Nie stawaj kupą, przed wejściem do laba rozmieść ludzi po lasku po prawej. Używaj bazoki by odpychać wrogie pojazdy.NoMercPL pisze:Siemka , mam problem z 12 misją , czyli 1 misją przymierza. Problem polega na niewidzialności. Zbieram ludzi wszystko jest ok , słyszę , że jadą tu pojazdy ''tropiące'' ( Te które mnie szukają)Biore niewidzialność , ale pojazdy mnie otaczają , jakby wiedzieli , że tam stoje , ale nie strzelają. ruszyć się nie mogę bo zginę. Zastój.
Macie jakieś pomysły ?
Niezawodna lecz bez medalowa.ramhell pisze:Wyjdź jednym snajperem a reszta na niewidzialnym w lesie. Rozwalaj wieżyczki aż pojawia się pojazdy i odrazu daj niewidzialność. Następnie resztą snajperów wybijasz osoby w pojazdach i wsio.
Moja stara niezawodna taktyka.
NoMercPL pisze:HahahDobra , problem z głowy. Wystawiłem 1 na niewidoku , a oni na reszte nie reagowali. Spokojnie rozwaliłem sobie wszystkie pojazdy
Profesję swoich ludzi można wybrać przed misją.Serpent pisze:Co do snipków to Frank powinien być snajperem, bynajmniej u mnie był.
Nie rozwalaj żadnych budynków ani ludzi do końca. Jak będą na czerwonym, to szybko zwiewaj.NoMercPL pisze: Biore niewidzialność , ale pojazdy mnie otaczają , jakby wiedzieli , że tam stoje , ale nie strzelają. ruszyć się nie mogę bo zginę.
*Matrix* pisze:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
Za dużo kopieszRutek pisze:Weź se min. 1 snipa nic nie rozwalaj a jak ustanie Ci na drodze jakiś koleś z USA to go szybko uśpij, potem kliknij na niego LPM i rozkaż nie strzelać. Jeżeli nic nie zniszczysz to te pojazdy "tropiące" się nie pojawią.
*Matrix* pisze:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.