszych 'miastowych' podróżował tyle co taki wieśniak jak ja:P Który z was był na 3 tygodniowych wakacjach w USA? Który z was był w Egipcie Tunezji lub Turcji? Mogę tak wymieniać cały dzień a jestem ze wsi:P
Ja bylem w Chorwacji, Grecji, na Ukrainie, ale zazwyczaj spedzam czas w miescie.. nie dla tego, ze nie mam kasy - ale jestem ku**a za leniwy, zeby sie gdzies ruszyc.. bo i po cho**re mam mieszkac u jakis brudasow w Turcji, jak moge grzac dupe u siebie na tarasie pijac zimne piwo? xD Wiec takie argumenty imho sa po prostu ku**a glupie :roll:
Добрий день.. Акуна Матата!

Imagen
Imagen
Imagen
Anarchy
Site Moderator
Chad

Mensaje por Anarchy »

Widać jakie masz pojęcie o świecie. Ktoś ci powie coś o Turcji a ty już w to wierzysz... Nie zdziwił bym się gdyby byli bardziej rozwinięci gospodarczo od Polski. Ale trochę odbiegamy od tematu...
Wampir
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje por Wampir »

Anarchy escribió:Jako¶ w±tpiê ¿eby kto¶ z tutejszych 'miastowych' podró¿owa³ tyle co taki wie¶niak jak ja:P Który z was by³ na 3 tygodniowych wakacjach w USA? Który z was by³ w Egipcie Tunezji lub Turcji? Mogê tak wymieniaæ ca³y dzieñ a jestem ze wsi:P
ja bym sie na twoim miejscu wstydzil pobytu w usa
Pogardzać nadzieją, nie wstydzić się kłamstw, kochać nienawiść to być jednym z nas
Anarchy
Site Moderator
Chad

Mensaje por Anarchy »

Nie ma się czego wstydzić... Wakacje jak każde inne tylko trochę dalej...
Raptor The Hawk
Soldier level 1
Soldier level 1

Mensaje por Raptor The Hawk »

Ale wieśniaki xD Jasssssne że miasto.. są boiska, osiedla, ławki itp. jest cudnie xD
Imagen
Anarchy
Site Moderator
Chad

Mensaje por Anarchy »

Raptor The Hawk escribió:Ale wieśniaki xD Jasssssne że miasto.. są boiska, osiedla, ławki itp. jest cudnie xD
Ja za domem mam boisko^^ do siatki^^ Osiedla - największe... jak by to powiedzieć...tzn. ''wsiórstwo''..(słowo z osiedla^^)
Wampir
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje por Wampir »

Raptor The Hawk escribió:Ale wie¶niaki xD Jasssssne ¿e miasto.. s± boiska, osiedla, ³awki itp. jest cudnie xD
naprawde ku**a super... w miescie lawki sa LOL
nie ma to jak usiasc na lawce gdzies na osiedlu z piwem w lapie i z kumplami pier**lic od rzeczy klnac na pol osiedla.. naprawde super LOL
Anarchy escribió:Nie ma siê czego wstydziæ... Wakacje jak ka¿de inne tylko trochê dalej...
uwierz mi ze jest sie czego wstydzic- byles u zrodla swiatowego zla i kapitalizmu, nie dobrze mi sie robi na sama mysl...
Pogardzać nadzieją, nie wstydzić się kłamstw, kochać nienawiść to być jednym z nas
Cerrado