Original War RPG to nowy bieg wydarzeń począwszy od wylądowania pierwszych ludzi w świecie małpoludów, aż do zakończenia wojny syberytowej. To od graczy zależy czy syberyt zdobędą Amerykanie, czy zachowają go Rosjanie, czy zniszczą go Arabowie i czy Przymierze uratuje świat przed zagładą.
Wejdź na Original War RPG , zarejestruj się i rozpocznij nowe życie dawno dawno temu...
Reklama zaczepista, nie?

1. Na razie do żadnego zbrojnego starcia nie doszło, ale Rosjanie stawiają w Berii pierwszą obronę pod dowództwem J. I. Gorkiego.
2. W ostatnim czasie technologicznie przeważają Amerykanie.
3. Arabowie i Przymierze stawia na razie na rozbudowę cywilną swoich baz.
4. Najliczniejszą bazą jest obecnie baza Alpha. Amerykanie skupiają swoich ludzi w jednym skupisku koncentrując się na rozwinięciu tylko jednej bazy.
5. U Legionu nic się nie dzieje, bo niec tam nie ma.
1. Pierwsza osoba, która dołączy do Legionu zostanie jego dowódcą.
2. Zapisy do Amerykanów zostają wstrzymane, gdyż Amerykanów jest zdecydowanie najwięcej. Zapisy zostaną ponowione, gdy liczba ludzi przy wszystkich stronach konfliktu się wyrówna. Jednak Ci, którzy koniecznie chcą się zapisać do USA, niech napiszą do mnie podanie (mój nick to Dimitri Judaszenko). Wówczas zostaną zapisani do kolejki i gdy rekrutacja do USA zostanie otwarta to gracze w kolejce zostaną tam pierwszorzędnie zapisani. Amerykanie w kolejce nie mogą wykonywać żadnych czynności w bazach. Są tak jakby nieodnalezieni Amerykanie.
Ps. Piszę to w imieniu Backera dlatego że sam nie wiem czemu ;p