Ja osobiscie jestem ku**a za miastem lepsze otoczenie środowisko i goulnie wiele by wymieniać a takie wsie? (żal opisywac nawet ) wstyd! sie szanujcie i piszcie że wolicie miasto.
Kalasz jestes dziwny LOL, czy ja wiem, w miescie sa perspektywy na zycie, a na wsi, gdzie mam ok. 200m. do jednej i drugiej wsi to jest ledwo jedna szkola podstawowa i gimnazjum w jednym budynku, wiec dla mnie ciezki wybor. Na wsi chociaz spokojnie jest, kibol albo jakis skin nie rzuci sie na ciebie.Ale w sumie wole miasto (uroki przedmiescia na, ktorym mieszkam, wiec mam po czesci i wies i miasto, ok. 1 kilosa do lasku Bielanskiego)
Kalash wrote:Ja osobiscie jestem ku**a za miastem lepsze otoczenie środowisko i goulnie wiele by wymieniać a takie wsie? (żal opisywac nawet ) wstyd! sie szanujcie i piszcie że wolicie miasto.
Heh, jakby nie wiocha to miastowi by z głodu pozdychali Musi ktoś na wsi mieszkać i ją woleć.
Jakoś wątpię żeby ktoś z tutejszych 'miastowych' podróżował tyle co taki wieśniak jak ja:P Który z was był na 3 tygodniowych wakacjach w USA? Który z was był w Egipcie Tunezji lub Turcji? Mogę tak wymieniać cały dzień a jestem ze wsi:P
To że ktoś jest ze wsi nie znaczy, że jest tępakiem, na co mógłbym podać naprawdę dużo przykładów jakby ktoś chciał. Na dobrą sprawę najfajniej jest mieszkać w jakiejś podmiejskiej (6-15 km od miasta) wsi, bo i spokój jest, i do miasta jakby co blisko. Ja tak mam i nie żałuję.
Jakoś wątpię żeby ktoś z tutejszych 'miastowych' podróżował tyle co taki wieśniak jak ja:P Który z was był na 3 tygodniowych wakacjach w USA? Który z was był w Egipcie Tunezji lub Turcji? Mogę tak wymieniać cały dzień a jestem ze wsi:P
Ja bylem w Chorwacji, Grecji, na Ukrainie, ale zazwyczaj spedzam czas w miescie.. nie dla tego, ze nie mam kasy - ale jestem ku**a za leniwy, zeby sie gdzies ruszyc.. bo i po cho**re mam mieszkac u jakis brudasow w Turcji, jak moge grzac dupe u siebie na tarasie pijac zimne piwo? xD Wiec takie argumenty imho sa po prostu ku**a glupie
Widać jakie masz pojęcie o świecie. Ktoś ci powie coś o Turcji a ty już w to wierzysz... Nie zdziwił bym się gdyby byli bardziej rozwinięci gospodarczo od Polski. Ale trochę odbiegamy od tematu...
Anarchy wrote:Jako¶ w±tpiê ¿eby kto¶ z tutejszych 'miastowych' podró¿owa³ tyle co taki wie¶niak jak ja:P Który z was by³ na 3 tygodniowych wakacjach w USA? Który z was by³ w Egipcie Tunezji lub Turcji? Mogê tak wymieniaæ ca³y dzieñ a jestem ze wsi:P
ja bym sie na twoim miejscu wstydzil pobytu w usa
Pogardzać nadzieją, nie wstydzić się kłamstw, kochać nienawiść to być jednym z nas
Raptor The Hawk wrote:Ale wie¶niaki xD Jasssssne ¿e miasto.. s± boiska, osiedla, ³awki itp. jest cudnie xD
naprawde ku**a super... w miescie lawki sa LOL
nie ma to jak usiasc na lawce gdzies na osiedlu z piwem w lapie i z kumplami pier**lic od rzeczy klnac na pol osiedla.. naprawde super LOL
Anarchy wrote:Nie ma siê czego wstydziæ... Wakacje jak ka¿de inne tylko trochê dalej...
uwierz mi ze jest sie czego wstydzic- byles u zrodla swiatowego zla i kapitalizmu, nie dobrze mi sie robi na sama mysl...
Pogardzać nadzieją, nie wstydzić się kłamstw, kochać nienawiść to być jednym z nas