Legion of Mercenary Soldiers problem z uruchomieniem
Legion of Mercenary Soldiers problem z uruchomieniem
Mam taki pewien problem sciągnęłem mod Legion of Mercenary Soldiers potem zainstalowałem na D://OW/mods no nie? potem załańczam owa i nie wiem czemu ale nie ma na Mod Launcher co jest grane? Wchodze do gry też tam nie ma może mi ktoś pomóc?
- zoNE
- The Great Uniter & Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Grę oczywiście masz zainstalowaną na D:\OW? Jak tak, to sprawdź, czy w folderze mods masz folder z tym modem i plik *.ini od tej samej nazwie co nazwa folderu moda.
I czy przy instalacji użyłeś 1 ukośnika (D:\, a nie D:\\)? Bo 2 spowodowałyby błędną lokalizację lub po prostu niezainstalowanie się tego moda (o ile ma instalator).
No i podstawowa sprawa, jaką masz wersję patcha?
I czy przy instalacji użyłeś 1 ukośnika (D:\, a nie D:\\)? Bo 2 spowodowałyby błędną lokalizację lub po prostu niezainstalowanie się tego moda (o ile ma instalator).
No i podstawowa sprawa, jaką masz wersję patcha?
-
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Burnota nie słuchać
BTW Zupełnie nie rozumiem dlaczego robisz temat a potem znowu piszesz w temacie o LOMSie? Nie mogłeś albo napisać posta w tamtym temacie albo po prostu nie pisać nowego?
Mówił ci zoNE przecież że muszą być DWA ukośniki i twój adresx powinien wyglądać tak:Asder píše: mam na D:\OW\mods i nie ma dalej
Kód: Vybrat vše
D:\\OW\mods
Naposledy upravil(a) Michaeilo dne pon led 21, 2008 6:51 pm, celkem upraveno 1 x.