Rakiet w OW są całe magazyny, samonaprowadzające, samowybuchające, samolatające..
A jakby tak zrobić samolot/helikopter ? Podstawę od poduszkowca już mamy także minimalny nakład pracy potrzebny aby to zrobić
Markok писал(а):Rakiet w OW są całe magazyny, samonaprowadzające, samowybuchające, samolatające..
A jakby tak zrobić samolot/helikopter ? Podstawę od poduszkowca już mamy także minimalny nakład pracy potrzebny aby to zrobić
Nope, poduszkowiec to normalny pojazd który może jeździć po wodzie i tyle.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Markok писал(а):Rakiet w OW są całe magazyny, samonaprowadzające, samowybuchające, samolatające..
No to do dzieła, jak masz pomysł na model to podziel się z nami
Creative писал(а): Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative писал(а):
Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze Kontakt PW.
Z serii : To uczucie, kiedy - Daj przy żarcie nawet dwa uśmieszki. Nie zrozumieli. To naprawdę bracia
Może coś a'la Behemot + buldożer, do burzenia wrogich fortyfikacji, bez dodatkowego uzbrojenia.
Markok писал(а):Z serii : To uczucie, kiedy - Daj przy żarcie nawet dwa uśmieszki. Nie zrozumieli. To naprawdę bracia
Może coś a'la Behemot + buldożer, do burzenia wrogich fortyfikacji, bez dodatkowego uzbrojenia.
Jest już coś takiego.
Creative писал(а): Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative писал(а):
Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze Kontakt PW.
Modyfikacja opowiadająca historię Ivana Bierezova, żołnierza armii Rosyjskiej , weterana wojny w Chinach który wziął udział w misji ochrony złóż Alaskitu.
Modyfikacja opowiadająca historię Ivana Bierezova, żołnierza armii Rosyjskiej , weterana wojny w Chinach który wziął udział w misji ochrony złóż Alaskitu.
Skoro to Przymierze, to najlepsze by było coś mało ofensywnego i wykorzystującego dość zaawansowaną technologię. Może coś w rodzaju jakiejś jeżdżącej tarczy, zakrzywiającej czasoprzestrzeń i odbijającej ataki przeciwnika w jego kierunku? Tylko musiałoby to być w jakiś sposób niedoskonałe, na przykład przepuszczające część pocisków, albo skierowane tylko punktowo na jednego atakującego przeciwnika, żeby się nie okazało, że tarcza i jej najbliższe otoczenie są niezniszczalne
MarkedOne писал(а):
To fajny pomysł. Kod by liczył różnice poziomu życia przed i po strzale, dzielił na dwa i obrażenia zadawał dla atakującego. Chociaż hmhm trochę chyba trudne do napisania ;D
Nic nie jest trudne do napisania
Tylko nie bardzo rozumiem jak to ma działać? Obijać obrażenia czy dzielić między swoich? Żeby potem się nie okazało że tarcza zabiła połowę personelu bazy ;p
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo