8 Misjia Amerykanie
8 Misjia Amerykanie
Doborwadza mnie do szału próbowałem ją z 10 razy
Rozwalam wszystkim z Sikorskim i powwel pisze że nie wykonałem zadania Sikorski żyje cały czas zabijam wszystkich uciekających rusków nie wiem o co chodzi gram na 1.09
Rozwalam wszystkim z Sikorskim i powwel pisze że nie wykonałem zadania Sikorski żyje cały czas zabijam wszystkich uciekających rusków nie wiem o co chodzi gram na 1.09
- Antitheus
- Kung Führer
- Контактная информация:
proste rozwiazanie, reinstal ow lub niech ktoś podeśle ci sava.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- ajdem
- Community Veteran
- Контактная информация:
w 1.09 kampania sie zabugowała jakoś i w dużo misjach są jakieś bugi w ostatniej am kiedy grupa am ma iść na baze arabska na filmiku sie tnie czasami odskakuje i gra normalnie chodzi ale pużniej dużo razy próbowałem i też nic i u ruskich to samo w ostatniej po rozwaleniu all wszyscy sie poddają ale nima artefaktu który trzeba zabrać przymierzu o ile dobrze pamiętam już patch 1.07 coś zmieniał w kampani niewiem co tam stucuk majstruje xd
PS.noobki się nieudzielajcie bo jestem już tu długo najlepiej niech ktoś to sprawdzi jak yuri xd
PS.noobki się nieudzielajcie bo jestem już tu długo najlepiej niech ktoś to sprawdzi jak yuri xd
- zoNE
- The Great Uniter & Site Administrator
- Контактная информация:
Jeżeli chodzi o 8 misję AM, to właśnie ją przeszedłem dla testu i wszystko działa dobrze w niej na 1.09. Normalnie kończy się powodzeniem, medale są dobrze przyznawane itd.
Spróbuj może przeinstalować OW i od razu zainstalować 1.09 FULL, bo może coś się źle wgrało.
A co do 15 AM, to zaraz to sprawdzę (bo ostatnio to przechodziłem i nie miałem tego błędu co Ty, aczkolwiek były inne).
Spróbuj może przeinstalować OW i od razu zainstalować 1.09 FULL, bo może coś się źle wgrało.
A co do 15 AM, to zaraz to sprawdzę (bo ostatnio to przechodziłem i nie miałem tego błędu co Ty, aczkolwiek były inne).