http://serpent-site.pl/ wrote: Kampania amerykańska
Od dłuższego czasu na stronie nie pojawiały się żadne newsy. Spowodowane to było brakiem czasu
Niebawem pojawi się długo oczekiwana aktualizacja moda z Żabim Skokiem oraz jeszcze jedną potyczką.
Tymczasem razem z Nefaremem i Studio Praha (Prażanin) rozpoczęliśmy pracę nad nowym projektem - odświeżoną kampanią amerykańską. Pierwsze gameplay'e można obejrzeć tutaj:
Kampania ta będzie dostępna jako jedna z trzech kampanii w SoSie. Więcej informacji wkrótce![]()
Trzymaj [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LphnarW6NXU[/youtube]
Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Uważaj bo ktoś sobie pożyczy materiały z modaSerpent wrote: ↑Thu Aug 30, 2018 2:32 pm Wiadomości z fronta bo już dawno nie było
- Wersja 1.2 opóźniła się przez rimejk kampanii amerykańskiej.
- Potwierdzam oficjalnie że rimejk jest częścią SoS'a i będzie jedną z jego 3 kampanii (USA/Przymierze/Arabowie).
- Wstępnie aktualizacja SoS'a Powell Battle Pack (zawierać będzie m.in rimejk czy nową mapę COOP) planowana jest na 24 grudnia tego roku.
- Wersja 1.2 zostanie ostatecznie opublikowana we wrześniu (2 nowe potyczki/nowy interfejs/masa fixów).
- Ostatnim czasem sporo jest strimów (warto śledzić fanpage OW na FB gdzie wrzucane jest info o strimach).
- Pojawiają się też pytania gdzie można pobrać rimejka. Odpowiedź: nigdzie, nie publikujemy niedokończonych projektów. Trzeba po prostu czekać na aktualizacje.
- W przyszłości planowane jest wdrożenie SGUI do moda ale nie wiadomo kiedy będzie gotowe.
- W rimejku NIE MA I NIE BĘDZIE NOWYCH MISJI. Jest to po prostu odświeżenie oryginalnej kampanii. Nacisk kładziony jest na urozmaicenie rozgrywki i zwiększenie poziomu trudności oraz naprawę błędów oryginału.
To chyba wszystko. Jeśli macie pytania to piszcie.
- Obecnie nad projektem pracuje 7 osób (poza mną): Nefek, Prażanin, MasterKiller, Ralf32. Siwson, Gelwe.
Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.