Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Oglądałem revampa i zawsze mnie zastanawiało, czemu Boby od poczatku nie jest mechanikiem?
W Vanili udało mi się wszystko rozwalić po za północną grupą
A Jakes wspominał pod koniec o zabijaniu kluczowych postaci.
Przydałoby się kiedyś jeszcze raz przejść, obejrzeć jak to wygląda
Np. zamiast franka jest spoko babka, ale za Joan nie, nie pamietam jak to jest z Lisą
Pomyliłeś działy z modami, to jest Sand of Siberia a nie Revamp.
Dernière modification par Nefarem le jeu. mai 24, 2018 4:51 pm, modifié 1 fois.
Absolute Dominion
Spoiler:
Modyfikacja opowiadająca historię Ivana Bierezova, żołnierza armii Rosyjskiej , weterana wojny w Chinach który wziął udział w misji ochrony złóż Alaskitu.
Od dłuższego czasu na stronie nie pojawiały się żadne newsy. Spowodowane to było brakiem czasu
Niebawem pojawi się długo oczekiwana aktualizacja moda z Żabim Skokiem oraz jeszcze jedną potyczką.
Tymczasem razem z Nefaremem i Studio Praha (Prażanin) rozpoczęliśmy pracę nad nowym projektem - odświeżoną kampanią amerykańską. Pierwsze gameplay'e można obejrzeć tutaj:
Kampania ta będzie dostępna jako jedna z trzech kampanii w SoSie. Więcej informacji wkrótce
Dernière modification par Nefarem le dim. juil. 29, 2018 9:22 pm, modifié 1 fois.
Absolute Dominion
Spoiler:
Modyfikacja opowiadająca historię Ivana Bierezova, żołnierza armii Rosyjskiej , weterana wojny w Chinach który wziął udział w misji ochrony złóż Alaskitu.
Wersja 1.2 opóźniła się przez rimejk kampanii amerykańskiej.
Potwierdzam oficjalnie że rimejk jest częścią SoS'a i będzie jedną z jego 3 kampanii (USA/Przymierze/Arabowie).
Wstępnie aktualizacja SoS'a Powell Battle Pack (zawierać będzie m.in rimejk czy nową mapę COOP) planowana jest na 24 grudnia tego roku.
Wersja 1.2 zostanie ostatecznie opublikowana we wrześniu (2 nowe potyczki/nowy interfejs/masa fixów).
Ostatnim czasem sporo jest strimów (warto śledzić fanpage OW na FB gdzie wrzucane jest info o strimach).
Pojawiają się też pytania gdzie można pobrać rimejka. Odpowiedź: nigdzie, nie publikujemy niedokończonych projektów. Trzeba po prostu czekać na aktualizacje.
W przyszłości planowane jest wdrożenie SGUI do moda ale nie wiadomo kiedy będzie gotowe.
W rimejku NIE MA I NIE BĘDZIE NOWYCH MISJI. Jest to po prostu odświeżenie oryginalnej kampanii. Nacisk kładziony jest na urozmaicenie rozgrywki i zwiększenie poziomu trudności oraz naprawę błędów oryginału.
Obecnie nad projektem pracuje 7 osób (poza mną): Nefek, Prażanin, MasterKiller, Ralf32. Siwson, Gelwe.
To chyba wszystko. Jeśli macie pytania to piszcie.
Dernière modification par Serpent le jeu. août 30, 2018 2:34 pm, modifié 2 fois.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Serpent a écrit : ↑jeu. août 30, 2018 2:32 pm
Wiadomości z fronta bo już dawno nie było
Wersja 1.2 opóźniła się przez rimejk kampanii amerykańskiej.
Potwierdzam oficjalnie że rimejk jest częścią SoS'a i będzie jedną z jego 3 kampanii (USA/Przymierze/Arabowie).
Wstępnie aktualizacja SoS'a Powell Battle Pack (zawierać będzie m.in rimejk czy nową mapę COOP) planowana jest na 24 grudnia tego roku.
Wersja 1.2 zostanie ostatecznie opublikowana we wrześniu (2 nowe potyczki/nowy interfejs/masa fixów).
Ostatnim czasem sporo jest strimów (warto śledzić fanpage OW na FB gdzie wrzucane jest info o strimach).
Pojawiają się też pytania gdzie można pobrać rimejka. Odpowiedź: nigdzie, nie publikujemy niedokończonych projektów. Trzeba po prostu czekać na aktualizacje.
W przyszłości planowane jest wdrożenie SGUI do moda ale nie wiadomo kiedy będzie gotowe.
W rimejku NIE MA I NIE BĘDZIE NOWYCH MISJI. Jest to po prostu odświeżenie oryginalnej kampanii. Nacisk kładziony jest na urozmaicenie rozgrywki i zwiększenie poziomu trudności oraz naprawę błędów oryginału.
Obecnie nad projektem pracuje 7 osób (poza mną): Nefek, Prażanin, MasterKiller, Ralf32. Siwson, Gelwe.
To chyba wszystko. Jeśli macie pytania to piszcie.
Uważaj bo ktoś sobie pożyczy materiały z moda
Creative a écrit : Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative a écrit :
Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze Kontakt PW.